gregory35
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 4.473
- Πόντοι
- 3.535
Εδώ κοτζα ΓΑΠ είναι στην απέξωμπα εχει την ικανοτητα να ριχνει και υπονοουμενα;
ασε που επρεπε να ειναι μεσα μαζι με τον μπουχεσα
Εδώ κοτζα ΓΑΠ είναι στην απέξωμπα εχει την ικανοτητα να ριχνει και υπονοουμενα;
ασε που επρεπε να ειναι μεσα μαζι με τον μπουχεσα
To οτι "εσυ" αποδείχθηκες ανίκανος να αξιοποιήσεις την πληθώρα ευκαιριών που σου παρείχε το σύστημα της ελεύθερης αγοράς για βελτιώσεις το βιοτικό σου επίπεδο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ρίξεις και "εμένα" στον βούρκο της μετριότητας που ζείς και υπάρχεις στα πλαίσια ενός φασιτερού εξισωτισμού.
"Εσύ" οφείλεις να δραστηριοποιηθείς ώστε να ανέβεις στο "δικό μου" επίπεδο και όχι "εγώ" να αποδεχθώ το δια της βίας κατέβασμα μου στο δικό σου. Το αν δεν ξέρεις τον τρόπο να το κάνεις είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ πρόβλημα ΟΧΙ του "συστήματος". Πολλοι άλλοι μπόρεσαν ...
με σπίτι δικό σου και 600 ευρώ μια χαρά βγαίνεις και μπορείς να μαζέψεις κιόλας... δεν είναι ανάγκη να είσαι κάθε απόγευμα για καφεδάκι και μπυρίτσα κάτσε και λίγο σπίτι και άνοιξε και κανένα βιβλίο δεν θα πάθεις τίποτε... κάνε και λίγο οικονομία στο ρεύμα δεν παθαίνεις τίποτε να μην έχεις όλα τα φώτα του σπιτιού αναμένα...
με σπίτι δικό σου και 600 ευρώ μια χαρά βγαίνεις και μπορείς να μαζέψεις κιόλας... δεν είναι ανάγκη να είσαι κάθε απόγευμα για καφεδάκι και μπυρίτσα κάτσε και λίγο σπίτι και άνοιξε και κανένα βιβλίο δεν θα πάθεις τίποτε... κάνε και λίγο οικονομία στο ρεύμα δεν παθαίνεις τίποτε να μην έχεις όλα τα φώτα του σπιτιού αναμένα...
Ναι αλλά θα τρώμε ΟΛΟΙ το ΙΔΙΟ φαγητό.
[size=40pt]ΟΙ ΟΛΟΙ Η ΚΑΝΕΝΑΣ [/size]
ποιες ηταν οι υποχρεωσεις σου ???
ας τις μειωνες
ή ας επιανες και αλλη δουλεια αν δεν σου εφταναν (προσωπικα οταν δεν μου εφταναν δουλευα και 15 ωρες την ημερα..) - στην ηλικια σου ειναι ντροπη να λες 8 ωρες δουλεια και 8 διασκεδαση
'Η αυτό ή έχει βυσμά (μη πω ότι γαμεί κιόλας) τη Ραχηλ και θα του κόβει ευρώ όταν σε 20 μέρες τα 600 θα έχουν κάνει φτεράτυπε ειναι ολιγαρχης ο τραμμυ![]()
![]()
![]()
Βλέπω στηρίζεις τον τομέα των Ελληνικών ταχυφαγείων τώρα που δέχτηκαν το μεγάλο πλήγμα. Εύγε!Μου βγήκε ο γύρος απο την μύτη![]()
Μάλιστα και ποια είναι αυτή η πληθώρα ευκαιριών γιατί πλέον το 50% των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας για να μην μιλήσουμε για τους 300.000 χιλιάδες νέους που μεταναστεύουν από την Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο. Οπότε μάλλον το σύστημα δεν προωθούσε και τόσο αυτή την πληθώρα ευκαιριών. Ξέρεις ότι μόλις το 1% των Ελλήνων κατέχει το 65% του πλούτου της Ελλάδας. Ξέρεις ποιο είναι το ποσοστών των Ελλήνων που ζει με πάνω από 30.000€ το μήνα εισόδημα μόλις το 20%. Το θέμα είναι ότι ούτε και εγώ θέλω να ζουν όλοι με τα λιγότερα αλλά θέλω ΟΛΟΙ να ζουν με τα περισσότερα
η Εργασία πάνω από 8 ώρες την ημέρα είναι παραλογισμός.Ναι εργασιακό κεκτημένο από το 19 αιώνα είναι 8 ώρες ύπνο 8 ώρες δουλειά 8 ώρες διασκέδαση και είναι αδιαπραγμάτευτο
(1) γιατι το 50% των ελλήνων σκέφτεται σαν και σένα
(2) σιγά μην μεταναστεύσανε και 3.000.000
όλοι έχουν τις ίδιες ευκαιρίες...
