Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κατι τετοιες μαλακιες πηγε να πει και η Μαριν Λεπεν σημερα.οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει... από το πολύ χαϊλίκι θα σκασκουν σαν καρπούζια...
Καλα συνεχιζει και πουλαει βιβλια;Δεν απαγορευεται αυτο;ο καλητερος υπουργος υγειας καλα εδω γελαμε
που δημιουργησε το πεδυ και μειωσε 30% τους γιατρους και δεν μπορουμε να βρουμε γιατρο
που το πεδυ εχει τραγικες ελειψεις σε ειδικοτητες
που ακριβυνε τα φαρμακα ακομα και για τους χαμηλοσυνταξιουχους των 400€ το μηνα
που εβαλε εισφορα 1€ ανα συνταγη
που υπολειτουργουν ολα τα δημοσια νοσοκομεια με τραγικες ελειψεις και σε γιατρους αλλα και σε υλικο
που εκλεισε τον εοππυ εν μια νυκτι και αφησε χωρις γιατρους τους ελληνες ασφαλισμενους
που κατα τη δειαρκεια της θητειας του μειωσε το προσδοκιμο ζωης κατα 3 χρονια συνολικα στη χωρα μας
και κατι τελευταιο ποτε παει στο υπουργειο για να εκτελεσει το μεγαλειωδες εργο του αφου ολη μερα στα καναλια ειναι το πρωι να βριζει την αριστερα σε πρωινεες εκπομπες τυπου παπαδακη μετα να εμφανιζετε στα μεσημεριανα για να επεφημησει τη μερκελ το απογευμα πουλαει βιβλια το βραδυ στα δελτια ειδησεων ποτε παει στο υπουργειο οεο
Καλα συνεχιζει και πουλαει βιβλια;Δεν απαγορευεται αυτο;
Κατι τετοιες μαλακιες πηγε να πει και η Μαριν Λεπεν σημερα.
Σαν να ακουγα τον Τσιπρα.
Ιδιοι και απαραλλακτοι.
Οτι υπαρχει δυσαρμονια, οτι πρεπει να γινουν εκλογες, οτι το Εθνικο Μετωπο πρεπει να ερωταται πλεον για τα παντα.
Ταλε κουαλε...
Εκανε επισημο αιτημα λεει να διαλυθει η γαλλικη εθνοσυνελευση. Και της απαντησε απλως ο Φαμπιούς "Οχι". Μια λεξη μονο. Ούτε πολλες πολλες αναλυσεις ούτε μαλακιες.
Πού τα σκεφτεσαι ηθελα να ηξερα...Η μιση βουλη ειναι δικηγοροι που εξακολουθουν να εργαζονται...Καλα συνεχιζει και πουλαει βιβλια;Δεν απαγορευεται αυτο;
Ρε θα τρελαθουμε δεν απαγορευοταν να ασκουν και το επαγγελμα τους γαμω οτι εχουν αγαμητο οι πουστηδες;
Το αλλαξανε και αυτο;
Πού τα σκεφτεσαι ηθελα να ηξερα...Η μιση βουλη ειναι δικηγοροι που εξακολουθουν να εργαζονται...
Ελεος με τις εμμονές σας με τον Αδωνι επειδη δεν μπορειτε να τον αντιμετωπισετε...
Δηλαδη με λιγα λογια,οι βουλευτες που ψηφιστηκαν να υπηρετησουν τον Ελληνικο λαο,Πού τα σκεφτεσαι ηθελα να ηξερα...Η μιση βουλη ειναι δικηγοροι που εξακολουθουν να εργαζονται...
Ελεος με τις εμμονές σας με τον Αδωνι επειδη δεν μπορειτε να τον αντιμετωπισετε...

Απολύτως. Δεν καταλαβα? Θα κλεισω εγω το δικηγορικο μου γραφειο για 4 χρονια, κι αν δεν επανεκλεγω τι ακριβως θα κανω? Θα σπαω πετρες για να ζησω? Πού θα ξαναβρω εγω την πελατεια μου?Δηλαδη με λιγα λογια,οι βουλευτες που ψηφιστηκαν να υπηρετησουν τον Ελληνικο λαο,
με μισθο προκληση για τον μεσο πολιτη,εχουν το δικαιωμα και να ασκουν το επαγγελμα τους κανονικο.
