χαιρετισμούς στον Ξύδη και στον Delicatessen...καθαρές IP...
Πάντως μαλακίες κάνεις...δεν σε διώχνει κανένας...
χαιρετισμούς στον Ξύδη και στον Delicatessen...καθαρές IP...
εγώ δεν είμαι καθυστερημένος να με λένε καθυστερημένο και να μένω...δεν τους έχω ανάγκη...Πάντως μαλακίες κάνεις...δεν σε διώχνει κανένας...
εγώ δεν είμαι καθυστερημένος να με λένε καθυστερημένο και να μένω...δεν τους έχω ανάγκη...
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ZERO...Πραγματικά εύχομαι να σε δω και να πιούμε μια μπύρα.... ;) ;)
ότι γίνεται με την παρέα μου γίνεται με τη συγκατάθεσή μου...ούτε με κλωνάρια να με βρίζουν, ούτε να λένε διάφορα και να τα παίρνουν πίσω... ;) ;)Ναι,αλλά εδώ ούτε γιαούρτι στο κεφάλι σου ρίξανε...ούτε σε βγάζουν φωτό,με τα παντελόνια κάτω...για να γελάνε μαζί σου....με γνωστή ξανθιά κορασίδα... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τέλος πάντων κάνε ότι θες,για μένα πάντως κάνεις λάθος...
ότι γίνεται με την παρέα μου γίνεται με τη συγκατάθεσή μου...ούτε με κλωνάρια να με βρίζουν, ούτε να λένε διάφορα και να τα παίρνουν πίσω... ;) ;)
ότι γίνεται με την παρέα μου γίνεται με τη συγκατάθεσή μου...ούτε με κλωνάρια να με βρίζουν, ούτε να λένε διάφορα και να τα παίρνουν πίσω... ;) ;)
Συγνωμμη κιολας, αλλα που αναφερθηκε σε εσενα οτι εχεις κλωνους ?[size=18pt]Λαγέ και κάτι άλλο,επειδή έχει παραγίνει το θέμα...να σας ενημερώσω ότι ΔΕΝ έχω κλώνους στο σάιτ...
Όποιος έχει αντίθετη άποψη,τον παραπέμπω στον @antisthenis...για τα περαιτέρω...
Μου έχετε ζαλίσει τα αρχίδια.....με αυτό....[/size]
Συγνωμμη κιολας, αλλα που αναφερθηκε σε εσενα οτι εχεις κλωνους ?
Εκτος εαν εχουν διαγραφει μηνυματα,. οποτε παω πασο..........
Ακόμη μία αυτοανάφλεξη, λίγο πριν την έκρηξη...
Παντως δεν νομιζω να υπηρχε λογος τετοιας επιθεσης, μιας και ο λαγος, ουτε ειχε προσβαλει ή θιξει καποιον ειτε με το original nick είτε με τον κλωνο.Έχει αναφερθεί πιο παλιά,από @n.smirni76...αλλά μου έστειλε και π.μ ο λαγός...
Δεν υπήρχε λόγος, όντως.Παντως δεν νομιζω να υπηρχε λογος τετοιας επιθεσης, μιας και ο λαγος, ουτε ειχε προσβαλει ή θιξει καποιον ειτε με το original nick είτε με τον κλωνο.
Eχουν "ειπωθει" πολυ πιο χοντρα λογια, χωρις να γινει κατι παρεμφερες.
Προσωπικα επικροτω το mute του κλωνου του λαγου
Το σχολιο ηταν μεν καυστικο αλλα απαραιτητο
Μπραβο στον zero για τ αρχιδια που εχει να γραφει δημοσια πραγματα που κανεις αλλος δεν εχει τ αντερα να το κανει
Δεν υπήρχε λόγος, όντως.
Απ' την άλλη λάθος και ο κλώνος. Όχι ότι το ένα δικαιολογεί το άλλο, αλλά λέμε.
Και τον λαγο στην προσωπικη ζωη τον γνωριζεις.Ειναι φιλος μου στη πραγματικη ζωη ο zero,το εχω επαναλαβει κατ επαναληψη
Οχι στο ιντερνετ
Δεν μπορεις να γνωριζεις επισης αν εχουμε μιλησει και τι εχουμε πει
Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι εχει αρνηθει αυτο που γραφεις
Αλλα επαναλαμβανω οτι ακομη και αληθεια αν ηταν παλι αυτο δεν θα επηρεαζε τη φιλια μας
Καλά εντάξει κανείς δε φεύγει εξαιτίας του. Ο εύκολος στόχος είναι. ;) Ο νοών νοείτω ναούμ'. ;)σου είχα πει να τον μαζέψεις γιατί κάνει κακό στο site δεν με άκουσες άλλο ένα μέλος με προσφορα φεύγει εξαιτίας του να τον χαίρεσαι