καποιο συνθηματικο μαλλον. οτι σε ψαρωσε και καλα![]()
Ππππππσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςς.............
καποιο συνθηματικο μαλλον. οτι σε ψαρωσε και καλα![]()
memosan τι νεα μαν;καποιο συνθηματικο μαλλον. οτι σε ψαρωσε και καλα![]()
λες να τα εχει και ξυσμενα? ;)λες να πουλαει ο μητσος?
λες να τα εχει και ξυσμενα? ;)
η μεγαλυτερη καταρα για τον γλ ειναι ο ιδιος του ο εαυτος που θα ζει μαζι του για παντα ;)με τον γλ,πες τι θα κανουμε...οτι πεις εσυ
πολυ ξεψαρωτος ειναι τωρα τελευταια...απειλει με μπαν....διαφορους
τι ειναι αυτα τα "πραματα"...![]()
με τον γλ,πες τι θα κανουμε...οτι πεις εσυ

καλα κρασια μπιλυ,δηθεν θα γαμουσες την καβαντζα σημερα και παλι εδω εισαιμε τον γλ,πες τι θα κανουμε...οτι πεις εσυ
η μεγαλυτερη καταρα για τον γλ ειναι ο ιδιος του ο εαυτος που θα ζει μαζι του για παντα ;)
με τον σλαβιανκα τι θα κανουμε πρεπει να οργανωσουμε επειγουσα νωντοτσαρκα να τον θεραπευσουμε :'(
καλα κρασια μπιλυ,δηθεν θα γαμουσες την καβαντζα σημερα και παλι εδω εισαι
o σεβαλιε μου φαινεται οτι τζαμπα εχει ξενητευτει, μονο πιρφοριζει κι εκει δε γαμαει ;)ισχυει οτι εχω πει...καποια στιγμη να μαζευτουν ολοι οι νωντοτυποι....μαζι με σεβαλιε ομως
να παμε για "κυνηγι πυρφορου" και νωντοδοκιμασιες...εγω δεν εχω περασει ακομα την 3η νωντοδοκιμασια... ;)
o σεβαλιε μου φαινεται οτι τζαμπα εχει ξενητευτει, μονο πιρφοριζει κι εκει δε γαμαει ;)
δεν το ξερω μαν, και αμα δεν το ξερω αρα δεν εγινε ;)την αλλη φορα δεν γαμουσε μια πολωνεζα?
σε ενα σπιτι? :o
δεν το ξερω μαν, και αμα δεν το ξερω αρα δεν εγινε ;)
καλο παιδι ειναι, αλλα ...δε γκαμαι :-μην μου λες τετοια τυπε...γιατι εχω τεραστια συμπαθεια στον σεβαλιε... :'(
και καλο και παιδι...γαμησε τα ,αν με αποκαλουσαν ετσι θα αυτοκτονουσακαλο παιδι ειναι, αλλα ...δε γκαμαι :-
γιατι να αυτοκτονησεις, καλο παιδι εισαικαι καλο και παιδι...γαμησε τα ,αν με αποκαλουσαν ετσι θα αυτοκτονουσα
τυπε,οταν ερθει θα υποβληθει σε νωντοτεστ...καλο παιδι ειναι, αλλα ...δε γκαμαι :-

παω τωρα κιολας....πετρα στον λαιμο ή πιστολι;γιατι να αυτοκτονησεις, καλο παιδι εισαι![]()