Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Παντως αν η γκομενα στο Ερως διαβασει τα μηνυματα θα το παιζει Βαβατση και θα χεστει στα φραγκα !! αχαχαχχα!!! 

Τυπε δεν εχει σημασια αυτο μονο που θεωρητε πορνοσταρ θα παιρνε τα πανω της και το 30αρι θα τα μηδαμηνο γ αυτην εγω συμφωνω μαζι σου αλλα ασε πως το βλεπουμε εμεις δες το απο τη δικη της οπτικη γωνια.Σωπατε ρε που σιγα μη γαμιεται η βαβατση για 30€. Για ποσα δηλαδη να γαμιοταν; Σιγα τη γκομενα εμφανισιακα. Χαλαρωστε λιγο που θεοποιουμε το καθε σαπακι και στην κανονικη και στην μπουρδελιακη ζωη.
Παντως αν η γκομενα στο Ερως διαβασει τα μηνυματα θα το παιζει Βαβατση και θα χεστει στα φραγκα !! αχαχαχχα!!!![]()
απο τη δικη της οπτικη γωνια δυσκολευομαι...δε θα καθομουν ποτε να με γαμησουν για λεφταΤυπε δεν εχει σημασια αυτο μονο που θεωρητε πορνοσταρ θα παιρνε τα πανω της και το 30αρι θα τα μηδαμηνο γ αυτην εγω συμφωνω μαζι σου αλλα ασε πως το βλεπουμε εμεις δες το απο τη δικη της οπτικη γωνια.
την ρωτησα εγω ρε....απλα γελασε=δεν ειναι αυτη...ουλη δεν εχει παντως...και 2ον δεν ειναι η φωνη της βαβατση αυτηηηηηηηη...ελεοοοοος...την εχω 1000ακουσει και εχω κατεβασει ολες τις ταινιες τις...Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΒΑΤΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!Γιατι δεν τη ρωτησε κανενας σας στα ισια? Και οταν λεμε στα ισια εννοουμε της τον καρφωνεις και τη ρωτας
"Να σου κανω μια ερωτηση? Εισαι η Βουλα Βαβατση?"
αντε τε...ρε μαλακες δηλαδη αμα ερχοταν η Silvia Saint ποσες σελιδες θα γεμιζατε??
ποια διασημη Ελληνιδα θα γουσταρατε να....?
Βουδαπέστη τύπε;εγω μαζευω λεφτα για πορνοτριπ θα απουσιαζω απο τα σπιτακια μιας και δν με εξιταρουν κ πολυ![]()
![]()
Όταν είσαι 40 λεπτά μέσα τύπε και πασπατεύεις όλο το σώμα της τύπε και δε κοιτάς απλά και μονο να γαμησεις το μουνι σα λυσσάρικο ζώο και μόνο, ε τότε εννοείται οτι παρατηρεις και αυτη τη λεπτομερεια...Τωρα με συγχωρειτε,ειναι δυνατον να κοιτας εκει κατω και αντι για το μουνι να κοιτας για ουλες?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()