astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 937
- Πόντοι
- 426
Η Αγγλίς τροφός μου εδίδαξε να είμαι διακριτικός!
ευγε μπαρμπα! πιστευα οτι ολοι οι γεροι εχετε αρχες! τωρα το επιβαιωνετε κιολας!!
Η Αγγλίς τροφός μου εδίδαξε να είμαι διακριτικός!
ευγε μπαρμπα! πιστευα οτι ολοι οι γεροι εχετε αρχες! τωρα το επιβαιωνετε κιολας!!
Είχαμε υγιή διαπαιδαγώγηση από μικροί [ στις αρχές του 20ου αιώνος ].
ασχετο ! τα φτερα για το γραψιμο τα περνατε κατευθειαν απο τις γαλαοπουλες !? η ειχε καταστηματα που τα πουλουσαν?
εμενα μου εμαθε να κραταω τα νυχια μου καθαραΗ Αγγλίς τροφός μου εδίδαξε να είμαι διακριτικός!
Μου τα παρέδιδε έτοιμα ο valet.
εμενα μου εμαθε να κραταω τα νυχια μου καθαρα
ειχες και βαλε παναθεμα σε !?![]()
![]()
Τ΄ ακούτε οι υπόλοιποι;
ακουμε και θαυμαζουμε ! μιλαμε για το πγιοτηκοτερο θρεντ στα μπουρδελα.κομ !![]()
![]()
απο ανθρωπους χωρις αγγλιδα νταντα και την αναλογη διαπαιδαγωγηση τι να περιμενεις;Τ΄ ακούτε οι υπόλοιποι;
απο ανθρωπους χωρις αγγλιδα νταντα και την αναλογη διαπαιδαγωγηση τι να περιμενεις;
Παραδεισος;;;Kαλημέρα στην παλιοπαρέα.
Να είστε αισιόδοξοι. Κάθε μέρα που περνάει σας φέρνει πιο κοντά στον Παράδεισο.![]()
Παραδεισος;;;Μπλιαχ. Στη κολαση υπαρχει ενα καζανι που γραφει το ονομα μου. ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ.
Πρωτο καζανι πιστα. Ρεζερβε εδω και χρονια.
Eδω μια φωτογραφια απο το πανεπιστημιο της Οξφορδης που σπουδαζα εγω. Την εποχη εκεινη εσπουδαζαμε χωρια τα θηλεα απο τους αρρενες.Είχαμε υγιή διαπαιδαγώγηση από μικροί [ στις αρχές του 20ου αιώνος ].
Eδω μια φωτογραφια απο το πανεπιστημιο της Οξφορδης που σπουδαζα εγω. Την εποχη εκεινη εσπουδαζαμε χωρια τα θηλεα απο τους αρενες.