Και εσυ το θεωρεις σωστο αυτο.![]()
απτις γνωριμιες που θα εχεις κανει στα 4 αυτα χρονια τυπεΑπολύτως. Δεν καταλαβα? Θα κλεισω εγω το δικηγορικο μου γραφειο για 4 χρονια, κι αν δεν επανεκλεγω τι ακριβως θα κανω? Θα σπαω πετρες για να ζησω? Πού θα ξαναβρω εγω την πελατεια μου?
Σοβαρολογεις? Ειλικρινα δεν το χωραει καν το μυαλο μου.
Απολύτως. Δεν καταλαβα? Θα κλεισω εγω το δικηγορικο μου γραφειο για 4 χρονια, κι αν δεν επανεκλεγω τι ακριβως θα κανω? Θα σπαω πετρες για να ζησω? Πού θα ξαναβρω εγω την πελατεια μου?
Δηλαδη με λιγα λογια,οι βουλευτες που ψηφιστηκαν να υπηρετησουν τον Ελληνικο λαο,
με μισθο προκληση για τον μεσο πολιτη,εχουν το δικαιωμα και να ασκουν το επαγγελμα τους κανονικα.
Και εσυ το θεωρεις σωστο αυτο.![]()
Στην αρχαία Αθήνα το ξέρεις ότι οι εκλεγμένοι παραιτούνταν από τις πειριουσίες τους,όχι απλά άφηναν τις δουλειές τους;Απολύτως. Δεν καταλαβα? Θα κλεισω εγω το δικηγορικο μου γραφειο για 4 χρονια, κι αν δεν επανεκλεγω τι ακριβως θα κανω? Θα σπαω πετρες για να ζησω? Πού θα ξαναβρω εγω την πελατεια μου?
Πράγμα που δεν συμβαίνει τώρα ε;σωστότατο... ο βουλευτής είναι μέλος της κοινωνίας και πρέπει να λειτουργεί σαν τέτοιο.. [size=15pt]αλλιώς θα είχαμε μια βουλή είτε ανεπαγγέλτων οι οποίοι θα πηγαίνανε για κονόμα είτε γόνων πλουσίων οικογενειών οι οποίοι δεν θα είχαν κάτι καλύτερο να περάσουνε την ώρα τους...[/size]

Εκτος του οτι στα 4 χρονια θητειας,παιρνει συνταξη ο βουλευτης κοντα στα 1500 ευρω,Τι ακριβως δηλαδη θα σε κρατησει να αποκτησεις πελατεια;Πλακα κανεις τωρα;4 χρονια ηταν καποιος βουλευτης,εκανε υποτιθεται λειτουργημα,και μετα απο αυτα ταΑπολύτως. Δεν καταλαβα? Θα κλεισω εγω το δικηγορικο μου γραφειο για 4 χρονια, κι αν δεν επανεκλεγω τι ακριβως θα κανω? Θα σπαω πετρες για να ζησω? Πού θα ξαναβρω εγω την πελατεια μου?
Απολύτως. Δεν καταλαβα? Θα κλεισω εγω το δικηγορικο μου γραφειο για 4 χρονια, κι αν δεν επανεκλεγω τι ακριβως θα κανω? Θα σπαω πετρες για να ζησω? Πού θα ξαναβρω εγω την πελατεια μου?
Ρε εισαι μαλακας;Τωρα δηλαδη τι εχουμε;Τι επαγγελμα εκανε ο σαμαρας;Τι επαγγελμα εκανε ο τσιπρας;τι επαγγελμα εκανε ο κασιδιαρης;ο κωστακης ο καραμανλης;Ολοι γονοι πλουσιων οικογενειων ειναι βλακα.Ολοι τους.σωστότατο... ο βουλευτής είναι μέλος της κοινωνίας και πρέπει να λειτουργεί σαν τέτοιο.. αλλιώς θα είχαμε μια βουλή είτε ανεπαγγέλτων οι οποίοι θα πηγαίνανε για κονόμα είτε γόνων πλουσίων οικογενειών οι οποίοι δεν θα είχαν κάτι καλύτερο να περάσουνε την ώρα τους...