kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ΤΕΛΟΣ!!!!!! να κλεισει το σαιτ τωραΟ Τζόνις έχει βγάλει την 8εκ μαλαπέρδα τώρα, χαμήλωσε τα φώτα, άναψε κεριά, έβαλε να παΙζει το hello του λαιονελ ριτσι και την παίζει!![]()

ΤΕΛΟΣ!!!!!! να κλεισει το σαιτ τωραΟ Τζόνις έχει βγάλει την 8εκ μαλαπέρδα τώρα, χαμήλωσε τα φώτα, άναψε κεριά, έβαλε να παΙζει το hello του λαιονελ ριτσι και την παίζει!![]()
Μηπως να κανουμε ανταλλαγη Σόιμπλε με Βαρουφακη? Σηκωνει.
να τον ακούτε το βενιζέλο,
αυτός κατέβαζε μεταρρυθμίσεις για να χρησιμοποιεί τα αεροπλάνα για να μη χάνει διακοπές
8ποντη η μαλαπερδα? ποιο κοματι του λαιονελ ακους?τα κερια ειναι αρωματικα???αεροπλανο μονο η περιστερα η καραβλαχαρα
οξω ρε λαμογια που εχετε το θρασος
συμμορια της χρεοκοπιας
αεροπλανο μονο η περιστερα η καραβλαχαρα
συμμορια της χρεοκοπιας
Ο Τζόνις έχει βγάλει την 18 εκ μαλαπέρδα τώρα, χαμήλωσε τα φώτα, άναψε κεριά, έβαλε να παΙζει το hello του λαιονελ ριτσι και την παίζει!![]()
έχεις αρχίσει και βραχυκυκλώνεις.αεροπλανο μονο η περιστερα η καραβλαχαρα
συμμορια της χρεοκοπιας
ΜΠΙΝΕ πες μου οτι φορας και λαμπατερ στο κεφαλι....αεροπλανο μονο η περιστερα η [size=30pt]καραβλαχαρα [/size]
συμμορια της χρεοκοπιας
τσονι καυλιαρη? γιατι σε βριζουν ολοι ρε ...μα ολοιελα να σου ασπρισω τις αμυγδαλες![]()
οχι ολοι!.....εγω δεν τον βριζω τον....τσονι καυλιαρη? γιατι σε βριζουν ολοι ρε ...μα ολοι
Πρόωρη εκσπερμάτιση τύπε? :S
Σκουπίστηκες με πράσινο χαρτομαντηλάκι μην λερώνεις το πληκτρολόγιο? :o
Θα σου κολλήσει κανα πλήκτρο στο δάχτυλο!
γιδι να ρθω εγω με την μονωτικη και το φλογιστρα...ελα να σου ασπρισω τις αμυγδαλες![]()
έχεις αρχίσει και βραχυκυκλώνεις.
Που κολλάει σε πασοκόστοκε η pigeon;