pantamonos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
να θελεις να γαμισεις κ να μην μπορεισ να βρεις απο το μμεσημερι ψαχνω κ δεν ωρεισκω
Σε νιωθω...! 3 μερες στην ιδια φαση..να θελεις να γαμισεις κ να μην μπορεισ να βρεις απο το μμεσημερι ψαχνω κ δεν ωρεισκω
Ευχαριστω παλληκαρια προτιμω αν ξερετε να μ πειτε για ελληνιδεs και να
μου πειτε πωs να τηs βρω...![]()
να θελεις να γαμισεις κ να μην μπορεισ να βρεις απο το μμεσημερι ψαχνω κ δεν ωρεισκω
Πολυ δυσκολο αυτο που ζητας.οχι λογω χρηματων,η ωρας.απλα λογω οτι και να σε ξερει καποια δυσκολα θα περασει 2 μερες με ενα πελατη.Μαγκες καλησπερα.Εχω την εξης απορια.Θελω να βρω ενα call girl για να την παρω μαζι μου για ενα διημερο.Το budget ειναι 2 χιλιαρικα και απλα θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει κανεις σας ποιες αξηζουν για ενα ολοκληρο διημερο.Ευχαριστω εκ των προτερων συνεχιστε δυναμικα
Πολυ δυσκολο αυτο που ζητας.οχι λογω χρηματων,η ωρας.απλα λογω οτι και να σε ξερει καποια δυσκολα θα περασει 2 μερες με ενα πελατη.
ισως.Απο γραφειο πιο ευκολα ...αλλα δεν ξερω αν φτανει το μπατζετ! ;)
να πάρεις αττήν: ρουμανούλα είναι γύρω στα 25 με βυζιά και κώλο μέσα στην καύλα. την παίρνω όποτε ανεβαίνω ΘεσσαλονίκηΕπειδη είμαι θεσσαλονίκη,για αυτό έχουμε καμία πληροφορία??
να πάρεις αττήν: ρουμανούλα είναι γύρω στα 25 με βυζιά και κώλο μέσα στην καύλα. την παίρνω όποτε ανεβαίνω Θεσσαλονίκη
Θα ακούσω την γνώμη σου... Την έκλεισα τώρα.. Και θα πω εντυπώσεις μετά..
Πεταμένα λεφτά τύπε, για cg που δεν έχεις πάρει πρινΜαγκες καλησπερα.Εχω την εξης απορια.Θελω να βρω ενα call girl για να την παρω μαζι μου για ενα διημερο.Το budget ειναι 2 χιλιαρικα και απλα θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει κανεις σας ποιες αξηζουν για ενα ολοκληρο διημερο.Ευχαριστω εκ των προτερων συνεχιστε δυναμικα
Καλησπέρα!!Από γραφείο στην ΚΑλλιθέα είναι!!!Καλημερα ξερει κανεις κατι για Νικολετα
Καλησπέρα!!Από γραφείο στην ΚΑλλιθέα είναι!!!
Να ρωτησω κανενα σχετικο . Η Μαρια ρουμανα με αναλ και μικρο βυζακι εφυγε ? Ουτε το λινκ ανοιγει ουτε το τηλ.