pater_georgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν ντρέπεσαι τρισκατάρατη να δείχνεις το αμαρτωλό κορμί σου, λιαζόμενη παρα θιν αλός; Ύπαγε οπίσω μου κόρη του εωσφόρου!!!

Δεν ντρέπεσαι τρισκατάρατη να δείχνεις το αμαρτωλό κορμί σου, λιαζόμενη παρα θιν αλός; Ύπαγε οπίσω μου κόρη του εωσφόρου!!!![]()
![]()
![]()
![]()

; Χάθηκαν τα ολόσωμα φορέματα και οι μανδύλες; Δεν αισχύνεσαι που βάζεις σε πειρασμό ακόμα και ημάς τους αμόλυντους υπηρέτες του Πανάγαθου; Ολόγυμνη τέκνο μου; Γιατί δεν καλύπτεις με άμφια τα![]()
![]()
; Χάθηκαν τα ολόσωμα φορέματα και οι μανδύλες; Δεν αισχύνεσαι που βάζεις σε πειρασμό ακόμα και ημάς τους αμόλυντους υπηρέτες του Πανάγαθου;
καλα,το κουρασες παπαγιωργη..Τέκνο μου με τη ξεδιαντροπιά σου προκαλεις την οργή του Πανάγαθου. Θα πεσει φωτια και θα σε κάψει. Φόρεσε τουλαχιστον ένα φύλο συκής όπως η πρωτόπλαστη.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα, αν έχεις βέβαια

Τέκνο μου με τη ξεδιαντροπιά σου προκαλεις την οργή του Πανάγαθου. Θα πεσει φωτια και θα σε κάψει. Φόρεσε τουλαχιστον ένα φύλο συκής όπως η πρωτόπλαστη.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Καλησπερα και απο εμενα!!
Αχ τεκνο μου, η πτωχια σου με συγκίνησε!!!
Θα σου δωσω το καλυμαύχι ;) ;)μου για να κρύψεις το επίμαχο σημείο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πράγματι ειναι ουρανομήκες και όπως είναι αναμενόμενο μαύρο. Ελπίζω να καλύπτεσαι ;) ;)με την απάντησή μου!!!!Αχ Πατερ μου ναι ;) ;) ελπιζω να ειναι εξτρα λαρτζ το καλυμαυχι σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατη ειμαι και απο την Ανω Στενη ευβοιας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()