Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
στο σωστο νουμερο του αλλου.....θα τον τραβαγα τον δικο σου σερνοντας

80 μια εκτονωση ειπε οχι πρωκτικο κι αν εισαι κοκορακι εχει και δευτερη εκτονωση ειπε...περιεργο αλλα ηταν πολυ ευγενικη στο τηλ...Καλησπέρα συναγωνιστές,
μήπως κάποιος ξέρει τίποτα για το παρακάτω κομμάτι;
Απλά μου αρέσουν οι γεματούλες....

αν ειχε τετοια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει κάτι για τη ΣΤΕΛΛΑ...
γιατί το ίδιο τηλέφωνο μου βγαίνει και αυτό...
Ευχαριστώ
80 μια εκτονωση ειπε οχι πρωκτικο κι αν εισαι κοκορακι εχει και δευτερη εκτονωση ειπε...περιεργο αλλα ηταν πολυ ευγενικη στο τηλ...![]()
![]()
![]()
οκ να σαι καλαΜακριααααααα........ απαίσιο σερβις , απαίσια συμπερφορά χώρια που προσπαθεί να σου πάρει + και + και +
80 μια εκτονωση ειπε οχι πρωκτικο κι αν εισαι κοκορακι εχει και δευτερη εκτονωση ειπε...περιεργο αλλα ηταν πολυ ευγενικη στο τηλ...![]()
![]()
![]()

παλι στο bill hotel!!!..αμαν!!!!οταν το κασκαντεριλικι βγαινει σε καλο ;) ;) ;)
θα την ειχα φαει πρωτος εδω και καιρο...αβυζες....μπουχτισαμε!!!!!αν ειχε τετοια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σωστος............θα την ειχα φαει πρωτος εδω και καιρο...αβυζες....μπουχτισαμε!!!!!

ε μα....πεστα αδερφε!!Σωστος............![]()
![]()
![]()
Πηρες τηλεφωνο? Εάν όχι παρε και πες μας..............Μήπως γνωρίζουμε κάτι για αυτή; Καινούργιο μου φαίνεται; Δοκίμασε κανείς συναγωνιστης;
Μήπως γνωρίζουμε κάτι για αυτή; Καινούργιο μου φαίνεται; Δοκίμασε κανείς συναγωνιστης;
Σου φαίνεται...
Η Ναταλία από την Κρήτη της Αλβανίας.
Γνωστή και μη εξαιρετέα φόλα...
καλημερα σας!....μακρυά ...
εεεε. καληνύχτα σαςκαλησπέρα σας.