You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3
- Πόντοι
- 26
μια σχιστοματα ουζμπεκορωσσοκατι χαρμανι εχει καλες κριτικεςΠηρα τωρα τηελφωνο Κωλλετη και μου ειπαν οτι η Αφρο επιστρεφει 9 Σεπ. Τωρα εχει μια Ντιανα απο Ρωσια ξερει την ξερει κανεις?
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Χερεται συναγωνισται !!
Με πιπινο-Αντριαννα εχουμε κανα νεο? επισης η Γιασμιν η πορνοσταρ απο φριξου λεει τπτ μεσα?
Με πιπινο-Αντριαννα εχουμε κανα νεο? επισης η Γιασμιν η πορνοσταρ απο φριξου λεει τπτ μεσα?
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.285
- Πόντοι
- 6.835
Ευχαριστω καταλαβα ποια ειναι!!!μια σχιστοματα ουζμπεκορωσσοκατι χαρμανι εχει καλες κριτικες
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Χερεται συναγωνισται !!
Για Αντριαννα την προηγουμενη βδομαδα η τσατσα με ειπε οτι την περιμενουν απο σεπτεμβρη.Για τη Γιασμιν ειναι λιγο περιεργη η συμπεριφορα της,μια φορα την εχω παρει,προσφατως,θελει να μην κανεις αποτομες και αχαρες κινησεις,ειδικα με το στηθος της και γενικα πρεπει να βρεις τα κουμπια της και να πας με τα νερα της για να σε ικανοποιησει.Κανει αρκετα καλη πιπα αλλα και στηνεται ωραια στο πισωκολλητο.Για δευτερη φορα ομως δε νομιζω.
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Για Αντριαννα την προηγουμενη βδομαδα η τσατσα με ειπε οτι την περιμενουν απο σεπτεμβρη.Για τη Γιασμιν ειναι λιγο περιεργη η συμπεριφορα της,μια φορα την εχω παρει,προσφατως,θελει να μην κανεις αποτομες και αχαρες κινησεις,ειδικα με το στηθος της και γενικα πρεπει να βρεις τα κουμπια της και να πας με τα νερα της για να σε ικανοποιησει.Κανει αρκετα καλη πιπα αλλα και στηνεται ωραια στο πισωκολλητο.Για δευτερη φορα ομως δε νομιζω.
Μαν λες η Antrianna να επιστρεψει με σιλικονες?? Τουμπανακι θα ειναι, παντως μεσα ειναι κεφατη καβλιαρα ουτε μα ουτε μου ουτε μη, απτις ελαχιστες πιτσιρικες που δεν κομοδινιζουν !!
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3
- Πόντοι
- 26
παιδια εγραψα 2 κριτκες απανωτα με διαφορα 5-10 λεπτων για μινωταυρου η πρωτη για συνευρεση πριν μηνες οταν δεν ημουν μελος ανεβηκε πριν τελειωσω την δευτερη η αλλη περασε μια ωρα και ακομα. παιζει κανα μπλοκαρισμα αν στειλεις 2 κριτικες τοσο γρηγορα?
καλησπερα και απο μενα,ο συγκατοικος μου με μυησε στη μπουρδελοπαρεα αν και παρακολουθω καποιο διαστημα το φορουμ....
η τελευταια ακρως εποιτυχημενη καταθεση εγινε στην Ρωσσιδα-''τσαρινα'' Νατασα στο Ανδρ.Γεωρ.16.προσεχως κριτικη αν με αφησει ο διαχειρηστης
η τελευταια ακρως εποιτυχημενη καταθεση εγινε στην Ρωσσιδα-''τσαρινα'' Νατασα στο Ανδρ.Γεωρ.16.προσεχως κριτικη αν με αφησει ο διαχειρηστης
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 12.815
παιδια εγραψα 2 κριτκες απανωτα με διαφορα 5-10 λεπτων για μινωταυρου η πρωτη για συνευρεση πριν μηνες οταν δεν ημουν μελος ανεβηκε πριν τελειωσω την δευτερη η αλλη περασε μια ωρα και ακομα. παιζει κανα μπλοκαρισμα αν στειλεις 2 κριτικες τοσο γρηγορα?
