stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.717
- Πόντοι
- 566
Εγω περιμενω να δω την εκφραση της συναδελφου μου, της Χρυσοβελωνη.
Θα την εχεις αντιπαλο στις αιθουσες των δικαστηρίων
Εγω περιμενω να δω την εκφραση της συναδελφου μου, της Χρυσοβελωνη.
τι τρωγεστε με τις εκλογες αφου καθε εξαμηνο τα ιδιαπαντεληπαντελακη μου τα ιδιαπαντελακηπαντελη μου !!!!
Δεν κόπηκε κανένα ρε τύπε μόνο υποψήφιοι..Κρίμα που δεν θα συμμετάσχει η Εθνική ΕλπίδαΤα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις εκλογές και αυτά που κόπηκαν
www.vouliwatch.gr/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-2015-14-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5/#.VfSUpdLtmkp]http://www.vouliwatch.gr/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-2015-14-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5/#.VfSUpdLtmkp[/url]
Δεν κόπηκε κανένα ρε τύπε μόνο υποψήφιοι..Κρίμα που δεν θα συμμετάσχει η Εθνική Ελπίδα
Δίκιο έχεις σε άλλο σάιτ που είχα κοιτάξει δεν έγραφε για κόμματαAφου λέει ότι κόπηκαν εφτά !
Δίκιο έχεις σε άλλο σάιτ που είχα κοιτάξει δεν έγραφε για κόμματα
1) Εθνική Ελπίδα (Γεώργιος Παπαδόπουλος),
2) Δημοκρατικό Κόμμα – ΔΗΚΟ (Χρήστος Αναγνώστου),
3) Ελληνικό Αντιμνημονιακό Μέτωπο (Ε.Α.Μ.) για εφαρµογή του δημοψηφίσματος 2015 (σ.σ.: πρόκειται για το κόμμα «Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας»),
4) Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος – ΠΑ.Ε.Κ.Ε. (Μιλτιάδη Τζαλαζίδης),
5) Θεσμός (Σπυρίδων Αντωνίου),
6) Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος – ΑΚΚΕΛ (Ευάγγελος Τσιομπανίδης) και
7) ΑΚΚΕΛ – Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων) Κωνσταντίνος Ντάλιος – Πυρίκαυστος Ελλάδα (Γεώργιος Καλεάδης).

ΦρέσκοΘεός !!![]()
![]()

Τι κατάντια ειναι αυτη ρε Τσιπρα.
Να κάνει προεκλογικες ομιλιες και να λεει "δωστε μου δυο βουλευτες ακομη να φτασω το 151".
Χαμπαρι δεν εχεις παρει ρε Αλεξακη.
Με 151, αντε και τους πηρες, τι ακριβως θα κανεις δηλαδη?
Εδω εχασες 35 βουλευτες σε 6 μηνες.
Δεν θα χασεις κανεναν σε 4 χρονια?
Ωραιος αριστερος.
Σας παρακαλώ δωστε μου 37% απο 36,5% για να κανω αυτοδυναμια. Και να εχει απεναντι το 63%.
Τι αλαζονεια ειναι αυτη ρε. Τι σαχλαμάρας ειναι αυτος.
Αυτα δεν τα ελεγαν ουτε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Εφτασα να ζησω τη μερα, που το μονο κομμα που να ζηταει αυτοδυναμια και μαλιστα μεσω του τερατωδους μπονους των 50 εδρων, ειναι ο...Συριζα.
Τι κατάντια...
Δεν διαφωνω οτι οσοι ψηφιζαν τοσα χρονια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ειναι -ηθικα εστω- συνυπευθυνοι σε καποιο βαθμο,
ΑΛΛΑ δεν ειναι δυνατον να βαζεις στο ιδιο καλαθι καποιους πολιτικους που επαιρναν μιζες εκατομμυριων η καποιους μεγαλοεπιχειρηματιες που επαιρναν θαλασσοδανεια κλπ...
με τον απλο ψηφοφορο που του ελεγαν ψεματα και του ειχαν δημιουργησει μια εικονικη πραγματικοτητα.
Αν δεν μπουν καποια μεγαλα ψαρια φυλακη ΤΙΠΟΤΑ δεν προκειται να αλλαξει σ'αυτη τη χωρα !!
Aν βγει πάλι ειδικα σε Μυτιληνη και ΚωΨηφίστε Τσύριζα αλλά μετά μην παραπονιέστε πάλι![]()
![]()
![]()
![]()
Τι κατάντια ειναι αυτη ρε Τσιπρα.
Να κάνει προεκλογικες ομιλιες και να λεει "δωστε μου δυο βουλευτες ακομη να φτασω το 151".
Χαμπαρι δεν εχεις παρει ρε Αλεξακη.
Με 151, αντε και τους πηρες, τι ακριβως θα κανεις δηλαδη?
Εδω εχασες 35 βουλευτες σε 6 μηνες.
Δεν θα χασεις κανεναν σε 4 χρονια?
Ωραιος αριστερος.
Σας παρακαλώ δωστε μου 37% απο 36,5% για να κανω αυτοδυναμια. Και να εχει απεναντι το 63%.
Τι αλαζονεια ειναι αυτη ρε. Τι σαχλαμάρας ειναι αυτος.
Αυτα δεν τα ελεγαν ουτε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Εφτασα να ζησω τη μερα, που το μονο κομμα που να ζηταει αυτοδυναμια και μαλιστα μεσω του τερατωδους μπονους των 50 εδρων, ειναι ο...Συριζα.
Τι κατάντια...
Για όλα τα παραπάνω ο Βαγγελας δεν θα έπρεπε να επιμένει για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Λαθος τακτική και φάνηκε στις τελευταίες δημοσκοπίσεις.
Επειδη ειναι τεραστιο λαμογιο για αυτο και δεν θελει ουτε καν να προσπαθησει.Ξερει πως οποιος και να βγει θα ειναι χειροτερα τα πραγματα απο καθε αλλη φορα.Και το 20-22 % που θα παρει η νδ τωρα θα γινοταν 3-4 σε λιγα χρονια οπως με το πεθαμενο πασοκ.Το ότι έφτασες να ζήσεις τη μέρα που ο πρόεδρος της ΝΔ εν όψει εκλογών ΔΕΝ θέλει να γίνει πρωθυπουργός πού το πας;