μου την εστησε τελικα η μικρουλα που περιμενα ενω η 42 που γνωρισα ηρθε σπιτι φιλια χουφτωματα αλλα δεν εκατσε,επρεπε να παει να κοιμησει τον 5 χρονο γιο της.λεει ενα δωματιο εχω με το παιδι δε σπθιτι με αλλους,ετσι δεν μπορω να σε καλεσω.την προηγουνενη μερα περιμενε να την παρω και εγω αυτη ετσι εχασα χρονο και σημερα ειμαι ειδη κυπρο.οι ελληνες εκει εκτος του μεγαλου γρηγορη που εχει μικρουλες οι αλλοι ειναι μονο ταβλι απο πρωι μεχρι βραδι χχαχαχα.πρωταθλητης στο ταβλι ο γρηκορακις,πως αντεχει τοσες ωρες.εξαιτιας του μαλλωσα με την τρελη.με τρελανε να βρεθουμε,μετα δεν απαντα τα τηλεφωνα και τον ειδα να παιζει ταβλι στο ελληνικο.μετα απο ωρες παλι εκει.τελικα πηγαμονος βολτα,γνωρισα 2 μικρουλες και εκατσα μια ωρα μαζι τους καφε και κρεπα.παω σπιτι περνω μυνημα απο την τρελη νευριασμενη,λεει σε περιμενα μια ωρα στο καφε και δεν ηρθες.μου εστειλε μυνημα 7 πρωι,μιλουσαμε μεχρι 10,μου εστελνε φοτο του γατου μετα λεει παω αγγλικα θα σε παρω οταν εχω χρονο να βρεθουμε.12 στελνει στο σκαυπ 2 θα ειμαι στο καφε για μια ωρα.κολησε το σκαυπ και πηρα το μυνημα 4 κατσε να της εξηγεισης τωρα οτι δεν την εστησες.μου εκανε επιθεση και το βραδι λεει με στεναχωρησες,ηθελα να σε δω,βασανιζομαι για σενα δεν εβαλα τιποτα στο στομα και εσυ ειχες ορεξη για εστιατοριο.πριν μερες μου ζητησε και συγνωμη για οσες φορες με προσβαλε και ειπε σκληρα λογια.λεει ηταν η αμυνα μου παντα με κατηγορουσες που δεν σε εβλεπα και δεν με πιστευες.αλλος λογος που σε βασανιζα ειναι οτι νομιζες ειμαι σαν ολες,θελω τα λεφτα σου και σε εχω αναγγη για αυτο.με πηρε πριν λιγες μερες απο την τραπεζα νομιζα ειχε προβλημα και πηγα με χιλια ευρο να βοηθησω,μου εξηγησε δεν θελω λεφτα,επιστρεφω ντιποζιτ λεω.τωρα μεχρι 500 δολαρια την μερα μπορω να παρω απο τραπεζα αν δεν τα χασω ολα.αν δεν χασω τα λεφτα μου θα θελω κοντα στο ενα χρονο να τα παρω.τωρα απαγορευεται να εχουν δολαρια μονο γριβνα,δεν ξερω αν εχασε η κερδισε αλλα ισως να πηρε ολες τις οικονομιες που φυλαγε πετρουπολη στην τραπεζα ουκρανια.μονο η πραξη που εκανα να τρεξω με λεφτα παλι κερδισα ποντους.ειναι πληγωμενη που την εστησα αλλα 8 μαρτη που θα στειλω μυνημα θα της περασει.ανοιξη ισως βρεθουμε αγια πετρουπολη ετσι θα δω και τον διμητρακι.οπως βλεπετε δεν παω για πουτανες αλλα ο στοχος που ειχα εκπληρωθηκε με επιτυχια.προσπαθησα απο μαιλ ρυ και μιστερ χ αλλα δεν βρηκα κατι καλο.γνωρισα μερικες πιτσιρικες αλλα καταλαβα αμεσως με βλεπουν σαν ολους τους ξενους και τις εδιωχνα χωρις να τρωω χρονο.εκανα λαθος με 2 που δεν προτεινα παμε σπιτι και να τους προτεινω λεφτα αν κατι δεν πηγαινε καλα ετσι τις ταισα αδικα οπως και μια μαλακισμενη που μου γνωρισε η σπιτονυκοκυρα μου