alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.317
- Πόντοι
- 8.006
Kυριάκο Μητσοτάκη φυσικα. Αδιαψευστος μαρτυρας ειναι τα ποσταρισματα μου εκεινη την ημερα που κερδισε τις εσωκομματικες εκλογες.αλεξ ποιον ψήφισες για αρχηγό νδ ?
Kυριάκο Μητσοτάκη φυσικα. Αδιαψευστος μαρτυρας ειναι τα ποσταρισματα μου εκεινη την ημερα που κερδισε τις εσωκομματικες εκλογες.αλεξ ποιον ψήφισες για αρχηγό νδ ?
Kυριάκο Μητσοτάκη φυσικα. Αδιαψευστος μαρτυρας ειναι τα ποσταρισματα μου εκεινη την ημερα που κερδισε τις εσωκομματικες εκλογες.
Ειπα οτι "αδιαψευστος μαρτυρας ειναι τα ποσταρισματα μου". Μπορεις να τα ερευνησεις. Εκει ειναι. Ειναι προφανες ποιος σας δουλευει. Τι δεν καταλαβαινεις? Ακομη να παρετε χαμπαρι καποια πραγματα εδω μεσα?όχι Γεωργιάδη που είπαν ? τώρα ποιος από τους 2 μας δουλεύει ?
Ειπα οτι "αδιαψευστος μαρτυρας ειναι τα ποσταρισματα μου". Μπορεις να τα ερευνησεις. Εκει ειναι. Ειναι προφανες ποιος σας δουλευει. Τι δεν καταλαβαινεις? Ακομη να παρετε χαμπαρι καποια πραγματα εδω μεσα?
Και σόρυ για την ένταση της απαντησης αλλά καποιοι εχουν καταντησει αηδια πλεον εδω μεσα (οχι εσυ βεβαια) και ακομη και την υπομονη του Ιωβ να ειχα θα ειχε εξαντληθει .
τυπε απο οτι κατάλαβες εχει να βάλει χέρι στην κουζίνα να τριψει με το συρμα κανα ταψί χρονιαμυστικο εχεις ωραια δαχτυλα![]()
τυπε απο οτι κατάλαβες εχει να βάλει χέρι στην κουζίνα να τριψει με το συρμα κανα ταψί χρονια![]()
Εσυ μεχρι προχθες πιστευες οτι ειναι κλωνος μου ρε τύπε.ειναι πιτσιρικα
δεν νομιζω να τριβουν ταψια αυτα τα δαχτυλακια
τεζα ο χασοδικηςεγω ψηφιζω TheSaint, είναι ευθυς,ετοιμόλογος, λακωνικος και εξυπνος, ο αντίπαλος του απαντα με ότι βρισκει από το google.
βεβαια για αυτό και τον προτιμουν οι "γυναικες" του σαϊτ γιατι οι γυναικες ως γνωστο παντα κοιτανε την επιφανεια,τιμουν τον ορο της Ελλεηνιδας !!!
Εσυ μεχρι προχθες πιστευες οτι ειναι κλωνος μου ρε τύπε.
Βεβαιωθηκες για το αντιθετο?
Ή στελνεις πμ και μπορει να τα λαβαινω εγω?
στις αμορφες μάζεςΠάντα έτρεφε μια εκτίμηση για τον κ. Γεωργιάδη, κύριε. Άλλωστε έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, με κυριότερο την γοητεία που ασκούν στις μάζες και στις γυναίκες.![]()
Χαχαχα να μεταναστευσετε τοτε στο Αφγανισταν,εκει θα βρειτε γυναικες στα κυβικα σας!!![]()
Επί του θέματος:
Αν γνωρίσετε μια ελληνίδα , θα την ρωτήσετε :
1. Πλένει τα ρούχα της ή περιμένει τη μαμά της να το κάνει;
2.Σιδερώνει τα ρούχα της ;
3.Καθαρίζει το δωμάτιο της ;
4. Μαγειρεύει το φαγητό της ;
5. Ζει από την εργασία της ή είναι παράσιτο των γονέων της ;
6.Έχει κάνει οικονομία, ώστε να έχει έστω π.χ. 300 ευρώ στην άκρη
για ώρα ανάγκης ;
Οι περισσότερες νέες ελληνίδες ΔΕΝ κάνουν τίποτα από αυτά !
Στις ΗΠΑ οι κοπέλες από 16 ετών μένουν μόνες τους,δουλεύουν
και κάνουν τα πάντα στο σπίτι τους.
Το ίδιο σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.
Μόνο οι περισσότερες ελληνίδες είναι ΠΑΡΑΣΙΤΑ
που ζουν σε βάρος των γονέων τους.
Και βέβαια σαν κακομαθημένα ΠΑΡΑΣΙΤΑ περιμένουν
κάποιο πλούσιο , για χορηγο !![]()
![]()
![]()
![]()
Εντυπωσιακο οτι ξαφνικα καποιοι ενοχλούνται απο "αυλές" και ομιλούν περι "αυλικών", όταν με περισσή ειρωνία χαρακτήριζαν "ντραμακουινιλίκι" την δικη μου ενοχληση για την "αυλή" (και μαλιστα του αισχίστου είδους) σε αλλο θρεντ.
Ολα εδω πληρωνονται ομως.
Τι τέρατα εχω πει ρε απιθανη, που τρεις μερες τωρα εν απουσια μου με βριζετε εσυ κι ο αλλος εν χορω?
Για απαντησε του επιτελους του Αγιου, πού μιλησε για τη Ροζυ.
Σε εχει ξεφτιλισει απο προχθες κι εσυ απλως ψελλιζεις ανοησιες.
Αντε επιτελους.
τυπε τα παραπανω που ανεφερες τα κανουν και οι Ελληνες ομως, μη σου πω και σε μεγαλυτερο βαθμο.
Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, σε όλο τους το μεγαλείο. Σας οικτίρω.
![]()
![]()
![]()
Μαιτρ, ποιά είναι η γνώμη σας ;
Οι νέες ελληνίδες δεν είναι ΠΑΡΑΣΙΤΑ οι περισσότερες
λόγω της διαπαιδαγώγησής τους από τους γονείς τους,
σε αντίθεση με τις κοπέλες από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη ;
Γενικώς πλέον, η ελλάς σε θηλυκό βγάζει μόνον πριγκίπισσες και νεράιδες.![]()

![]()
Ακριβώς !
Τις έχουν διαπαιδαγωγήσει οι γονείς τους ότι είναι ...
...ξεχωριστές , σπουδαίες !![]()
![]()
![]()