Αν δεν μιλάς ουκρανικά η ρώσικα, αλλά αγγλικά η γαλικά, πως πρέπει να κινηθείς φίλε ??
Ρωτάω γιατί από ότι καταλαβαίνω ούτε το 10% δεν μιλάει στοιχιωδώς αγγλικά.
Εκτός απο τη ''γλώσσα του σώματος '' λοιπόν πως επικοινωνείς ??
Με κάποιους άλλους φίλους που μιλάω μου λένε ότι έχουν το google translator μόνιμα στο κινητό και ότι κάνουν απο εκεί.
Αλλά είναι λύση τώρα αυτή ??
Δεν είναι πρόβλημα η επικοινωνία και η συνενόηση μέχρι να φτάσεις στο ''ψητό'' ??
Εγώ συνήθως ρωσικά μιλάω.Αμα ξέρουν αγγλικά το γυρίζω στο αγγλικό.Συνήθως τα αγγλικά τους είναι περιορισμένα ακόμα και σε γκόμενες που συστήνονται ως καθηγήτριες αγγλικών ή σπουδάζουν αγγλική φιλολογία στο πανεπιστήμιο.
Γενικά όλες κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις:
1.Από πού είσαι;
2.Πώς σε λένε;
3.Τι δουλειά κάνεις;
4.Γιατί ήρθες στην Ουκρανία;
5.Είσαι παντρεμένος,έχεις παιδιά;
με αυτή τη σειρά.Αν απαντήσεις ικανοποιητικά προχωράς πολύ γρήγορα.Γενικά πρέπει να τους μιλάς για οικογενειακή κατάσταση,ζώδια,διακοπές,ταξίδια,φαγητά,ποτά και άλλες χώρες.Είναι πολύ απλή συζήτηση.
Εγώ επειδή μου έκλεισε η φωνή και δεν μπορούσα καθόλου να μιλήσω έγραφα στο κινητό αυτά που ήθελα να πω.Αυτό ήταν κάπως καταστροφικό γιατί έπαιρνε χρόνο.Αλλά άμα σε ακούνε είναι πολύ εύκολο.Αν είναι σεμιπρο μετά τα 10 λεπτά συζήτησης σου προτείνει να έρθει σπίτι σου και προσφέρεις ένα ποσό.Αν είναι κανονική γκόμενα χορεύεις λίγο μαζί της της μιλάς κανά δίωρο και μετά προτείνεις να έρθει σπίτι σου γιατί της έχεις κάποιο δώρο ή παίρνεις το τηλέφωνο για dating με ψώνια στα μαγαζιά.Αν είναι σπονσορέτ την πας σε άλλο ακριβό μαγαζί και μετά της λες να έρθει σπίτι σου με δώρο και να μείνει μαζί σου.Γενικά βρίσκεις ό,τι θες.Νομίζω μπορείε να γαμάς κάθε Παρασκευή και Σάββατο άνετα γκόμενες από τα κλαμπ και να τσιμπάς και μερικά τηλέφωνα για την εβδομάδα.
Ας πούμε το Σάββατο παρτούζωσα δυο από το Careibean που μόλις είχαν βγει από το κλαμπ.Μετά γύρισα στο κλαμπ και τις είδα σε τραπέζι με άλλους.Αν η εμφάνισή σου είναι αξιόλογη βρίσκεις στάνταρ 4-5 οχτάρια.Οι γκόμενες που σπονσοράριζαν οι άλλοι με κάρφωναν με τα μάτια σα να λέγανε πάρε με από αυτόν το μαλάκα βαριέμαι του θανατά.Γενικά οι Ουκρανές βγαίνουν με τελείως αδιάφορους τύπους μόνο για το μπαγιόκο.Εχει όμως και μερικές μουνάρες που βγαίνουν με άφραγκους και κακάσχημους λες τι στο διάολο.Ομως στα high end μαγαζιά δεν έχει άφραγκους αρκετοί έρχονται με κουστούμι,είναι γυμνασμένοι και παραγγέλνουν bottle service.
Γενικά Ουκρανία όλο το παιχνίδι είναι να δείχνεις άτομο κλάσεως.Οταν έχεις λεφτά,είσαι ήρεμος,κομψός κτλ και έρχεσςι από δυτική Ευρώπη θεωρείται οτι έχεις κλάση.Οι γκόμενες ανταποκρίνονται αμέσως.Γενικά είναι κουλτούρα επίδειξης νομίζω οι Βαλκάνιοι έχουμε το πάνω χέρι.Ομως είναι γυναικάρες δηλαδή αν είσαι αληθινός άντρας όπως λένε δηλαδή ξοδεύεις είναι αληθινές γυναίκες και σε κάνουν να νιώθεις σούπερ.Πολλή περιποίηση?Αν έβλεπες πώς χάιδευαν τους sugar daddies στα κλαμπ.Ηταν όλοι στον έβδομο ουρανό με τα μωρά δίπλα τους.
Γενικά η Ουκρανία είναι buyers market με την έννοια οτι υπάρχει αφθονία μουνιού και λίγοι σχετικά άντρες με funds.Οι φορτωμένοι Ουκρανοί γαμούν και δέρνουν έχουν χαρέμια.Οι γκόμενες είναι λυσσασμένες για ευρώ και δολλάρια θέλουν κινητά,κοσμήματα,γούνες,διασκέδαση και με τον πενιχρό μισθό τους μόνο στο μουνί τους νπορούν να βασίζονται για ευζωία.