Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι.
Έκανε πίπα επιπέδου PhD.

Μια πολυ συνοπτικη ενημερωση απο Φυλης 2η βαρδια
Ιουλιανου 71 Καρολινα την οποια και δοκιμασα μιας και διαβασα οτι ειναι ρομαντικηρωσιδουλα δηλωνει, προμιλφ με συμπαθητικο προσωπο, καρε μαλλι, 2,5αρι βυζι καλουτσικο σωματακι αν και εχει καποιο περιτα κιλα και λιγη χαραλωση στην περιοχη της κοιλιας.
Με το που μπηκε δωματιο ηρθε κατευθειαν για γλωσσοφιλα αλλα αρνηθηκα ευγενικα. Αρχισε να με φιλαει παντου,μου γλειψε αρχιδια και ξεκινησε ενα αρκετα ποιοτικο και υγρο ακα τσιμπουκι για κανα 5λεπτο νον στοπ. Επειδη αναρωνω απο αμυγδαλιτιδα και ειμαι λιγο ντεφορμε δεν ειχα ουτε δυναμεις ουτε ορεξη να εφαρμοσω τις τεχνικες και δεν παιχτηκαν παρανομα εξτραδακιαΤης τον ετριψα λιγο ακα στη μουναρα της αλλα χωρις ρεκτιφιε, γλωσσοφιλα κλπ οπως ηταν αναμενομενο εφαγα ακυρο και μου περασε σιχαμενη καποτα. Τη γαμησα κανα 2 λεπτο αλλα επειδη ενιωθα να κοβομαι της ειπα να συνεχισουμε με πιπα οπου στο τελος πιρφορισα και εχυσα πανω στη μουναρα της.Εκατσα ενα 15λεπτο γεματο χωρις ενοχληση. Τσατσα ηταν η βετερανος τσιμπουκοδρομισα Φωτεινη.
[/quote Αυτη η Κατερινα φιλε ειναι μια μελαχρινη με αδιαφορο προσωπο;Ωραια πληροφορια για τη Φωτεινη.Περιεργο να εκτελει χρεη μονο τσατσας.Οταν την ειχα ξαναδει στο Ιουλιανου 71 με πολιτικα επαθα σοκ ιδιως οταν μου αρνηθηκε κατηγορηματικα να περασει στο δωματιο.Ανενδοτη.Εχω μαθει οτι ειναι ιδιοκτητρια του συγκεκριμενου οικου.Δεδομενου οτι ειναι αλυσιδα με το Διδυμου 27 και οτι εχει παντρευτει με Ρωσοποντιο,δεν αποκλειεται ο τσατσος του Ιουλιανου 71 και ποτε Διδυμου 27,να ειναι αντρας της και συνδιοκτητες.
![]()
![]()
![]()
Καλύτερη και από την πίπα της Αλιόνας στη Διδύμου ;
αυτή η Χριστίνα η παχουλή τι πράγμα είναι αυτό στο 20αρικο, την είχα δει και προχθές με την Αννα Ιλόνα, τα μοντελάδικα αρχίζουν και χάνουν την αίγλη τους μόνο
Ιλόνα
Ρενάτα
Ντενίσα
κρατάνε την σημαία ψηλά

ουρλιαζοντας ονλυ γκρηκ 

και τα μαγιουδακια του 
οπου φυγει φυγει απ'την υπογα 

και Καρινα με μυτη μπουγατσομαχαιρο σιλικον βάλει βυζι ετοιμο για εκρηξη μονο η κωλαρα της αξιζε τελικα 
Εχουν πεθανει τα μοντελαδικα παιχτη. Δυστυχως :'(.
Επισης, και οι τρεις που αναφερεις, εχουν στη δουλεια τουλαχιστον απο το 2009. Αντε η Ντενισα λιγο πιο μετα. Ανανεωση δηλαδη καμια.![]()
βάλε από το 2005 και ίσως και νωρίτερα, αλλά
βαριέμαι να ψάχνω τώρα κριτικές για Ρενατα στο Φ65 και
στο Φ80.
Η Χριστίνα δεν είναι παχουλη είναι μοντελε,
εκτός κι αν κυκλοφορεί και δεύτερη βαφτισμενη
έτσι η μπερδεύουν ονόματα οι τσα2 δες.
Μια πολυ συνοπτικη ενημερωση απο Φυλης 2η βαρδια
Πιπινου 65 Μαντα/Μαρια η γυφτισα με ρομαντικο εξτραφουλ προγραμματακι το οποιο απ οτι φαινεται εχουμε ολοι πελωρια αναγκη.![]()
Ειχε 2 δωματια και εναν ρομαντικο μεσηλικα οπου περιμενε στο σαλονι και αυτος να περασει.
![]()
πριν από λιγο στοχευμενη καταδρομικη με σκοπό να τσεκαρω 3 κοπέλες, τις δυο δεν της πετυχα
Πετυχα μόνο την Βαλεντινα στο Διδυμου 27 απαξιωμενο καστανοξανθη μιλφ (αυτή βέβαια είπε ότι είναι 26...)λεπτη σκευρωμενη ακωλη με 1.5-2αρι πεσμενο βυζι με τις ρογες προς τα μέσα, περασα να την δοκιμάσω λόγω καλών εντυπωσεων προφεσορα, δεν ενθοσιαστηκα καθόλου... Θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου. Ακόμα να πω ότι η Βίκυ θα λείπει για μια εβδομάδα ενώ αναμένεται και νέα άφιξη τις προσέχεις μέρες στον οίκο.

Καλό βράδυ
Εχουν πεθανει τα μοντελαδικα παιχτη. Δυστυχως :'(.
Επισης, και οι τρεις που αναφερεις, εχουν στη δουλεια τουλαχιστον απο το 2009. Αντε η Ντενισα λιγο πιο μετα. Ανανεωση δηλαδη καμια.![]()
Το πήρα το Μαράκι το Σάββατο. Πολύ ανανεωμένη τη βρήκα. Δεν μου έκανε ελεύθερο στοματικό αλλά άντεξε δυνατό ξεκώλιασμα για πάνω από 5 λεπτά και χύσιμο, κλασσικά,στα βυζιά της. Στο τέλος μου είπε ότι της άρεσε το γαμήσι στο κωλαράκι της και της υποσχέθηκα να περάσω μέσα στην εβδομάδα να την πάρω μόνο από κώλο! Σκυλί του πολέμου η άτιμη!!