filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.491
- Πόντοι
- 15.095
Τους δόθηκε η ευκαιρία; Δεν μπορείς να ξέρεις... ;) ;) ;)Που είναι οι προσοντούχοι άνεργοι?
Φοβούνται μην δουλέψουν σε άλλη πόλη και χάσουν το φαγητό της μαμας?
Τους δόθηκε η ευκαιρία; Δεν μπορείς να ξέρεις... ;) ;) ;)Που είναι οι προσοντούχοι άνεργοι?
Φοβούνται μην δουλέψουν σε άλλη πόλη και χάσουν το φαγητό της μαμας?
Κάτσε, είναι ή όχι πανεπιστημιακές σχολές;
Οι εκπαιδευόμενοι είναι ή όχι φοιτητές;
Έμ, τρώνε, χέζουν, κοιμούνται εκεί μέσα... γιατί θα πρέπει εγώ να πληρώνω την κατά τ' άλλα επιλογή τους να "σπουδάσουν" σε στρατιωτική σχολή;
Για 5ετη ρε τυπε ηταν.....μετα δεν θυμαμαι εαν τους κρατανε η φευγουν οικιοθελως.Κάτσε, είναι ή όχι πανεπιστημιακές σχολές;
Οι εκπαιδευόμενοι είναι ή όχι φοιτητές;
Έμ, τρώνε, χέζουν, κοιμούνται εκεί μέσα... γιατί θα πρέπει εγώ να πληρώνω την κατά τ' άλλα επιλογή τους να "σπουδάσουν" σε στρατιωτική σχολή;
Όχι βέβαια, αλλά εσύ έχεις που γνωρίζεις, το Ηνωμένο Βασίλειο χρειάζεται να συντηρεί τόσους κοπρίτες όσους ο ελληνικός στρατός;παίκτη μου έχεις ποτέ κληθεί σε επιστράτευση ???
Εν έτει 2004 αμοίβοταν ΚΑΘΑΡΑ 1.200 ευρώ σύμφωνα με αξιωματικό που μου το είχε πει... Εγώ ως πτυχιούχος Πανεπιστημίου ξεκίνησα να εργάζομαι με 658 ευρώ... Είπατε κάτι;
Και ο ΕΠΟΠ τί εργασία προσφέρει; 700 ευρώ το θεωρώ fair value για αυτό που κάνει.Η μισθός δεν είναι ανάλογος του πτυχιου αλλά της εργασίας.
Και ο πτυχιούχος της θεολογικής πτυχίο πανεπιστημίου έχει, πόσα πρέπει να παίρνει?
Και ο ΕΠΟΠ τί εργασία προσφέρει; 700 ευρώ το θεωρώ fair value για αυτό που κάνει.
Η μισθός δεν είναι ανάλογος του πτυχιου αλλά της εργασίας.
Και ο πτυχιούχος της θεολογικής πτυχίο πανεπιστημίου έχει, πόσα πρέπει να παίρνει?
Θα πάει να πολεμήσει.
Laaaaast year αυτά τα παραμύθια! Είδα και στη θητεία που έκανα (και φυσικά μόνο γιωτάς δεν υπήρξα) τα... παληκάρια της μαμάς πατρίδας... Όλοι λέγαμε να μη γίνει καμιά στραβή με την Τουρκία, γιατί πάλι εμείς θα κληθούμε να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά...Θα πάει να πολεμήσει.
Για 5ετη ρε τυπε ηταν.....μετα δεν θυμαμαι εαν τους κρατανε η φευγουν οικιοθελως.
Δηλαδή θες να μας πεις ότι ο ΕΠΟΠ παράγει και ο πτυχιούχος θεολογικής δεν παράγει... ;
Ποιος σου είπε ότι ο στρατός παράγει?
Αντικείμενο του στρατού είναι ο πόλεμος
Παραγωγικές σχολές είναι
Oι ΕΠ.ΟΠ ειναι η αφροκρεμα του στρατου
Και τί κάνει για αυτόν το σκοπό ο σύγχρονος ελληνικός στρατός; Μήπως θρέφει τους κόλους των ΕΠΟΠ που σημειωτέον, οι περισσότεροι εξ αυτών αν μετρηθούν για το σωματικό τους βάρος (παχυσαρκία κοινώς) θα πρέπει να αποβληθούν αυτομάτως την ίδια στιγμή όπως συμβαίνει στους οργανωμένους και σοβαρούς στρατούς;;;Ποιος σου είπε ότι ο στρατός παράγει?
Αντικείμενο του στρατού είναι ο πόλεμος
Εσύ το γραψες, όχι εγώ.

Και οι σχολές management και marketing τί παράγουν;Ρε τύπε παραγωγικές σχολές σημαίνει ότι παράγουν στελέχη![]()
![]()
![]()
τύπε νομιζω αντιφασκεις,αν φτασουν να πολεμησουν κι αυτοι θα πολεμησει και η κουτση μαρίαΘα πάει να πολεμήσει.
Ε ρε τυπε, καλα σου λενε. 1200 ευρω καθαρα, γιατι οχι? Λιγοτερο παραγει ο ΕΠΟΠ απο τον λεκτορα ΕΜΠ που μου ειχε δειξει τη μισθοδοσια του στα 1600 μικτα? Σε παρακαλω τωρα...Εν έτει 2004 αμοίβοταν ΚΑΘΑΡΑ 1.200 ευρώ σύμφωνα με αξιωματικό που μου το είχε πει... Εγώ ως πτυχιούχος Πανεπιστημίου ξεκίνησα να εργάζομαι με 658 ευρώ... Είπατε κάτι;