Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
και τραβελια γαμαει ο μπουταρης και πουτανες...αλκοολικος ηταν και τωρα πινει μονο κανα τσιγαρο...ετσι τον θελω τον δημαρχο αλανι και να κανει σωστα την δουλεια του...με ποιους βγαινει φωτο και τι κανει στην προσωπικη του ζωη στα αρχιδια μου...
κατω τα χερια απο τον μπουταρη!!!!
εχουμε καθαρα διαφορετικους ορισμους για το τι ειναι σοβαρος, εγω ακολουθω τον ορισμο των λεξικων, οποτε χαζοχαρουμενος που ανοιγει παρελαση Γκεη (χαρωπων αγγλιστη) δεν ειναι σοβαρος.
επισης ειμαι πεπεισμενος οτι ο παπαγεωργοπουλος ειναι μεσα απο δικαστικη πλανη. λεφτα ειχε δοξα ειχε γιατι να την κανει την υπαιξερεση  :think: επισης σκεψου οτι μονο η μαρτυρια του καταδικου που ο ιδιος ειχε διωξει και στειλει στην φυλακη για την υπαιξερεση τον καιει  :S . δηλαδη αν βρω εγω τον κλεφτη και τον στειλω φυλακη, υστερα οι δικαστες θεωρουν αξιοπιστη την μαρτηρια του οτι ημουν συνεργος του  :idiot: . λευτερια στον ατσαλακωτο, πρωταθλητες με κουστουμια και ανοικτο τον βαρδαρη θελουμε για δημαρχο, οχι αλκοολικους , γκεη και να κλεινουν την ιστορικοτερη μπουρδελογειτονια που εχει χιλιοτραγουδηθει για αυτον τον λογο, ειναι σαν να γκρεμιζεις τον λευκο πυργο κομματι της ιστοριας της πολης

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
εχουμε καθαρα διαφορετικους ορισμους για το τι ειναι σοβαρος, εγω ακολουθω τον ορισμο των λεξικων, οποτε χαζοχαρουμενος που ανοιγει παρελαση Γκεη (χαρωπων αγγλιστη) δεν ειναι σοβαρος.
επισης ειμαι πεπεισμενος οτι ο παπαγεωργοπουλος ειναι μεσα απο δικαστικη πλανη. λεφτα ειχε δοξα ειχε γιατι να την κανει την υπαιξερεση  :think: επισης σκεψου οτι μονο η μαρτυρια του καταδικου που ο ιδιος ειχε διωξει και στειλει στην φυλακη για την υπαιξερεση τον καιει  :S . δηλαδη αν βρω εγω τον κλεφτη και τον στειλω φυλακη, υστερα οι δικαστες θεωρουν αξιοπιστη την μαρτηρια του οτι ημουν συνεργος του  :idiot: . λευτερια στον ατσαλακωτο, πρωταθλητες με κουστουμια και ανοικτο τον βαρδαρη θελουμε για δημαρχο, οχι αλκοολικους , γκεη και να κλεινουν την ιστορικοτερη μπουρδελογειτονια που εχει χιλιοτραγουδηθει για αυτον τον λογο, ειναι σαν να γκρεμιζεις τον λευκο πυργο κομματι της ιστοριας της πολης
Aδερφε επειδη ανεφερες τον Λευκο δε ξερω για σενα αλλα προσωπικα εγω οτιδηποτε μεμετικο το σιχαινομαι ο Λευκος μπορει πλεον να ναι συμβολο της Θεσσαλονικης που λατρευω ως Θεσσαλονικιος αλλα ειναι τουρκικο κατασκευασμα φυλακες για την ακριβεια.Οπως σιγουρα γνωριζεις απο τουρκους φτιαχτηκε και πεθαναν πολλοι Ελληνες εκει μεσα οποτε και να τον γκρεμιζαν δε θα με εκαιγε καθολου δεν ειναι κατι που φτιαχτικε απο τους δικους μας τα Βυζαντινα χρονια και το αλλαξαν τα μεμετια μετα την πτωση της πολης οπως με τον Αγιο Δημητριο η την Παναγια των Χαλκεων.Επισης για μενα μεγα λαθος που ο γαμημενος ο μιναρας στην καμαρα ειναι ακομα ορθιος και η ροτοντα δεν λειτουργητε σαν εκλησια αυτο που ειναι δηλαδη συν οτι το γαμημενο το τζαμι στην εγνατια επρεπε να παρει τον μπουλο εδω και χρονια κ οχι να σπαταλαμε χρηματα σ αυτη τη μαλακια.

