Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
συμφωνω μαζι σας αλλα δυστηχως μονο αυτες που γνωριζουμαι εμεις ειναι ετσι σε τοσο μεγαλο βαθμο.26 παντου ηταν το γριβνα σημερα,στις ομορφιες μου θα ειμαι χαχαχαχ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τωρα που λεει το προφαιλ μου οτι ειμαι οδεσσα ολες κανουν λαικ τισ φοτο μου .συγχαριτηρια μανα που εκανες τετειο γιο που μοιαζει σαν αδερφι με  τον αλε ντελο χαχαχα.οταν βλεπουν δεν εισαι εδω δεν απαντανε

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Πανω απο 30 χρονια εχω ζησει εκει πανω,λες να μην ξερω ποιες ειναι και τι ειναι  :think:

προφανώς και ξέρεις. εμείς που δε ζήσαμε εκεί πάνω καθόλου, από τί να προσέχουμε από τις ουκρανίδες σε μια σχέση ?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.548
Πόντοι
506
Να ξερετε οτι ειναι πολυ φιλοχρηματες,και τα κερατα πεφτουν συννεφο  :2funny:
Οσοι της εχουν για τον λουτσο περνανε μια χαρα.Τους γαμους και τα  βαφτισια να προσεχετε.  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δικαιο εχει ο τακις αλλα εχει και πολυ καλες κοπελες.δυστηχως για μας ομως ειναι δυσκολο να τισ συναντησουμε για διαφορους λογους που αναλυσαμε πολλες φορες.δεν σας ειπα τι εγινε με την κοπελα που με τρελανε η σπιτονυκοκοιρα μου.επιδη ειμαι γατα λεω καμια αφραγγη βιζιτα που της χρωστα το διαμερισμα θα ειναι,ετσι ηταν τελικα χαχαχαχ.μονο που την ειδα με αυττο το σακακι πυ φορανε ολες το ιδιο ενα καφε γουνινο και το ντυσιμο και συμπεριφορα νομιζε ειναι βιζιτα για 5 οσκαρ.που να ηξερε που εδωσε νομιζε ειμαι κανας βλακας αμερικλανος.εφαγε το σουσι,εκανε τα πουτανεματα της οταν της ειπα παμε σπιτι ειπε δικαιολογια να φυγει,συναντησε μια αλλη φιλη της.την αλλη μερα εστειλα μυνημα ελα σπιτι ειπε οχι γιατι με προσβαλες.τι νομιζεις φιλε ηταν το λαθος και την προσβαλα?θα δψσουν και αλλοι 500 γριβνα να φαει σουσι με κοκτειλ?πριν 4-5 μηνες ηταν 50 ευρο 500 γριβνα.να σου απαντησω επιδει εισαι απληροφορητος απο ουκρανια,αν της ελεγα ελα σπιτι καθαρα να παρεις λεφτα ολα μελι γαλα,ειπα μονο συνθηματικο παμε σπιτι και την προσβαλα την καραπουταναρα χαχαχα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σημερα τις μικρες κριφοβιζιτες καλουσα για φαι,καφε καμια δεν ηθελε.περνουσαν καλυτερα να καθονται στο παγκακι να γελανε?επρεπε ευθεια να πω 500-700 γριβνα,ελεγα καφε γελουσαν σαν ηλιθιες δεν ειχαν λεφτα να παρουν μονες και χαζογελουσαν απο πανω.2 αρχισαν να τρεχουν απο το μαρκαρισμα που εκανα.αγγλικα και λεφτα ειναι το συνθημα ,αν ακουσουν αγγλικα υγρενονται χαχαχαχα

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αγαπητα τεκνα μου
ποιος γνωριζει πολιτισμενα λεωφορεια για μεταβαση απο κιεβο αεροδρομιο σε οδησσον?
καποιος εχει κατι αναφερει παλιοτερα,,δεν μπορενα να το βρω
δεν ομιλω για μασρουτκες της συμφορας αλλα για νεοπλαν μεγαλα λεωφωρεια κλπ
αμπερ αλερτ
ευχαριστω
υγ υπαρχει ηρεμια-ασφαλεια την στιγμην ταυτην  εις την οδησον για τον διακριτικο επισκεπτη?
που αναζητα την εωτικην του τυχη?

