ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΑΝΕΦΙΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,σε επιπεδο ηγεσιας
οι ενστασεις μου ειναι στα διεθνιστικα κι αραποφιλικα μονο,,
στα οικονομικα αυτα που ταζει ειναι ψιχουλα,,κι ο σαμμυ θα μπορουσε ν ατα δωσει ανετα,,αλλα θα χαλασει η σουπα της μιζας κ διαπλοκης ,, ;) ;) ;)
Παραμυθια πουλάει σε αμορφωτα γυφτάκια. Εξαρτάται βέβαια τι εννοει κανεις "δικαιο αίτημα". Ενδεικτικό του τι ειναι "δικαιο" για τους αμορφωτους του τρικριζακ ειναι ας πουμε το δικαιο αίτημα κατα τον χιπο να πληρωνω εγω για να πηγαινει δωρεαν αυτος με το μετρο.
Δικαιο αίτημα ειναι λοιπον να αγοραζουμε ψήφους με λεφτα άλλων.
Παραμυθια πουλάει σε αμορφωτα γυφτάκια. Εξαρτάται βέβαια τι εννοει κανεις "δικαιο αίτημα". Ενδεικτικό του τι ειναι "δικαιο" για τους αμορφωτους του τρικριζακ ειναι ας πουμε το δικαιο αίτημα κατα τον χιπο να πληρωνω εγω για να πηγαινει δωρεαν αυτος με το μετρο.
Δικαιο αίτημα ειναι λοιπον να αγοραζουμε ψήφους με λεφτα άλλων.
Πριν εκδιωχθεί ειχε πει κορυφαίες ατάκες. Ο βλακωδης τρόπος σκέψης του αποτύπωνε με ακριβεια τους πελάτες του τριλιζακ και το τι περιμενουν αν βγει κυβερνηση
αγγλαρα γκεμπελς βαψομαλλια μη συκοφαντεις συνεχεια,,,ειπαμε,,μολις κουρευτω θα σου στειλω μια σακουλα τριχες κ μια ουχου δωρο για συγκοληση,,αβαφες,,,
To ειχε πει πριν κανα 20ημερο το ξαναειπε και σημερα γιατι μαλλον υποννοει κατι
Την πρωτη φορα ειπε "με νταουλια και ζουρναδες" αναφορα στο πασοκ των 80ς και το τραγουδι του Λοιζου "καλημερα ηλιε". Σημερα νταουλια σκετο, ε μεχρι τις εκλογες θα βγει και με ζιβαγκο...
τον πειράξαν τα γενόσημα που του δίνει το κακό καθεστώς και πόνεσε το στομαχάκι του επειδή δεν του χορηγούν προβιοτικά γιαουρτάκια...
μέχρι και ο λογαριασμός του εξαφανίστηκε μετά το ξεμπρόστιασμα που του έκανε ο τζώνης... (τον μαλάκα δεν τον άφηνε να έχουμε ένα ακόμη νούμερο να γελάμε)....
"Νίκη όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την αρχή μίας μεγάλης αλλαγής στην Ευρώπη χαρακτήρισε μία νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενδεχόμενες εκλογές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο Κρήτης."
εσύ περιμένεις μωρή στέρφα γουρούνα να σου ξαναδώσει ο αλέξης την κουτάλα που σου πήρε ο άδωνης ?? ξέρεις εσύ για ποιά κουτάλα λέω μωρή κλασπμπανιέρα.... αυτήν την φάμπρικα με τα βιβλιάρια των συνταξιούχων μωρή γαμιόλα...
ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΑΝΕΦΙΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,σε επιπεδο ηγεσιας
οι ενστασεις μου ειναι στα διεθνιστικα κι αραποφιλικα μονο,,
στα οικονομικα αυτα που ταζει ειναι ψιχουλα,,κι ο σαμμυ θα μπορουσε ν ατα δωσει ανετα,,αλλα θα χαλασει η σουπα της μιζας κ διαπλοκης ,, ;) ;) ;)