skieros

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
37
Like
1.866
Πόντοι
3.187
Aδερφε επειδη ανεφερες τον Λευκο δε ξερω για σενα αλλα προσωπικα εγω οτιδηποτε μεμετικο το σιχαινομαι ο Λευκος μπορει πλεον να ναι συμβολο της Θεσσαλονικης που λατρευω ως Θεσσαλονικιος αλλα ειναι τουρκικο κατασκευασμα φυλακες για την ακριβεια.Οπως σιγουρα γνωριζεις απο τουρκους φτιαχτηκε και πεθαναν πολλοι Ελληνες εκει μεσα οποτε και να τον γκρεμιζαν δε θα με εκαιγε καθολου δεν ειναι κατι που φτιαχτικε απο τους δικους μας τα Βυζαντινα χρονια και το αλλαξαν τα μεμετια μετα την πτωση της πολης οπως με τον Αγιο Δημητριο η την Παναγια των Χαλκεων.Επισης για μενα μεγα λαθος που ο γαμημενος ο μιναρας στην καμαρα ειναι ακομα ορθιος και η ροτοντα δεν λειτουργητε σαν εκλησια αυτο που ειναι δηλαδη συν οτι το γαμημενο το τζαμι στην εγνατια επρεπε να παρει τον μπουλο εδω και χρονια κ οχι να σπαταλαμε χρηματα σ αυτη τη μαλακια.

Ο Λευκος πυργος χτιστηκε απο τους Βενετους :uglystupid:
Επισης εκει εκτελεστηκαν και οι τελευταιοι γενιτσαροι της Οθωμανικης αυτοκρατοριας.
Συμφωνω οτι πρεπει να φυγει απο τη μεση το γαμημενο τζαμι της εγνατιας καθως και να γκρεμιστει ο μιναρες της ροτοντας.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Επισης εκει εκτελεστηκαν και οι τελευταιοι γενιτσαροι της Οθωμανικης αυτοκρατοριας.
Συμφωνω οτι πρεπει να φυγει απο τη μεση το γαμημενο τζαμι της εγνατιας καθως και να γκρεμιστει ο μιναρες της ροτοντας.
Βενετοι ηταν οι τεχνιτες που τον σηκωσαν αν και αυτο παλι παιζετε επι τουρκοκρατιας χτιστηκε αρα μεμετικο και το κανονι που εριξε τα θεοδοσιανα τειχη ουρβανος το κατασκευασε αλλα μεμετικο ηταν και τελος το θρυλικο Αβεροφ ιταλοι το κατασκευασαν Ελληνικο ηταν ομως.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.850
Πόντοι
37.562
Mιλαμε οι τελευταιες σελιδες του θρεντ είναι ακριβως ότι λεει ο τιτλος..

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ γιναμε...

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

skieros

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
37
Like
1.866
Πόντοι
3.187
Βενετοι ηταν οι τεχνιτες που τον σηκωσαν αν και αυτο παλι παιζετε επι τουρκοκρατιας χτιστηκε αρα μεμετικο και το κανονι που εριξε τα θεοδοσιανα τειχη ουρβανος το κατασκευασε αλλα μεμετικο ηταν και τελος το θρυλικο Αβεροφ ιταλοι το κατασκευασαν Ελληνικο ηταν ομως.

Εχεις δικιο τελικα. τουρκικος ειναι.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
ενας λογος παραπανω αν κραταν την τουρκικη φυλακη ποσο μαλλον να κρατησουν τα μπουρδελα στην περιοχη που δεν ξερω εγω απο ποτε ειναι εκει (ισως και πιο παλια απο τον λευκο πυργο αφου ειναι κοντα στο λιμανι που παντα υπηρχαν μπουρδελα). τουρκολαγνε , ημιγκεη, μπουταρη ασε τον βαρδαρη να ζησει

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
ενας λογος παραπανω αν κραταν την τουρκικη φυλακη ποσο μαλλον να κρατησουν τα μπουρδελα στην περιοχη που δεν ξερω εγω απο ποτε ειναι εκει (ισως και πιο παλια απο τον λευκο πυργο αφου ειναι κοντα στο λιμανι που παντα υπηρχαν μπουρδελα). τουρκολαγνε , ημιγκεη, μπουταρη ασε τον βαρδαρη να ζησει
 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: συν οτι εκτος βαρδαρη ο μπουταρης αλλαξε την πλατεια καραισκακη απεναντι απο το σταθμο σε πλατεια δυρραχειου  και θελει να αλλαξει την Αγιου Δημητριου σε κεμαλ ατατουρκ  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:αν και ξεφυγαμε λιγο απο το νημα καλο θα ταν να ανοιχτει ενα καινουργιο νημα γ αυτο το θεμα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.299
Πόντοι
10.135
 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: συν οτι εκτος βαρδαρη ο μπουταρης αλλαξε την πλατεια καραισκακη απεναντι απο το σταθμο σε πλατεια δυρραχειου  και θελει να αλλαξει την Αγιου Δημητριου σε κεμαλ ατατουρκ  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:αν και ξεφυγαμε λιγο απο το νημα καλο θα ταν να ανοιχτει ενα καινουργιο νημα γ αυτο το θεμα.
συν που οι κακες οι γλωσσες λενε οτι ο κ.Μπουταρης εφαγε τα λυσακα του με τον Αρκτουρο.... ;)
οποτε ξεκολλατε με τον μαλακα το πιθηκο τον Μπουταρη....γαμω το καμμενο του-απο το ποτο-καρκαλι...