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
προφανώς και ξέρεις. εμείς που δε ζήσαμε εκεί πάνω καθόλου, από τί να προσέχουμε από τις ουκρανίδες σε μια σχέση ?
την σχεσην αυτην καθεαυτην
οδηγει εις καρκινικα συμπτωματα νεε μου,,,

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τωρα απο το νεο αεροδρομιο δεν ξερω απο που φευγουν δεν τα χρισιμοπειω 7 ωρες δρομο.aytolyx δες στο ιτερνετ απο που φευγει

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.548
Πόντοι
506
αγαπητα τεκνα μου
ποιος γνωριζει πολιτισμενα λεωφορεια για μεταβαση απο κιεβο αεροδρομιο σε οδησσον?
καποιος εχει κατι αναφερει παλιοτερα,,δεν μπορενα να το βρω
δεν ομιλω για μασρουτκες της συμφορας αλλα για νεοπλαν μεγαλα λεωφωρεια κλπ
αμπερ αλερτ
ευχαριστω
υγ υπαρχει ηρεμια-ασφαλεια την στιγμην ταυτην  εις την οδησον για τον διακριτικο επισκεπτη?
που αναζητα την εωτικην του τυχη?
Киевский Центральный Автовокзал  Адрес просп. Науки, 1/2 Тел.:   (044) 527-99-86  Εχει λεωφορεια για ολη την Ουκρανια,και για εξωτερικο.Καλα λεωφορεια και τα περισσοτερα καινουργια.
Προσφατα δεν εχω παει Οδησσό αλλα φιλοι και γνωστοι λενε οτι θελει προσοχη.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν κινειται τιποτα οδυσσο,σημερα χτες ηταν βροχερος καιρος.οι βιζιτες σχεσον ανυπαρκτες κατι αθλιες βλεπω.αυριο περιμενω μια μικρουλα αλλα μεθαυριο φευγω.καλεσα αποψε πανω απο 10 κοπελες για φαι ολες αρνηθηκαν.το καλυτερο ειναι μια βιζιτα που εθελε 1000 απο μενα ειπε 800 σε ενα αραπη.της ειπα εμενα ειπες 1500 και μετα 1000.απαντησε εισαι τσιγουνις οπως ολοι οι ελληνες,δεν εχεις λεφτα χαχαχα.της ειπα διπλα ειναι το σπιτι ελα να στα δειξω απλα εσυ ουτε για 300 δεν αξιζεις χαχαχα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μου την εστησε τελικα η μικρουλα που περιμενα ενω η 42 που γνωρισα ηρθε σπιτι φιλια χουφτωματα αλλα δεν εκατσε,επρεπε να παει να κοιμησει τον 5 χρονο γιο της.λεει ενα δωματιο εχω με το παιδι δε σπθιτι με αλλους,ετσι δεν μπορω να σε καλεσω.την προηγουνενη μερα περιμενε να την παρω και εγω αυτη ετσι εχασα χρονο και σημερα ειμαι ειδη κυπρο.οι ελληνες εκει εκτος του μεγαλου γρηγορη που εχει μικρουλες οι αλλοι ειναι μονο ταβλι απο πρωι μεχρι βραδι χχαχαχα.πρωταθλητης στο ταβλι ο γρηκορακις,πως αντεχει τοσες ωρες.εξαιτιας του μαλλωσα με την τρελη.με τρελανε να βρεθουμε,μετα δεν απαντα τα τηλεφωνα και τον ειδα να παιζει ταβλι στο ελληνικο.μετα απο ωρες παλι εκει.τελικα πηγαμονος βολτα,γνωρισα 2 μικρουλες και εκατσα μια ωρα μαζι τους καφε και κρεπα.παω σπιτι περνω μυνημα απο την τρελη νευριασμενη,λεει σε περιμενα μια ωρα στο καφε και δεν ηρθες.μου εστειλε μυνημα 7 πρωι,μιλουσαμε μεχρι 10,μου εστελνε φοτο του γατου μετα λεει παω αγγλικα θα σε παρω οταν εχω χρονο να βρεθουμε.12 στελνει στο σκαυπ 2 θα ειμαι στο καφε για μια ωρα.κολησε το σκαυπ και πηρα το μυνημα 4 κατσε να της εξηγεισης τωρα οτι δεν την εστησες.μου εκανε επιθεση και το βραδι λεει με στεναχωρησες,ηθελα να σε δω,βασανιζομαι για σενα δεν εβαλα τιποτα στο στομα και εσυ ειχες ορεξη για εστιατοριο.πριν μερες μου ζητησε και συγνωμη για οσες φορες με προσβαλε και ειπε σκληρα λογια.λεει ηταν η αμυνα μου παντα με κατηγορουσες που δεν σε εβλεπα και δεν με πιστευες.αλλος λογος που σε βασανιζα ειναι οτι νομιζες ειμαι σαν ολες,θελω τα λεφτα σου και σε εχω αναγγη για αυτο.με πηρε πριν λιγες μερες απο την τραπεζα νομιζα ειχε προβλημα και πηγα με χιλια ευρο να βοηθησω,μου εξηγησε δεν θελω λεφτα,επιστρεφω ντιποζιτ λεω.τωρα μεχρι 500 δολαρια την μερα μπορω να παρω απο τραπεζα αν δεν τα χασω ολα.αν δεν χασω τα λεφτα μου θα θελω κοντα στο ενα χρονο να τα παρω.τωρα απαγορευεται να εχουν δολαρια μονο γριβνα,δεν ξερω αν εχασε η κερδισε αλλα ισως να πηρε ολες τις οικονομιες που φυλαγε πετρουπολη στην τραπεζα ουκρανια.μονο η πραξη που εκανα να τρεξω με λεφτα παλι κερδισα ποντους.ειναι πληγωμενη που την εστησα αλλα 8 μαρτη που θα στειλω μυνημα θα της περασει.ανοιξη ισως βρεθουμε αγια πετρουπολη ετσι θα δω και τον διμητρακι.οπως βλεπετε δεν παω για πουτανες αλλα ο στοχος που ειχα εκπληρωθηκε με επιτυχια.προσπαθησα απο μαιλ ρυ και μιστερ χ αλλα δεν βρηκα κατι καλο.γνωρισα μερικες πιτσιρικες αλλα καταλαβα αμεσως με βλεπουν σαν ολους τους ξενους και τις εδιωχνα χωρις να τρωω χρονο.εκανα λαθος με 2 που δεν προτεινα παμε σπιτι και να τους προτεινω λεφτα αν κατι δεν πηγαινε καλα ετσι τις ταισα αδικα οπως και μια μαλακισμενη που μου γνωρισε η σπιτονυκοκυρα μου

