δωσε κανα σημειο και αστα αυταο δικηγορος μου με ειπε οτι θελουν να τους ξεσκισουν στην εφορια κτλ κατι τετιο![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δωσε κανα σημειο και αστα αυταο δικηγορος μου με ειπε οτι θελουν να τους ξεσκισουν στην εφορια κτλ κατι τετιο![]()
Γιατι απεργειτε τυπε;Επειδη οι υποθεσεις εκδικαζονται πολυ γρηγορα και θελετε να παιρνουν και αλλες παρατασεις;![]()
αλανια της Αθηνας ,ποιες ειναι αυτες οι ιεροδουλες που εδωσαν συνεντευξη στην ελεωνορα??????και ποιο στουντιο?????????διοτι πολλες μαλακιες ακουμε απο αυτες![]()
Για το ασφαλιστικό.Γιατι απεργειτε τυπε;Επειδη οι υποθεσεις εκδικαζονται πολυ γρηγορα και θελετε να παιρνουν και αλλες παρατασεις;![]()
με ποιο μπουρδελο δουλευει αυτη που μιλαει τωρα ρε παιδια?? ταρα απο βουλγαρια λέει οτι λεγεται.
Φαγωθηκες. Μερα παρα μερα ρωτας. Μεχρι τις 4 Απριλιου εχει παει αλλά θα παραταθει κατα πασα πιθανοτητα μεχρι και το Πασχα.

Αν το γατακι η Μελέτη θελει να κανει σοβαρη εκπομπη, να κανει ενα αφιερωμα στο μπου κομ.
Όπου βεβαια προεχουσα θεση θα εχει η συνεντευξη του alex71.
15 Μαιου δεν εχεις καμια ελπιδα. Θα εχει ληξει η αποχη. Στειλε πμ με την υποθεση, για να σου δωσω οδηγιες.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε δεν το πατε μεχρι 20 μαιου διοτι 15 μαιου ειμαι εναγωμενος και δεν θελω να παω στο δικαστηρειο!!!![]()
![]()
για να της φτυσω απο θρακη που ειμαι και να πιασω σωστο στοχο στην αθηνα στο εν λογω στουντιο,μην πιασει κατα λαθος κανενα αλλο μεροςΣε συγκινείσαι και θες να πας να την γαμησεις τυπε ?:S :S :S
Αν δεν δωσει συνεντευξη ο ιστορικος alex71 ποιος θα δωσει? ο γλίτσας?ευκολα κανονιζεται αυτο. φυσικα οχι με σενα συνεντευξη δεν θα σε κανουμε φιρμα![]()
Αν δεν δωσει συνεντευξη ο ιστορικος alex71 ποιος θα δωσει? ο γλίτσας?
πρωτοεισεκτο ειναι αρα παω για αναβολη!!!15 Μαιου δεν εχεις καμια ελπιδα. Θα εχει ληξει η αποχη. Στειλε πμ με την υποθεση, για να σου δωσω οδηγιες.
Μην σου πω οτι θα δωσουμε τη συνεντευξη παρεα με τη Ροζυ με πλατη γυρισμενη στο φακο.ο μπολντης ο αρχηγος μας
Το οτι ειναι πρωτοεισακτη (πού την εμαθες τη λεξη???) δεν σημαινει οτι θα αναβληθει οπωσδηποτε. Αν θελησεις στειλε πμ. Εδω ειμαστε.πρωτοεισεκτο ειναι αρα παω για αναβολη!!!
ουφ και δεν θελω να πληρωσω τον εναγοντα----![]()
![]()
(αν γινει δεκτη η αγωγη του)
Μην σου πω οτι θα δωσουμε τη συνεντευξη παρεα με τη Ροζυ με πλατη γυρισμενη στο φακο.