gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.814
- Πόντοι
- 1.206
μαλλον..κουλη ψηφιζεις κυριακη??![]()
Σωστά, έχω μισό πόντο μαλλί.
μαλλον..κουλη ψηφιζεις κυριακη??![]()
εαν αυτη η κυβερνηση ειναι αριστερη εγω ειμαι ο μπουμπουκος...Η αριστερη κυβερνηση ξυλοκοπησε συνταξιούχους σήμερα Ντροπή!!!
Καλά κανανε.Η αριστερη κυβερνηση ξυλοκοπησε συνταξιούχους σήμερα Ντροπή!!!
καλα ξηγιεσαι ,δεν ειναι καμμια μαριονετα ο κουλης,ειναι αυτοδημιουργητος οπως λεει με δικο του πολιτικο λογο..κουλη γερα παρτους κ τις μασελες..Σωστά, έχω μισό πόντο μαλλί.![]()
Στην πλατη?Σωστά, έχω μισό πόντο μαλλί.![]()
πεστα ...ξυλο κ 300 συνταξη καθε 2 μηνες,να στρωσουνε ετσω μετα θανατο...Καλά κανανε.
Δεν τρεχανε οι συνταξιουχοι να ψηφισουνε το καλο το παιδι τον Τσιπρα?
Σκασμος και ξυλο.
Επισης ξεροχυνω με διπλασιασμο εισφορων στους ελευθερους επαγγελματιες.πεστα ...ξυλο κ 300 συνταξη καθε 2 μηνες,να στρωσουνε ετσω μετα θανατο...![]()
Η αριστερη κυβερνηση ξυλοκοπησε συνταξιούχους σήμερα Ντροπή!!!
Ο Λεφτης δεν ελεγε μεσα στις ανοησια, την αφελεια και την ειλικρινεια του "γιατι γινονται τωρα πορειες? αφου εχουμε αριστερη κυβερνηση!" ?Αφού έχουμε αριστερή κυβέρνηση τί τις ήθελαν τις διαδηλώσεις; Ε;!
Εγκάθετοι της αντίδρασης θα ήταν οπότε καλά να πάθουν!
Στη Σοβιετία δηλαδή που απαγορευόταν κάθε διαδήλωση και κάθε αντιπολίτευση γενικότερα μαλάκες ήτανε και δεν ξέραν τί κάνανε; ;)
Ο Λεφτης δεν ελεγε μεσα στις ανοησια, την αφελεια και την ειλικρινεια του "γιατι γινονται τωρα πορειες? αφου εχουμε αριστερη κυβερνηση!" ?
Στην πλατη?
αν ηταν αριστερη η κυβερνηση σιγουρα δεν θα ειχαμε πορειες ....αλλα ακριβως επειδη δεν ειναι κι ειναι αλλη μια μπαρουφα νεοοφιλελεδικης κοπης,μονο πορειες θαχει απο τωρα κ στο διηνεκες.. ;)Ο Λεφτης δεν ελεγε μεσα στις ανοησια, την αφελεια και την ειλικρινεια του "γιατι γινονται τωρα πορειες? αφου εχουμε αριστερη κυβερνηση!" ?
αν ηταν αριστερη η κυβερνηση σιγουρα δεν θα ειχαμε πορειες ....αλλα ακριβως επειδη δεν ειναι κι ειναι αλλη μια μπαρουφα νεοοφιλελεδικης κοπης,μονο πορειες θαχει απο τωρα κ στο διηνεκες.. ;)
Α δεν γνωριζω τύπε, εγω ειμαι πιστος στη Ροζυ, δεν κανω τετοια...Τύπε τί έμαθα, χάνουμε την Αγγελική λέει! Πως θα το αντέξεις αυτό;
Αν και τελευταία δεν έλεγε και πολλά, είχε αδυνατίσει μωρέ.![]()
Α δεν γνωριζω τύπε, εγω ειμαι πιστος στη Ροζυ, δεν κανω τετοια...
Α, πες το λοιπόν και έλεγα κι εγώ γιατί εδώ έχουμε πορείες ενώ στην Σοβιετία δεν είχαν;
Αυτό θα φταίει, το ότι δεν είναι επαρκώς αριστερή!![]()
αν η τσιπροκυβερνηση της πουτσας ειχεΑ, πες το λοιπόν και έλεγα κι εγώ γιατί εδώ έχουμε πορείες ενώ στην Σοβιετία δεν είχαν;
Αυτό θα φταίει, το ότι δεν είναι επαρκώς αριστερή!![]()
Έτσι σε θέλω τύπε! Ακλόνητο βράχο ηθικής και πίστης στον μοναδικό σου έρωτα! (του μηνός Δεκεμβρίου του σωτηρίου έτους 2015)![]()
Έτσι σε θέλω τύπε! Ακλόνητο βράχο ηθικής και πίστης στον μοναδικό σου έρωτα!![]()