You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)
SEXPYR XORIS TO PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
ειναι το νιρνβανα φραπερι η οχι ρε μαγκες ξερει κανεις που πηγε?Nirvana spa...μια ωραια 35αρα ειδα και ολα τα δωματια πιασμενα...εφυγα ισως ξαναπαω
SEXPYR XORIS TO PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω που απαντησες !απλα ρωτησα γιατι μου φανηκε καπως να ειναι μασατζιδικο γιατι εχει και φειςμπουκ φορα παρτιδα και στο ιντερνετ ειδα κουρευει και ολας κτλ αυτη η ευα τον δινει?ειναι ωραιο μαναρι απο οτι ειδα!εχει τα παντα ολα....ρε παιδια εκει στην ευα στη ποδεισωνος ειστε σιγουροι οτι εχει σεξ?![]()
![]()
![]()
SEXPYR XORIS TO PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
πηγε ομως κανες 2 φορα ?γιατι και αλλου ετσι λενε αμα δε σε ξερουν και μετα σε χτυπαν φραπε!Επισκεψη νιρβανα σπα εγνατιας...πετσετα και εσωρουχο ειπαν...ακυρο εφυγα
SEXPYR XORIS TO PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
και κατι ακομα μαγκες ξερει κανεις τιποτα για σοφα στουντιο οδος παπαδιαμαντη?και 2ον αν υπηρχε -υπαρχει μαγαζι πισινες στη μαρτιου?Επισκεψη νιρβανα σπα εγνατιας...πετσετα και εσωρουχο ειπαν...ακυρο εφυγα
mpeloboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
και κατι ακομα μαγκες ξερει κανεις τιποτα για σοφα στουντιο οδος παπαδιαμαντη? στο σοφα μόνο μασάζ ρωσίδα 40ανταρα δούλευε στο spa prive
[
SEXPYR XORIS TO PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω!ευζωνων 3 πετσετα?και βασιλισσης ολγας 283 αξιζει?σορρυ αν σας τα ζαλισα τα μεζεα αλλα ειμαι σενιος στα κοζια και δε τα ξερω καλακαι κατι ακομα μαγκες ξερει κανεις τιποτα για σοφα στουντιο οδος παπαδιαμαντη? στο σοφα μόνο μασάζ ρωσίδα 40ανταρα δούλευε στο spa prive
[
!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.667
- Πόντοι
- 736
πόσο ήταν το pourboire ?Επισκεψη spa elit εγνατιας 60....με Αγαπη...ξεκωλο ζητα μπουρμπουαρ για εξτρα
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 852
- Πόντοι
- 81
έχει δοκιμάσει κανείς; σαν φώτο παλιά πρέπει να είναι νομίζω την εχω ξαναδεί.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.886
- Πόντοι
- 37.562
Γιατι δεν βαζεται ολη τη διευθυνση??
έχει δοκιμάσει κανείς; σαν φώτο παλιά πρέπει να είναι νομίζω την εχω ξαναδεί.

Τι εκνευριστικο πραγμα είναι αυτό ρε??
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 852
- Πόντοι
- 81
Γιατι δεν βαζεται ολη τη διευθυνση??
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι εκνευριστικο πραγμα είναι αυτό ρε??
<<<kanesex.com>>>
προφανώς το κάνει μόνο του....
plouton
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
kanesex dot com /erotikes-ypiresies/masaz/tantricampnuru-body-to-body-massage_i29554ε γράψε τέλος πάντων τι είναι στα ******* ???
επισκεψη πριν απο λιγες μερες στο τερμα της Γιαννιτσων τηλ.δεν θυμαμαι δυο κοπελες ημια μεγαλη σε ηλικια αδιαφορη για τα δικα μου γουστα η δευτερη το ονομα της κορασιδας Νορα με μεγαλα στηθια...τωρα μεσα στο δωματιο ειναι σαν να πηγαινα σε στουντιο-μπουρδελο...μασαζ χαιδεμα και μεταα κλασσικες στασεις τιποτα το αξιολογο κοστος 50 φουλ...αδιαφορο λοιπον το θεμα...δεν θα ξαναπαω