στο μεταμεσονυκτυο αμοκ καβλας την παρασκευη συναντησα στο βεργας 3 αριστερα καρλα δεξια αλινα πανω γιουλιαννα ...
μαραθωνος την ψηλη μελαχρινη με βυζους απο βεργας στο πρωτο δεξια στο μεσαιο παολα ουκρανεζα πολυ ομορφη αλλα ειχε κατι αυταρχικο που δεν μαρεσε εχουμε εμπειρια??
και κλασσικα γιαννα στο γωνιακο.... αυτα .....
καλησπερα παιδια
αυριο μεσημερι (14:00) θα κατεβω προς μεταξουργειο
ξερει κανεις να προτεινει κατι σε στανταρακι για καποια 'χοντρουλα' ?
αν με καταλαβαινετε εννοω οχι καποια χοντρη καθως και να σεβαστει τα χρηματα μου και να μην με ξενερωσει
ευχαριστω προκαταβολικα
καλησπερα παιδια
αυριο μεσημερι (14:00) θα κατεβω προς μεταξουργειο
ξερει κανεις να προτεινει κατι σε στανταρακι για καποια 'χοντρουλα' ?
αν με καταλαβαινετε εννοω οχι καποια χοντρη καθως και να σεβαστει τα χρηματα μου και να μην με ξενερωσει
ευχαριστω προκαταβολικα
To "αύριο" έφτασε. Ήταν σήμερα δηλαδή.
Εν τω μεταξύ να πληροφορήσω πως το μαγαζί περί τις 21:45 έκλεισε (ήμουν μέσα).
Κάποιο σύρμα έπεσε περί σκούπας, και φως και πόρτα γύρισαν σε off.
στο μεταμεσονυκτυο αμοκ καβλας την παρασκευη συναντησα στο βεργας 3 αριστερα καρλα δεξια αλινα πανω γιουλιαννα ...
μαραθωνος την ψηλη μελαχρινη με βυζους απο βεργας στο πρωτο δεξια στο μεσαιο παολα ουκρανεζα πολυ ομορφη αλλα ειχε κατι αυταρχικο που δεν μαρεσε εχουμε εμπειρια??
και κλασσικα γιαννα στο γωνιακο.... αυτα .....
κάτι άσχετο οχι πολυ βέβαια, προσοχή στην οδο Παιανιέων στην αρχή της οπως μπαινεις απο Λένορμαν κυκλοφορεί ενα βρωμόσκυλο πολύ ύπουλο και ορμητικό, πήγε να με αιφνιδιάσει, περνούσα απο κει και πήγε να ορμήσει στην κυριολεξία, ευτυχώς που το πήρα με τις πέτρες...
Δεν αξίζει παιδιά είναι μεν καυλιάρα στο σαλόνι αλλά μέσα δεν αξίζει την δοκίμασα και βγήκε φόλα για μένα πάντα τώρα αν κάποιος τι σκέφτεται να περάσει μαζί της δεν θα του το πρότεινα αλλά εξαρτάται πάντα από τα γούστα του καθενός η τελική απόφαση,αυτό για την ώρα πρέπει να κλείσω αργότερα το βραδάκι θα πω λεπτομέριες αν θέλει κάποιος...για την χοντρή στο Βέργας 2.