brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.107
- Πόντοι
- 2.606
σιγα μην σε πλερωσω κιολαςΓια σενα θα χει κ εκπτωση, 20 φουλ![]()

σιγα μην σε πλερωσω κιολαςΓια σενα θα χει κ εκπτωση, 20 φουλ![]()
Το θεμα ειναι να μην ξεγελάς τον εαυτο σου.Ένας άλλος γέρος σοφός μου είπε κάποτε:
"Μπορείς να ξεγελάς λίγους για πολύ καιρό ή πολλούς για λίγο καιρό αλλά όχι τους πάντες για πάντα"
Α και τσιγκουνης??? :oσιγα μην σε πλερωσω κιολας![]()
Α και τσιγκουνης??? :o
Μπορεί να συμβεί κι αυτό για περιορισμένο χρονικό διάστημα, πως λέμε για λίγες παραστάσεις.Το θεμα ειναι να μην ξεγελάς τον εαυτο σου.
για τιιιιιιι? αυτος ψυχη δεν εχειΠηρες τον αντρα της γειτονισσας???
Μπραβο βρε θηριο!!!
![]()
Λίαν εύστοχος επισήμανσις!Πηρες τον αντρα της γειτονισσας???
Μπραβο βρε θηριο!!!
![]()
για τιιιιιιι? αυτος ψυχη δεν εχει
για να φτασω στη γυναικα επρεπε να περασω ενα χερακι πρωτα αυτον![]()
Μπλιζ θέλω εξουσίες. Ασε δηλαδη που η σοφία και εγω εχουμε μαλώσει . Επιπλέον όπως ανάφερα και πριν έχω αυξημένα καθήκοντα. πχ ερευνω τας γραφας![]()
Δεν κατάλαβες καλά μάλλον, μαζί σου είμαστε, όλα πουτάνα θα τα κάνουμεΤι λεει βρεχει στην φτωχογειτονια βρεχει και στην καρδια μου;
Υ.Γ. Μπλιζ μην τρέφεις αυταπατες αν φυγεις και ειμαι εδω σκ θα στο γαμησω το θρεντακι και δεν με κραταει ουτε ο χαουζ ουτε ο μπραμπ![]()
ρε νηματοθετη τι κανεις δεν τις βλεπεις τις καταντιες? που φτασαμε ρε να θελουνε ρε και λεφτα για να τις γαμησουμε αντι να το κανουμε για ψυχικοΔιαφωτιστική η διευκρίνισίς σας!
Αν όμως το είχατε ζητήσει από τον Αγιο Βασίλη θα είχατε αποφύγει τον σύζυγο... ;)
Χμ ....Μπλιζ θέλω εξουσίες. Ασε δηλαδη που η σοφία και εγω εχουμε μαλώσει . Επιπλέον όπως ανάφερα και πριν έχω αυξημένα καθήκοντα. πχ ερευνω τας γραφας![]()
Τι λεει βρεχει στην φτωχογειτονια βρεχει και στην καρδια μου;
Υ.Γ. Μπλιζ μην τρέφεις αυταπατες αν φυγεις και ειμαι εδω σκ θα στο γαμησω το θρεντακι και δεν με κραταει ουτε ο χαουζ ουτε ο μπραμπ![]()
ρε νηματοθετη τι κανεις δεν τις βλεπεις τις καταντιες? που φτασαμε ρε να θελουνε ρε και λεφτα για να τις γαμησουμε αντι να το κανουμε για ψυχικο![]()
Χμ ....
δεν θελω ειπαμε. τελεια παυλα . Τι δεν καταλαβαινεις. Εγω σε εθιξα ; γιατι με θίγεις;Μα το νήμα σας δίνει εξουσίες.
Εως σήμερα δεν είχατε κάποια εξουσία εδώ μέσα.
Εωσφόρος, Σατανάς ή Βελζεβούλης ... αυτό πηγάζει από μέσα σας. Δεν σας απονεμήθηκε.
Η συζήτηση αυτή τερματίζεται.
Συγχαρητήρια για τα νέα καθήκοντά σας.
ΦίλεΓια τον Χάουζ ----->![]()