τα δημόσια σχολεία είναι ίδια για όλους (ανεξάρτητα βέβαια από το αν οι καθηγητές το έχουν γράψει στην καραπουτσακλάρα τους με την κάλυψη της αριστεράς που αντιδρά σε κάθε μορφής αξιολόγηση) και για τους πλούσιους και για τους φτωχούς... και δύο ξένες γλώσσες διδάσκουνε και τα πάντα.. πληρέστατο (και μάλιστα ίσως παραπάνω από ότι πρέπει) πρόγραμμα διδασκαλίας
τα πανεπιστήμια είναι δημόσια και δωρεάν... και η πρόσβαση σε αυτά γίνεται με εξετάσεις στις οποίες δεν χωρά μέσον... τώρα αν τα έχετε κάνει κωλοχανεία και μπουρδέλα κοιτάξτε την μούρη σας στον καθρέφτη... και μεταπτυχιακά προγράμματα έχουν και τα πάντα...
από κει και πέρα κρίνε και κάνε...
η Εργασία πάνω από 8 ώρες την ημέρα είναι παραλογισμός.Ναι εργασιακό κεκτημένο από το 19 αιώνα είναι 8 ώρες ύπνο 8 ώρες δουλειά 8 ώρες διασκέδαση και είναι αδιαπραγμάτευτο
[/quote
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
αντε τραβα να διασκεδασεις και να τρως φασολαδα και να κλαψομουνιαζεσαι - πολλοι προτιμουμε να δουλευουμε παραπανω και φυσικα να τρωμε αστακους - και επειδη κουραστηκαμε γιαυτο μην περιμενεις να τον μοιραστουμε μαζι σου
δεν έχω πρόβλημα να βάλω το οικόπεδο της μητέρας μου στη κολεκτίβα έτσι κι αλλιώς άμα γίνει συνολική κολεκτίβα θα έχω περισσότερη γη μίας και το κτήμα είναι 200 τετραγωνικών μέτρων. Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα να μοιραστώ με άπορους την παραγωγή μου 3 κότες 1 κόκορα και 3 κουνέλια έχω (ένα αρσενικό 2 θηλυκά) ούτε τα ελάχιστα λαχανικά που βγάζω

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πιο μαλακας πεθαινεις....
σκατά μηχανοργανωση έχουν ... στην εποχή των smart meters η ΔΕΗ έχει ακόμη καταμετρητές και OCR τεχνολογίας του 70... ούτε IVR έχουν στο τηλεφωνικό τους κέντρο... και σιγά να μην θέλεις 3 μήνες για να μάθεις το σύστημα ... 3 μέρες και πολύ είναι και όποιος τα καταφέρει μένει... όποιος δεν τα καταφέρει πούλο...
και γιατί να δικαιούται ειδική άδεια ... καμμία ειδική άδεια στους συνδικαλιστές... τους "αγώνες" του δεν θα τους πληρώνει ο καταναλωτής ... αν θέλει να παίρνει άνευ αποδοχών και να τσοντάρει το σωματείο ..
γαμαω νεοφιλελε κωλαρακια..εκτος απο τα μπιχλικα σαν το δικο σου ... εσυ ποτε εγινες νεοφιλελε ρε γελοιε? με το επιδομα ανεργιας ππυ παιρνεις ή επειδη σε ξεδκισε ασαλιωτα μια ρωσσιδα μεταναστρια? γελοιε ξεσκισμενεκαι πως εσύ ζεις ακόμη ?? ζόμπι είσαι ??/
(2) σιγά μην μεταναστεύσανε και 3.000.000
γαμαω νεοφιλελε κωλαρακια..εκτος απο τα μπιχλικα σαν το δικο σου ... εσυ ποτε εγινες νεοφιλελε ρε γελοιε? με το επιδομα ανεργιας ππυ παιρνεις ή επειδη σε ξεδκισε ασαλιωτα μια ρωσσιδα μεταναστρια? γελοιε ξεσκισμενε