Αν ειναι και οι δυο για την ιδια κοπελα και θετικες, μαλλον ναι, ριξε ενα πμ στον αντισθενη και ρωτα τον.
arisk
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 103
- Πόντοι
- 4.165
Πρωινή βάρδια εχουμε την Ιζαμπέλα στα τριδυμα, ειναι και vfm, αφού με 50€ παίρνεις κωλαρακι και γυμνό... Καλή κοπέλα, δεκτική, στήνεται, δεν γκρινιάζεις... Αλλα μιας και την δοκίμασα προχθές, εχω την αίσθηση οτι εχει ανοίξει το κωλαρακι της σαν γαρύφαλο... Δηλαδη δεν καταλάβαινα αν γαμαω κωλο ή μουνι... Κατα τ'αλλα ομως ολα καλα...ρε παιδια πλακα πλακα επιδη δεν προλαβα να παω εχθες νικολ....
καμια για κωλαρακι πρωινη βαρδια εχουμε??......αλλα να ειναι vfm
θελω να κατεβω μια βολτα που θα εχει ισυχια αλλα να μην ψαχνω ολλα τα μαγαζια!!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.271
- Πόντοι
- 39.777
Απλως εκει τα βρισκουν πιο φτηνα τα σιτυτουρια!![]()
Σιτυτουρια Βουλγαρικα εχει και αλλου και ποιο φθηνα ;)
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.285
- Πόντοι
- 6.835
Που στη Βουλγαρια?Σιτυτουρια Βουλγαρικα εχει και αλλου και ποιο φθηνα ;)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.271
- Πόντοι
- 39.777
Που στη Βουλγαρια?
Εχει γεμισει η πολη ρε παιχτη Βουγλαρες,δε χρειαζεται να πας εκει
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Μαν λες η Antrianna να επιστρεψει με σιλικονες?? Τουμπανακι θα ειναι, παντως μεσα ειναι κεφατη καβλιαρα ουτε μα ουτε μου ουτε μη, απτις ελαχιστες πιτσιρικες που δεν κομοδινιζουν !!
Ας επιστρεψει πρωτα και ας μην εχει σιλικονες και αρχισει τα μη και τα μου και πονανε τα βυζια μου και τετοια...

Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Ας επιστρεψει πρωτα και ας μην εχει σιλικονες και αρχισει τα μη και τα μου και πονανε τα βυζια μου και τετοια...Εδω στο χωριο μας απο οτι εχω καταλαβει,τα τελευταια χρονια οτι καλο κυκλοφορει εξαφανιζεται μια και καλη,βλεπε Λαουρα,Αντριαννα Ρουμανα μελαχροινη με μπουταρες,τωρα αυτη η Αντριαννα,η Ιζαμπελλα η κοντουλα με το ζουμερο κωλαρακι...Δεν ξερω γιατι φευγουν και δε ξαναγυριζουν...
![]()
![]()
Ελα ντε εχεις δικιο, δε μπορει να στεριωσει μια δυνατη παρουσια εδω περα γαμωτο, ελπιζω να γυρισει η Πιπινα απο Σεπτεμβρη.
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
Πρωινή βάρδια εχουμε την Ιζαμπέλα στα τριδυμα, ειναι και vfm, αφού με 50€ παίρνεις κωλαρακι και γυμνό... Καλή κοπέλα, δεκτική, στήνεται, δεν γκρινιάζεις... Αλλα μιας και την δοκίμασα προχθές, εχω την αίσθηση οτι εχει ανοίξει το κωλαρακι της σαν γαρύφαλο... Δηλαδη δεν καταλάβαινα αν γαμαω κωλο ή μουνι... Κατα τ'αλλα ομως ολα καλα...
δεν την θυμαμαι καθολου εμφανισιακα.......θα παω να δω!!

πουτανα κριση....εχει και τα καλα της...Πρωινή βάρδια εχουμε την Ιζαμπέλα στα τριδυμα, ειναι και vfm, αφού με 50€ παίρνεις κωλαρακι και γυμνό... Καλή κοπέλα, δεκτική, στήνεται, δεν γκρινιάζεις... Αλλα μιας και την δοκίμασα προχθές, εχω την αίσθηση οτι εχει ανοίξει το κωλαρακι της σαν γαρύφαλο... Δηλαδη δεν καταλάβαινα αν γαμαω κωλο ή μουνι... Κατα τ'αλλα ομως ολα καλα...
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Στειλε το link να το δουμε και εμεις φιλαρακιΕίδα το βιντεάκι που κυκλοφορεί με Γαλήνη.. τι βυζαρες εχει η καριολα !!![]()
![]()
Στο τελος τα τρωει και στη μαπα ε?
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K