Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.892
Πόντοι
28.716
[move]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΗΜΑΤΟΣ[/move]

Το νήμα ανακοινώνει ότι ο νηματοθέτης θα απουσιάζει από τα καθήκοντά του και τις εργασίες του νήματος κατά το διάστημα από Παρασκευή, 12/12 έως και Κυριακή, 14/12.
  Η απουσία αυτή δεν είναι λόγος να ξεσπάτε σε πανηγυρισμούς αφού θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά το διάστημα αυτό τα ηνία του νήματος θα είναι στα χέρια του αναπληρωτή νηματοθέτη, κ.  NICK TRIVE!
  Το νήμα σας καλεί όλους να σταθείτε στο ύψος που επιβάλλουν οι περιστάσεις και να μην επιτρέψετε να συμβούν τα παρακάτω:
α] Οι κ.κ. House of Fun & Brabus67 να μη παρασύρουν τον αναπληρωτή νηματοθέτη και μετατρέψουν το νήμα εις οίκον αλυχτούντων κυνών!
β] Το γνωστό ζεύγος να μη γεμίσει με σάλια και μέλια το νήμα. Εκφράστε την αποδοκιμασία σας, παντοιοτρόπως και άμα τη εμφανίσει των πρώτων σταγόνων σιέλου.
γ] Η κα. Έριναλ να μη μοιράζει αφειδώς υποσχέσεις για ερωτικές συνευρέσεις που δεν πραγματοποιούνται ποτέ!

ΕΠΕΙΔΗ το νήμα γνωρίζει αφενός ότι οι πειρασμοί για τον αναπληρωτή νηματοθέτη θα είναι πολλοί και αφετέρου ότι ο αναπληρωτής νηματοθέτης ρέπει στο να ενδίδει στους πειρασμούς, γι΄ αυτό:
- Το νήμα συστήνει 3μελή επιτροπή ΣΟΦΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ, την οποία ο αναπληρωτής νηματοθέτης θα μπορεί να συμβουλεύεται σε στιγμές αμφιβολίας.
- Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τους κ.κ.  House of Fun, brabus67 και τη κα. Εριναλ. Το μεταλλείο της πείρας τους - τώρα στα βαθιά γεράματά τους - θα φανεί χρήσιμο στον αναπληρωτή νηματοθέτη.

[move]WE SHALL WIN!
Quality matters!
NEVER SHALL WE DIE!!!
[/move]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
[move]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΗΜΑΤΟΣ[/move]

Το νήμα ανακοινώνει ότι ο νηματοθέτης θα απουσιάζει από τα καθήκοντά του και τις εργασίες του νήματος κατά το διάστημα από Παρασκευή, 12/12 έως και Κυριακή, 14/12.
  Η απουσία αυτή δεν είναι λόγος να ξεσπάτε σε πανηγυρισμούς αφού θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά το διάστημα αυτό τα ηνία του νήματος θα είναι στα χέρια του αναπληρωτή νηματοθέτη, κ.  NICK TRIVE!
  Το νήμα σας καλεί όλους να σταθείτε στο ύψος που επιβάλλουν οι περιστάσεις και να μην επιτρέψετε να συμβούν τα παρακάτω:
α] Οι κ.κ. House of Fun & Brabus67 να μη παρασύρουν τον αναπληρωτή νηματοθέτη και μετατρέψουν το νήμα εις οίκον αλυχτούντων κυνών!
β] Το γνωστό ζεύγος να μη γεμίσει με σάλια και μέλια το νήμα. Εκφράστε την αποδοκιμασία σας, παντοιοτρόπως και άμα τη εμφανίσει των πρώτων σταγόνων σιέλου.
γ] Η κα. Έριναλ να μη μοιράζει αφειδώς υποσχέσεις για ερωτικές συνευρέσεις που δεν πραγματοποιούνται ποτέ!

ΕΠΕΙΔΗ το νήμα γνωρίζει αφενός ότι οι πειρασμοί για τον αναπληρωτή νηματοθέτη θα είναι πολλοί και αφετέρου ότι ο αναπληρωτής νηματοθέτης ρέπει στο να ενδίδει στους πειρασμούς, γι΄ αυτό:
- Το νήμα συστήνει 3μελή επιτροπή ΣΟΦΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ, την οποία ο αναπληρωτής νηματοθέτης θα μπορεί να συμβουλεύεται σε στιγμές αμφιβολίας.
- Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τους κ.κ.  House of Fun, brabus67 και τη κα. Εριναλ. Το μεταλλείο της πείρας τους - τώρα στα βαθιά γεράματά τους - θα φανεί χρήσιμο στον αναπληρωτή νηματοθέτη.

[move]WE SHALL WIN!
Quality matters!
NEVER SHALL WE DIE!!!
[/move]
βάλε και μένα αντιθεματοθετη όσο λειπεις να σαλαγαω τα προβατα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.091
Πόντοι
2.606
εγω θα ηθελα παντως να μαθω απο τι παρακινουμενος καποιος στελνει φωτο  καποιου μελους στην ερη και στην καθε ερη   :idiot:
αν δεχθουμε οτι λεει αληθεια

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.892
Πόντοι
28.716
βαλτον βρε στην θεση μου θα σου καταστρεψω το θρεντακι  :2funny:

Το νήμα σας εμπιστεύεται απόλυτα, κυρία.
Από την άλλη η δουλειά του κ. gl είναι τελείως διαφορετική εδώ μέσα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.892
Πόντοι
28.716
banna.jpg

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.340
Πόντοι
26.006
Που είστε κ. NICK TRIVE για να απαντήσετε;
Ακούτε τι ζητά η νεαρά;;;
Ποίος μπορεί να την πάρει στα σοβαρά;
Πόσες φορές να καγχάσω;;;;
Μη δίνετε σημασία, κατα το παρελθόν εχει ζητήσει πολλα και όταν ήρθε η ώρα να της τα παρέχουμε έκανε πίσω.
Απο πλευράς μου δεν θα είχα πρόβλημα να τη φιλοξενήσω αν δεν ζήταγε τιποτα περισσότερο.

Συγνωμη αν ηταν χονδρό κ. Ερινάλ το προηγούμενο ποστ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.091
Πόντοι
2.606
Μη δίνετε σημασία, κατα το παρελθόν εχει ζητήσει πολλα και όταν ήρθε η ώρα να της τα παρέχουμε έκανε πίσω.
Απο πλευράς μου δεν θα είχα πρόβλημα να τη φιλοξενήσω αν δεν ζήταγε τιποτα περισσότερο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πληρης απαξιωση....

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
930
Πόντοι
426
Περαν των οσων εχει αναφερει ο κος Μπλιζ θα ηθελα να αναφερω και γω με την σειρα μου οτι εκτος της γερουνδιων (  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ) της 3μελους επιτροπης υπαρχουν και οι γνωστοι - αγνωστοι ρουφιανοι. !!!! ....και με την ευκαιρια ..καλησπερα σας !

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Νικολα είναι που ειμαι αχαριστη μου διδετε πουτσο και δεν τον παιρνω. ειστε μεγαλες ψυχες ρε παιδια ομως ευχαριστω  :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
930
Πόντοι
426
Νικολα είναι που ειμαι αχαριστη μου διδετε πουτσο και δεν τον παιρνω. ειστε μεγαλες ψυχες ρε παιδια ομως ευχαριστω  :grin:

Ετσι Ερη μου ...τα παντα για τον συνανθρωπο !!!  :grin: :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
930
Πόντοι
426
Ο Νικ που ειναι παλι κοιμαται !?