Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Από τότε που μπήκε χόντρα το στοίχημα στο κόλπο είναι λογικό να γίνονται πολλές και διάφορες σκέψεις...Εγω εχω καταληξει πλεον, οτι τα πολλα λεφτα δεν βγαινουν με τετοιες χοντραδες.
Εξαλλου αν καπου εχουν πεσει τετοια λεφτα, θα ηταν κατι που φαινεται, και πολυ ευκολα θα εβγαινε στη φορα.
Καλή χρυσή η Γερμανία, ας πούμε οτι αξίζει να νικήσει.
Άντε ας πάρει και το Κύπελλο.
Αλλά 5-0 στα πρώτα 30 λεπτά?
Εσείς που ξέρετε, να υποθέσουμε οτι παίχτηκε κάπου κάπως πουστιά με κάποιο στοίχημα?
Κάποιοι γίναν πλούσιοι ή πλουσιότεροι απόψε?
Πού διαφωνεις?
μονο αν το βάλει ο τερματοφύλακας τους μαν
Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι της λαμπρής άριας φυλής που ο Χίτλερ οραματιζόταν!συγχαρητήρια στην πολυεθνική γερμανίας
![]()

Εγω εχω καταληξει πλεον, οτι τα πολλα λεφτα δεν βγαινουν με τετοιες χοντραδες.
Εξαλλου αν καπου εχουν πεσει τετοια λεφτα, θα ηταν κατι που φαινεται, και πολυ ευκολα θα εβγαινε στη φορα.
Μην εισαι αφελης, υπαρχουν παντου καλοθελητες. Εδω κατι Παναθηναικος-Εργοτελης βγαινουν στην φορα. Αυτα τωρα?θα το έλεγε το CNN ή θα το διάβαζες στην Ναυτεμπορική?
Φιλε αν μπεις σε αυτο το τριπακι δεν βγαζεις ακρη.Για μενα ολα μπορουν να στηθουν,οποτε η λες δεν ασχολεισαι καθολου,η λες στα αρχιδια σου και καθεσαι και παρακολουθεις χωρις να το παιρνεις και πολυ σοβαραΚαλή χρυσή η Γερμανία, ας πούμε οτι αξίζει να νικήσει.
Άντε ας πάρει και το Κύπελλο.
Αλλά 5-0 στα πρώτα 30 λεπτά?
Εσείς που ξέρετε, να υποθέσουμε οτι παίχτηκε κάπου κάπως πουστιά με κάποιο στοίχημα?
Κάποιοι γίναν πλούσιοι ή πλουσιότεροι απόψε?
!!Γι αυτο δεν θα βαλουμε εξι οπως σημερα![]()
Η μαλακία του θα σπάσει και το laptop μου όπως πάει!!!"Δεν αφήνει τον Πάστορα να Αγιάσει"......
Κλαίμε μαλάκα Σπυρόπουλε........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()