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εφερα μια μικρη απο κοντινη πολη την γαμησα,χαρτιλικωσα και την αλλη μερα εδιωξα γιατι γνωρισα αλλη.τελικα μετα απο 2 μερες καταλαβα η αλλη δεν πολυ τραβα καιδεν ηθελα να χανω χρονο.μετανιωσα που εδιωξα την μικρη μετα αφου ειχε οραιο στηθος και απιστευτα τσιμπουκια.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
απριλιο εχω αγορασει ειδη εισιτιριο για κροατια,προτιμω μαιο αγια πετρουπολη,θα ξερω σε κανα μηνα τι θα κανω αλλιος μαιο παλιοδησσο μια εβδομαδα.μαλακιες εκαναν με το γριβνα,πρωτη μερα ηταν 34,δευτερη μεχρι 37 πηγε το εριξαν με την μερα 32,30,27,24,22.δεν αλλαξα στην αρχη πολλα λεω θα παει 45 και επεσε 22.οπως και το δολαριο τα ιδια εκαναν

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τωρα που γυρισα εβαλαν τα εισητιρα για μαρτο απριλιο οδυσσο 160 ευρο απο 350.μαιο κανονικα 350.λεω μην πω ομως,θα ξοδευτω αδικα ας κανω θπομονη μαιο μην παω οδυσσο αδικα απριλη,μαιο παιζεται για αγια πετρουπολη ετσι θα κανω λιγο υπομονη

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
απο που για την Οδησσο με 160 Ε και με ποια εταιρεια ?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
απο λαρνακα μεσο κιεβο με ουκρανιαν με παμε διακοπες.ελπιζω να τα φτηνησουν και αργοτερα,παντα δινω 350-400 χειμωνα.απριλιο δυσκολο να παρω αδεια αφου εχω ειδη εισιτηριο για κροατια,αδικα θα παω πασχα να ξοδευομαι.μαιο παιζει αγια πετρουπολη και τωρα δεν θελω παλι να ειμαι στα ποδια της τρελης απριλη που τρεχει τραπεζες,γυμναστικη,αγγλικα,μαθηματα να της δωσω χωρο να αναπνευσει μεχρι μαιο.οι τραπεζες πανε για καταρευση και αυτο την αγχωσε αφου φενεται ειχε οικονομιες απο ρωσια στην ουκρανια.μου ειπε επιστρεφω ντιποζιτ,μονο 500 δολαρια την μερα μπορω να περνω και αν δεν χασω τα λεφτα μου κοντα στον χρονο να τα παρω ολα!πηγα να την βρω στην τραπεζα με χιλια ευρο αλλα ειπε δεν θελει λεφτα να πληρωσει τα λεφτα της θελει να παρει μην τα φανε.θα δω τωρα και απο αθηνα-θεσαλονικη  παμε διακοπες τιμες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom