Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
......Απογευματινη σαρωση Φυλης, και περιξ αυτης, με τους φιλους και συναγωνιστες Επιρρεπή, και Γιωργο Γασπαρη, οπου συλλέξαμε τα ακολουθα ευρηματα :

Έτσι ξεκίνησαν όλα.να ενημερωσω τους συναγωνιστες και ειδικα τους Πυραυλος - Μπακαλης - Οξαποδω ότι λογω εργων ειναι δύσκολα προσβάσιμη η προσέγγιση των οικων Κωνσταντινουπολεως 166α και 166β, μπορειτε να προσεγγισετε ο δικός η αλλιώς με αμαξι/μηχανη μπαίνοντας ανάποδα στην Βιργινιας Μπενακη αν ερχεσται από Κωνσταντινουπολεως στριβοντας αριστερα στην Παιωνιαιου ξανά στο πρώτο αριστερα και ξανά δεξιά, φευγεται πάλι με ον ίδιο τρόπο... αν έρθετε από Αχιλλεως οι στροφές οι πρώτες ανάποδα...
καλο βραδυ
Μα τον Αλαχ, τον Βουδα τον Jah και το συμπαν ολοκληρο, το ειδα στο ονειρο μου. Τα δυο αυτα μπουρδελακια να ειναι περιφραγμενα απο μπαζα και χωματα!! Πριν πεσω για υπνο ειχα τερατοαναγκη την ΜΙΛΦΑΡΑΑΑΑ Νικολ, τα μπαζα και τα χωματα δεν ηταν προβλημα για μενα, μονο που ημουν <<κοντος>> κατα ενα 10ρικο :'(Έτσι ξεκίνησαν όλα.
Tην βλεπω χρονια στα τσαρδια αλλα πρωτη φορα περναω μαζι της.Η Ιζαμπέλα δουλεύει κοντά 10 χρόνια, λίγο τυποποιημένη αλλά σταθερή αξία.
Είναι απ τις ελάχιστες που προσφέρει προχωρημένες υπηρεσίες κρατώντας και τους κανόνες ασφαλείας.
Μου κάνει εντύπωση που λες για γλωσσόφιλα και ελεύθερο χύσιμο, νόμιζα ότι τα αποφεύγει.
Γνωρίζεστε καλά ή το γύρισε κι αυτή γενικώς ;;
...αρκεί να είναι χρηματιζόμενες.
πληροφορια απο κορασιδα οτι θα επεστρεφε και καλα σε μια βδομαδα.
τύπε 12 μεσημέρι ή μεσάνυχτα?ξέρεις αν έχει στάνταρ βάρδια και τσαρδί?Χθες κατα τις 12 παρα 10 διασχιζοντας την Αχαρνων, πλησιαζοντας στη Φωκαιας ειδα με την ακρη του ματιου μου ενα ξανθο κοντοπουτανο να μπαινει στο Φωκαιας27Α.
Αν και δεν σκοπευα να καταθεσω μπηκα να τσεκαρω απο περιεργεια και ηταν το στανταρακι μου η Καρολινα με τις βυζαρες την οποια εψαχνα απεγνωσμενα εδω και 4 μερες. Μαλιστα ειχα και αξιοπιστηπληροφορια απο κορασιδα οτι θα επεστρεφε και καλα σε μια βδομαδα.
Φυσικα κατεθεσα αμεσως το μπλε εισιτηριο χωρις δευτερη σκεψη.
Για αλλη μια φορα ηταν αριστη.
Φοβερη ακα πιπα, τρελα γλωσσοφιλα πολυ μουνοζουμο και ανεση χρονου.![]()
και αλλη μια μιλφ με ακα και οι 2μεσανυχτατύπε 12 μεσημέρι ή μεσάνυχτα?ξέρεις αν έχει στάνταρ βάρδια και τσαρδί?
Το 132 μπουρδελακι ειναι τελικα;
Να επισημανω εδώ, ότι η Ντοινα ηταν χθες το απόγευμα στο Φυλης 86 στον οροφο. Αυτό το λεω, για το τριμηνο που ειπε η παλιοτσατσα. Σας εχω πει ότι από τα 10 που λενε, τα 11 είναι ψεμματα...Και σημερα στην πρωτη βαρδια στο Μεταξι εγινε καταθεση στην Καιτη με τν κωλαρα στο Μ.Αλεξανδρου 15.
19 οροφος μια καινουρια συμφωνα με την τσα, αδιαφορη τελειως. Ροντικα, Ντοινα και μια αλλη μου πε οτι σε κανα 3μηνο θα επιστρεψουν
Χθες κατα τις 12 παρα 10 διασχιζοντας την Αχαρνων, πλησιαζοντας στη Φωκαιας ειδα με την ακρη του ματιου μου ενα ξανθο κοντοπουτανο να μπαινει στο Φωκαιας27Α.
Αν και δεν σκοπευα να καταθεσω μπηκα να τσεκαρω απο περιεργεια και ηταν το στανταρακι μου η Καρολινα με τις βυζαρες την οποια εψαχνα απεγνωσμενα εδω και 4 μερες. Μαλιστα ειχα και αξιοπιστηπληροφορια απο κορασιδα οτι θα επεστρεφε και καλα σε μια βδομαδα.
Φυσικα κατεθεσα αμεσως το μπλε εισιτηριο χωρις δευτερη σκεψη.
Για αλλη μια φορα ηταν αριστη.
Φοβερη ακα πιπα, τρελα γλωσσοφιλα πολυ μουνοζουμο και ανεση χρονου.![]()
αυτα που λες ειναι γνωστα, φαντάσου χθες το μεσημερι η ιδια τσάτσα μου είπε ότι θα λείπει στην Μολδαβια για τρεις εβδομάδες και με παροτρυνε να περασω με το μπαζο την Βιολετα γιατι είναι και αυτη από την Μολδαβία....Να επισημανω εδώ, ότι η Ντοινα ηταν χθες το απόγευμα στο Φυλης 86 στον οροφο. Αυτό το λεω, για το τριμηνο που ειπε η παλιοτσατσα. Σας εχω πει ότι από τα 10 που λενε, τα 11 είναι ψεμματα...
Επειδη η τσαρκα εγινε στις 9παρα, καποιες κοπελες ηταν απομειναρια της βραδυνης βαρδιας και δεν πολυεχει νοημα να γραψω ενημερωση αλλα ας αναφερω μερικα
,πες μας τουλάχιστον κανα καλτ βραδινό σκηνικό,το έχουμε τεράστια ανάγκη