Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 30
- Πόντοι
- 166
άμα τσακωθείς με τον άλεξ είσαι καραμανλικός, δε φεύγεις από το κόμμα, είναι 20% μπροστά ο σύριζα(έτσι πάπια; ), δεν έχουμε περιθώρια για εκπτώσεις.αραγε ειναι Πασοκ?
άμα τσακωθείς με τον άλεξ είσαι καραμανλικός, δε φεύγεις από το κόμμα, είναι 20% μπροστά ο σύριζα(έτσι πάπια; ), δεν έχουμε περιθώρια για εκπτώσεις.αραγε ειναι Πασοκ?
Δηλαδη δεν ψηφίζεις Συριζα ε?
άμα τσακωθείς με τον άλεξ είσαι καραμανλικός, δε φεύγεις από το κόμμα, είναι 20% μπροστά ο σύριζα(έτσι πάπια; ), δεν έχουμε περιθώρια για εκπτώσεις.
Αρα ψηφίζεις Συριζα. Σε τι εχω αδικο? Εισαι ενας ακομη από αυτους τους "καινούργιους" που "ψηφιζουν Συριζα αλλά δεν είναι Συριζα" (ώστε αυριο να μπορουν να ασκουν και κριτικη σε αυτό που ανεδειξαν με την ψηφο τους).Θα ψήφιζα οτι μπορεί να αλλάξει κάτι.Αν ήταν μνημονιακός και κυβέρνηση ο Συριζα ,θα ψήφιζα όποιον μπορούσε να αλλάξει εστω κατι ,σε ποσοστο έστω και 1%.Δεν είναι δύσκολο Αλεξ,συγκεντρώσου!
μου φαίνεται οτι ειναι πολύ δυσκολο τελικα..............Θα ψήφιζα οτι μπορεί να αλλάξει κάτι.Αν ήταν μνημονιακός και κυβέρνηση ο Συριζα ,θα ψήφιζα όποιον μπορούσε να αλλάξει εστω κατι ,σε ποσοστο έστω και 1%.Δεν είναι δύσκολο Αλεξ,συγκεντρώσου!
Σε ποιον?
Δεν ψαρωσες; Σου λεει εχει τελειωσει το παγκοσμιως αγνωστο μαγαζι στο οποιο εργαζεται ο μεγιστος αλογοσκουφης και δε χτυπας προσοχες;
Ποσο πιο γελοιος μπορει να γινει κανεις
κάτι θα ξέρει και στο λέει,
μάλλον επιτρέπει τα ελεύθερα πιασίματα ο τύπος.
Αρα ψηφίζεις Συριζα. Σε τι εχω αδικο? Εισαι ενας ακομη από αυτους τους "καινούργιους" που "ψηφιζουν Συριζα αλλά δεν είναι Συριζα" (ώστε αυριο να μπορουν να ασκουν και κριτικη σε αυτό που ανεδειξαν με την ψηφο τους).
Ωραια μηχανη. Ενώ οι υπολοιποι που δεν ντρεπόμαστε γι αυτό που θα ψηφισουμε ειμαστε κατακριτέοι.
Είσαι ατομο πραγματικά για λύπηση...
Αρα ψηφίζεις Συριζα. Σε τι εχω αδικο? Εισαι ενας ακομη από αυτους τους "καινούργιους" που "ψηφιζουν Συριζα αλλά δεν είναι Συριζα" (ώστε αυριο να μπορουν να ασκουν και κριτικη σε αυτό που ανεδειξαν με την ψηφο τους).
Ωραια μηχανη. Ενώ οι υπολοιποι που δεν ντρεπόμαστε γι αυτό που θα ψηφισουμε ειμαστε κατακριτέοι.
τι ακριβώς κέρδισε και ποιος είναι ο αγώνας του ?
Μαλλον εσυ εισαι για λυπηση ρε καημένε που καμαρωνεις σα γυφτικο σκεπαρνι και πουλας σαν κατι φοβερο το οτι τελειωσες την ασοεε. Ελεος ρε χωριάτη, που ζεις;
Σε ποιον?
Εγω απλως σε ρωτησα αν ψηφίζεις Συριζα και θεωρησες καλο να κανεις ολόκληρη αναλυση, λες και ντρεπεσαι γι αυτό. Τι να πω δηλαδή.Δεν με καταλαβαίνεις αδερφέ...άστο καλή καρδιά!Ψηφισε τον σκίζω τα μνημόνια τον δουλοπρεπή.
απληυτους ξέχασες να πεις........
εχεις και καλούς τρόπους,ευγενέστατο παιδάκι.................Μαλλον εσυ εισαι για λυπηση ρε καημένε που καμαρωνεις σα γυφτικο σκεπαρνι και πουλας σαν κατι φοβερο το οτι τελειωσες την ασοεε. Ελεος ρε χωριάτη, που ζεις;
Διαζύγια και κτηματικες διαφορες? Τις καλες ημερες. Συνηθως κανενα πιστοποιητικο με βαζουν και βγαζω...Στο κοινο ενωπιον οποιου ποζαρεις ως το ανφαν γκατε της νομικης επιστημης.
Βεβαια οι κακες γλωσσες λενε οτι ασχολεισαι μονο με διαζυγια και κτηματικες διαφορες και οτι ποινικη δικη βλεπεις μονο οταν μιλαει ο Κουγιας στις ειδησεις![]()
μήπως είσαι και σύ παντρεμένος αναρχικός ?
ελα βρε μπαμπινιώτη,τα σεβη μου......εγω ως γυφτος και απλυτος (το πέτυχα?)και χωρίς την στοιχειώδη γνώση της ελληνικής να συμπληρώσω....