astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 937
- Πόντοι
- 426
φιλε ο μπρο ειναι για gfe,καλσονακια και στριγκακια ο υποφαινομενος
εχει αγριεψει τελευταια !! και δε του φαινεται του αλητη !!!
φιλε ο μπρο ειναι για gfe,καλσονακια και στριγκακια ο υποφαινομενος
...και γερόντισσα παρακαλώΑπο που και ως που σοφή μπλιζ; Καλημέρα σας
Εμένα το σοφη με προβλημάτισε. Σπεύδω να αρνηθώ το ρόλο που μου δινει ο μπλιζ και να αρκεστώ στα ήδη αυξημένα μου καθήκοντα. Παραμένω αντιδραστική και δεν θέλω προσχηματικές εξουσίες. Πουτάνα ολα....και γερόντισσα παρακαλώ
να μην το ξεχνάμε!
καλημέρα!
άστατε σου απάντησα αργά το βράδυ στην ΔΕ που έβαλες.
Εμένα το σοφη με προβλημάτισε. Σπεύδω να αρνηθώ το ρόλο που μου δινει ο μπλιζ και να αρκεστώ στα ήδη αυξημένα μου καθήκοντα. Παραμένω αντιδραστική και δεν θέλω προσχηματικές εξουσίες. Πουτάνα ολα.
Εμένα το σοφη με προβλημάτισε. Σπεύδω να αρνηθώ το ρόλο που μου δινει ο μπλιζ και να αρκεστώ στα ήδη αυξημένα μου καθήκοντα. Παραμένω αντιδραστική και δεν θέλω προσχηματικές εξουσίες. Πουτάνα ολα.
Kαλημέρα στην παρέα.![]()
[move]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΗΜΑΤΟΣ[/move]
Το νήμα ανακοινώνει ότι ο νηματοθέτης θα απουσιάζει από τα καθήκοντά του και τις εργασίες του νήματος κατά το διάστημα από Παρασκευή, 12/12 έως και Κυριακή, 14/12.
Η απουσία αυτή δεν είναι λόγος να ξεσπάτε σε πανηγυρισμούς αφού θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά το διάστημα αυτό τα ηνία του νήματος θα είναι στα χέρια του αναπληρωτή νηματοθέτη, κ. NICK TRIVE!
Το νήμα σας καλεί όλους να σταθείτε στο ύψος που επιβάλλουν οι περιστάσεις και να μην επιτρέψετε να συμβούν τα παρακάτω:
α] Οι κ.κ. House of Fun & Brabus67 να μη παρασύρουν τον αναπληρωτή νηματοθέτη και μετατρέψουν το νήμα εις οίκον αλυχτούντων κυνών!
β] Το γνωστό ζεύγος να μη γεμίσει με σάλια και μέλια το νήμα. Εκφράστε την αποδοκιμασία σας, παντοιοτρόπως και άμα τη εμφανίσει των πρώτων σταγόνων σιέλου.
γ] Η κα. Έριναλ να μη μοιράζει αφειδώς υποσχέσεις για ερωτικές συνευρέσεις που δεν πραγματοποιούνται ποτέ!
ΕΠΕΙΔΗ το νήμα γνωρίζει αφενός ότι οι πειρασμοί για τον αναπληρωτή νηματοθέτη θα είναι πολλοί και αφετέρου ότι ο αναπληρωτής νηματοθέτης ρέπει στο να ενδίδει στους πειρασμούς, γι΄ αυτό:
- Το νήμα συστήνει 3μελή επιτροπή ΣΟΦΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ, την οποία ο αναπληρωτής νηματοθέτης θα μπορεί να συμβουλεύεται σε στιγμές αμφιβολίας.
- Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τους κ.κ. House of Fun, brabus67 και τη κα. Εριναλ. Το μεταλλείο της πείρας τους - τώρα στα βαθιά γεράματά τους - θα φανεί χρήσιμο στον αναπληρωτή νηματοθέτη.
[move]WE SHALL WIN!
Quality matters!
NEVER SHALL WE DIE!!![/move]
καλημερα σοφε γερονταKαλημέρα στην παρέα.![]()
Λάθος, κύριε.
Αποτέλεσμα ορθής διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού.
συμφωνούμε: πασοκ.
Δάκτυλο μπλιζ το κόβω όλο αυτό για να μη σταυρώσουμε γκόμενα.καλημερα σοφε γεροντα![]()
Δάκτυλο μπλιζ το κόβω όλο αυτό για να μη σταυρώσουμε γκόμενα.
Ποια να θέλει να γαμηθεί με γέρο και μάλιστα σοφό?
Από σήμερα μόνο Ρουβά και Τους θα ποστάρουμε.![]()
Βάζω το αψέντι ;)Η τάση σας να ασχολείσθε με κόνικλους κλπ τρωκτικά που αφθονούν στο < Η Αλίκη στην χώρα των Θαυμάτων > επιτείνει τις ψευδαισθήσεις σας, κύριε.
Καιρός για το Lucy in the Sky with Diamonds
Η τάση σας να ασχολείσθε με κόνικλους κλπ τρωκτικά που αφθονούν στο < Η Αλίκη στην χώρα των Θαυμάτων > επιτείνει τις ψευδαισθήσεις σας, κύριε.
Καιρός για το Lucy in the Sky with Diamonds
μαΛΛι μπαμπακι ψωλη φαρμακιΔάκτυλο μπλιζ το κόβω όλο αυτό για να μη σταυρώσουμε γκόμενα.
Ποια να θέλει να γαμηθεί με γέρο και μάλιστα σοφό?
Από σήμερα μόνο Ρουβά και Τους θα ποστάρουμε.![]()