mpotrini

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
:pipa3:εχετε φαει σκαλωμα με αυτον τον μαλακα 3 σελιδεσ τωρα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
ετσι ειναι μη πεταξει κανεις μια κουβεντα υστερα το κανουν μπουρδελο το θρεντ. εγω το ξεκινησα αλλα αναφερθηκα σχετικα με τα μπουρδελα και δημαρχο, αν θελετε να πειτε ασχετα απο μπουρδελα ανοιξτε νεο θρεντ να τον κραξουμε παρεα. μπαχαλακιδες, μπουρδελιαριδες, τεντυμποηδες  :blahblah1: :grouphug: :grin:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
επισης ειμαι πεπεισμενος οτι ο παπαγεωργοπουλος ειναι μεσα απο δικαστικη πλανη. λεφτα ειχε δοξα ειχε γιατι να την κανει την υπαιξερεση  :think: επισης σκεψου οτι μονο η μαρτυρια του καταδικου που ο ιδιος ειχε διωξει και στειλει στην φυλακη για την υπαιξερεση τον καιει  :S . δηλαδη αν βρω εγω τον κλεφτη και τον στειλω φυλακη, υστερα οι δικαστες θεωρουν αξιοπιστη την μαρτηρια του οτι ημουν συνεργος του  :idiot: . λευτερια στον ατσαλακωτο, πρωταθλητες με κουστουμια και ανοικτο τον βαρδαρη θελουμε για δημαρχο, οχι αλκοολικους , γκεη και να κλεινουν την ιστορικοτερη μπουρδελογειτονια που εχει χιλιοτραγουδηθει για αυτον τον λογο, ειναι σαν να γκρεμιζεις τον λευκο πυργο κομματι της ιστοριας της πολης

φιλε ουτε εγω ουτε εσυ ουτε κανεις μας δε μπορει να ξερει με βαση τι στοιχεια τον εκλεισαν μεσα...κ ειχε και 2-3 δικηγορους...δε μπορει κ η αλλη πλευρα καποια αποδειξη μπορει να ειχε...καποια τιμολογια..κτλ κτλ....το θεμα ειναι οτι απο το Δημο υπεκλαπησαν πολλα εκατομμυρια...κ σιγουρα υπευθυνοι δεν ειναι οι σκουπιδιαριδες και οι καθαριστριες......σιγουρα ηταν καποιοι σε πολυ ψηλες θεσεις που ειχαν προσβαση στα κεφαλαια....παρολαταυτα και παροτι δεν τον συμπαθω ευχομαι ολοψυχα να ειναι αθωος και να αφεθει ελευθερος.....

οσο για το θεμα των ομοφυλοφιλων εχω γνωρισει 2-3 ατομα που ειναι πολυ πιο ξηγημενα απο πολλους ετεροφυλοφιλους...αλλα μεγαλο θεμα μην το ανοιξουμε....

mpotrini

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οσο για το θεμα των ομοφυλοφιλων εχω γνωρισει 2-3 ατομα που ειναι πολυ πιο ξηγημενα απο πολλους ετεροφυλοφιλους...αλλα μεγαλο θεμα μην το ανοιξουμε....          ξηγημενα ρε φυλε αλλα τι να τα κανεισ¨?τον παιρνουν ρε φυλε.γαμο την ξηγα τουσ.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
ξηγημενος και ο γιωργος μαρινος ηταν, αλλο ξηγημενος και αλλο σοβαρος. γκεη=χαρωπος=ασοβαρος. γκεη πραηντ=μασκαρεμα=ασοβαροτητα.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ο μπουταρης γαμαει τα πιο εκλεκτα πουτανακια μαζι με τα κρασια που πινει φυσικα !! εμεις τι κανουμε ???

και κατι αλλο ασχετο, σε συγκριση με την Αθηνα οι κοπελες που φερνουν θεσσαλονικη στα στουντιο δε κλανουν μια !! Οργανωστε ρε πουστη μου λιγο την κατασταση φερτε ποικιλια απο κοπελες, πολυ παρακμη γενικα,
περιμενουμε ποοοσοοο καιρο κ μολις δουμε 1 στις 100 την κανουμε στανταρακι... Ελεοςςς!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom