artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Για δες δημοτικότητα ο κ. Καψώνης!!!
σου λειπει ο λακης παραδεξου το !!
Για δες δημοτικότητα ο κ. Καψώνης!!!
σου λειπει ο λακης παραδεξου το !!
α ωραια,τους λες δηλαδη και το nick name σου?ευγε!
και αφου την εχεις γαμησει,αυτη απο μονη της σου λεει κατσε να σου πω για τον καψωνη?
μαλιστα...
Λοιπόν αφήστε τα ξεκατινιάσματα και τα μίση και είσαστε όλοι καλεσμένοι στον γάμο μου με το Εβελινάκι!![]()
ε πως ξερουν ρε τυπε οτι εισαι απο το bou?Αυτο με το nickname μου που κολλαει;
Δεν περιστρεφεται η γη γυρω απο τον καψωνη φιλε,αλλα επειδη ο καψωνης και ο καθε καψωνης εχει το ασχημο συνηθειο να ξεφευγει και να λεει μαλακιες φυσικο και επομενο ειναι να γινεται θεμα συζητησης η εξυπναδα του
Έξοχα!!!
Τι δώρο θέλετε να σας φέρω; Κάνα καπέλο μάγου που είναι και ψηλό και μεγάλο για να μην φαίνονται τα κέρατα;![]()
.....Θα δοθεί συντόμως στην δημοσιότητα λίστα δώρων, μην ανησυχείτε!![]()
ποιο πουτανακι με εκραζε παλι ? πωωωωωωω ρε που μπλεξαμε παλι
Καψωνη μια συμβουλη σταματα να κραζεις και να λες διαφορα για τις πουτανες γτ στο τελος θα γαμας την χουφτα σου ολες οι πουτανες γελανε μαζι σου
ξεχασες αλλη μια.
Θα λάβει χώραν προσεχώς στον Άγιο Γεώργιο Καβουρίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί συντόμως και θα επακολουθήσει κοσμική δεξίωση στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Προσκλήσεις θα σταλούν ατομικά αλλά σίγουρα θα κληθεί ο Λαδάκης, ο οποίος όμως θα υποχρεωθεί να πάει περπατώντας από την εκκλησία στην δεξίωση για να μάθει εμπράκτως την απόσταση του Αστέρα από το Καβούρι!![]()
Φιλε καψωνη πως μπορω να κανω καταςταςη με το μιλφ απο τον ισθμο που εχουν γραφτει τοσα καλα εδω; Παιζει σε καμια αγγελια ή ειναι με παλιο πελατολογιο; Κριμα να μου ξεφυγει αυτο αφου εχω σαρωσει ολα τα μιλφ αθηνας και επιπροσθετως πεταγομαι και κορινθο για δουλιτσα. Ελπιζω βεβαια να μην ειναι καμια απο τις 2-3 γυναικες φιλων που ξερω εκει αλλα και παλι απο αυτες ευχαριστως τους εκανα κολοτρυπιδατο.χααχχαχαχα....και αλλη ?
μαιρη ? αποκλειεται...αυτη με συμπαθει !
ναομι κραξιμο οκ...αφου η μαπα της δεν βλεπεται...εγω φταιω ?
απο τον ισθμο ? αποκλειεται ειναι καλο μιλφ αυτο δεν θα ειπε κακα λογια...
δεν ξερω για ποια λες...
εχχει κανεςι εμεπειρια με αυτην?
η αγγελεια ειναι απο το (love list)
Προσοχη η αγγελία απευθύνεται σε πραγματικά αρσενικά. Αφού λοιπόν συνεχίζεις να διαβάζεις
να σου συστηθω ειμαι η Εύα ελληνογαλιδα 42 ετων , πολύ θηλυκή με ολη τη σημασία, φινετσα , εκφραση, φωνη, και συμπεριφορά προς το άλλο φύλο στο κρεβάτι μιας και αυτό ειναι το ζητούμενο εσύ το μονο που έχεις να κάνεις είναι να με καλέσεις στο 6985965695 και ασε τα υπόλοιπα σε μενα η αγγελία ειναι προσωπική και απευθύνεται και σε ζευγάρια ...
ολο το μπου καργα σπαμ και ξεκατινιασματα μελων.Μηνύματα άσχετα με το νήμα. Σαν τις απαντήσεις που δίνουν οι πολιτικοί στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ή στις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις...