Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι t-shirt φόραγες,μαν?Πριν λίγο:
Φω17 1ος
Μικαέλα, γοητευτική νεαρά, που προκαλεί προστατευτικά συναισθήματα.
Ραγδαία στύση, άδειασμα παπαριών.
Κατά την αποχώρηση, η Αλβανή βοηθός ήθελε να της δώσω το t-shirt μου, και να μου δώσει εκείνη το δικό της![]()

Καλησπέρα σίγουρα για τον κόσμο που την έχει δοκιμάσει και περάσει είναι παράξενο μην νομίζετε ότι και άλλες κοπέλες που δουλεύουν σε στούντιο ή δούλεψαν σαν call girl δεν ξεκίνησαν από Φωκαίας για παράδειγμα μια Αντρέα που δουλεύει όχι αυτό τον καιρό στους Γερμανούς ή την Daniela.Επειδή σε πολλά στούντιο δούλευαν κοπέλες σχεδόν εφάμιλλες και κατώτερες από την Ιονελλα το λέω γιατί τις έχω δει τις περισσότερες όπως και εσείς τότε δεν μου φαίνεται παράξενο που πήγε σε στούντιο καλή της επιτυχία μέχρι που να επίστρεψει εκεί που ήθελε ή πλειονότητα των συναγωνιστών ας μην αποκλείουμε την διαφορετική προοπτική της.....Κορίτσια όπως η Ιονέλα δεν μπορούν ούτε βίζιτες να είναι ( είχε προσπαθήσει κάποτε κ πήγε άπατο), ούτε σε στούντιο ξαφνικά για τον λαό που τις έσκιζε ''τα βάρδουλα'' στο 20αρι..
μόνο σε μπουρδέλο...είναι μια συνταγή που σίγουρα θα την επαναφέρει μόρτες...![]()
Για την Ντάνι θα συμφωνησω απολυτα φιλε από τις καλιτερες σαν call girl τα εδινε όλαH Andrea δεν άντεξε να βιζιτάρει ούτε μήνα, η Ντάνι είχε άλλη κλάση, μυαλό και κονέ καλύτερα, εκτός του ότι τίμησε κάθε σεντ και ως βιζιτα αλλά και ως εργαζόμενη αρχικά στο Φ86
τα συμπτωματα απο τα χλαμυδια εμφανιζονται 1-3 βδομαδες μετα την μολυνση και η βλενορροια απο 2 μερες μεχρι 2 εβδομαδες...οποτε καλο ειναι να τις αποφυγετε για καποιο διαστημα ή τουλαχιστον ακα πιπα με αυτες για πες τα συμπτωματα
επισης κατι που ξεχασα να αναφερω τα υγρα απο το μουνι της αντριαννας ειχαν μια πολυ ασχημη μυρωδια..δεν ξερω αμα παιζει καποιο ρολο αυτο
για πες πια ειναι τα συμπτωματα?τα συμπτωματα απο τα χλαμυδια εμφανιζονται 1-3 βδομαδες μετα την μολυνση και η βλενορροια απο 2 μερες μεχρι 2 εβδομαδες...οποτε καλο ειναι να τις αποφυγετε για καποιο διαστημα ή τουλαχιστον ακα πιπα με αυτες
επισης κατι που ξεχασα να αναφερω τα υγρα απο το μουνι της αντριαννας ειχαν μια πολυ ασχημη μυρωδια..δεν ξερω αμα παιζει καποιο ρολο αυτο
για πες πια ειναι τα συμπτωματα?
Aυτο ειναι βλενορροια my friend...Έντονο τσούξιμο κατά την ούρηση και από την ουρήθρα βγαίνει ένα υγρό σαν πύον
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο...
▪Κολωνού 32 ισόγειο:
Η Μίκη...
Το καστανό κοντό πιπινάκι...
Με όμορφο κοριτσίστικο προσωπάκι και με ωραίο αδύνατο σώμα.
Είναι η γνωστή Μίκη από Ιάσωνος 37 ισόγειο και παλαιότερα Φωκαίας 25α,Φυλής 84 όροφος,Λεωνίδου 28 ισόγειο και Κολωνού 30 ισόγειο.
Φόλα.
και τα χλαμυδια τα ιδια συμπτωματα εχουν...ο γιατρος μου εδωσε αντιβιωση vibramycin (δοξυκυκλινη μονουδρικη) η οποια κανει για χλαμυδια, ουριθριτιδα και γραφει και για γονοροια/βλενορροια μη επιπλεγμενη κσαι για συφιλη για οσους δεν κανει να παρουν πενικιληνη...οποτε πιστευω να ειμαι καλυμενοςAυτο ειναι βλενορροια my friend...
τα συμπτωματα απο τα χλαμυδια εμφανιζονται 1-3 βδομαδες μετα την μολυνση και η βλενορροια απο 2 μερες μεχρι 2 εβδομαδες...οποτε καλο ειναι να τις αποφυγετε για καποιο διαστημα ή τουλαχιστον ακα πιπα με αυτες
.Δεν χρειάζεται να μας τα σπας σε όλα τα θρεντ με την μαλακία σου

Κορίτσια όπως η Ιονέλα δεν μπορούν ούτε βίζιτες να είναι ( είχε προσπαθήσει κάποτε κ πήγε άπατο), ούτε σε στούντιο ξαφνικά για τον λαό που τις έσκιζε ''τα βάρδουλα'' στο 20αρι..
μόνο σε μπουρδέλο...είναι μια συνταγή που σίγουρα θα την επαναφέρει μόρτες...![]()

και στον όροφο η Νίκη η πηγουνάτη
ενώ πιο ψηλά,το Φωκαίας 19 είναι κλειστό.

Εσύ όχι,αλλά ο κόσμος που αγνοεί τα μπουρδέλα,και κινείται αποκλειστικά και μόνο σε studio για ευνόητους λόγους...Ετσι . ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση σε πουτάνα που της έχω βάλει και τα αρχίδια στην κωλότρυπα στο εικοσάρι να της τα σκάσω διπλά και τριπλά επειδή αποφάσισε να μεγαλοπιαστεί .