You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.205
- Πόντοι
- 39.777
Οντως ετσι ειναι... Πολυ σωστη παρατηρηση
Βεβαια εχω την πεποιθηση οτι επεφτε στο 30αρι χωρις ιδιαιτερο κόπο
Το αναφερω γιατι και αυτοι την εχουν δει σαν τις βιλες

yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.829
- Πόντοι
- 35.668
Xτεσινη βραδυνη μπουρδελοτσαρκα γύρω στις 10 με πολυ αέρα και κρύο, η ψυχολογία στο ναδίρ για άλλη μια φορά οπότε κατάθεση δεν έγινε.
Ήθελα να την γράψω χτες την αναφορά αλλά δυστυχώς βαρέθηκα.
Ανδρέου Γεωργίου 19 Κορίνα, μινιόν σε σώμα, σε ηλικία όχι και τόσο. Η τσατσά με παρακαλούσε σχεδόν μέχρι την πόρτα του 21. Αδιάφορη για μένα τα έπαιρνε με 50 στο στόμα. Ίσως και στο πρόσωπο.

Για πες δυο λόγια για την υποψήφια κουτελοχύστρα.
Ασχημούλα;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.205
- Πόντοι
- 39.777
καλησπερα, ξερει κανεις αν ειναι ανοικτο το bourdelo στην κατεχακη 13περασα κανα 2 φορες το πρωη και ηταν κλειστο.
Δουλευει εκει ακομα η βικη?![]()
Την προηγουμενη εβδομαδα εγω εκει την πετυχα βραδινη
johnys77777
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 181
- Πόντοι
- 2.955
Xτεσινη βραδυνη μπουρδελοτσαρκα γύρω στις 10 με πολυ αέρα και κρύο, η ψυχολογία στο ναδίρ για άλλη μια φορά οπότε κατάθεση δεν έγινε.
Νικηφόρου Ουρανού 26 Η Ντανιέλλα με τα τατουάζ. Η κοπέλα είναι υπερμουνάρα λέμε. Κρίμα που δεν το έχει στη συμμετοχή.Εμφανίστηκε με ενα see-through ολόσωμο (δώρο πυρφόρου κατά δήλωσή της) χωρίς να φοράει τίποτα από μέσα. Η κοπέλα έχει τα πάντα εκτός από το πιο ουσιώδες δυστυχώς. Προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει αλλά με χίλια ζόρια κρατιέμαι.
κρατα γερα και καλα κανεις και δεν την γαμας την παλιοπουτανα την πατησα ο μαλακας οταν την γαμησα στο ερως 16 με δελεασαν το κορμι της με τα τατου ειναι μουναρος αλλα μεχρι εκει το παλιομουνο προχθες που περασα και δουλευε σε καποιο απο την ανδρεου γεωργιου η τσατσα μου ειπε θα περασω καλα και την λεω θα πεις και αλλες μαλακιες!
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Α.Γεωργιου 38 Αλεξανδρα, busty μελαχροινή με ωραίο βλέμμα...Gameover όρμα! Κι εδώ οι προσφορές έδιναν και έπαιρναν. 10 η ώρα και δεν είχαν κάνει σεφτέ ακόμα.
Την έχω δει, κι όμως δεν μου έκανε κλικ, δεν απορρίπτεται αλλά υπάρχει πολύ πράμα ακόμη στη σειρά πριν απ΄ αυτήν
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 91
- Πόντοι
- 6
Πρωινη επισκεψη στη Αλισια στα τριδυμα,μετρια πραγματα σε γενικες γραμες...απλα δεν τεριαξαμε
; απο μονη της δηλωσε οτι ειναι πολυ κουρασμενη απο τα συνεχομενα δωδεκαωρα .αν ανεβαζα κριτικη θα ειχε τιτλο -το πεταμενο πενηνταρικο- αν το βρει κανεις να το δωσει πισω

bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
Ανδρέου Γεωργίου 19 Κορίνα, μινιόν σε σώμα, σε ηλικία όχι και τόσο. Η τσατσά με παρακαλούσε σχεδόν μέχρι την πόρτα του 21. Αδιάφορη για μένα τα έπαιρνε με 50 στο στόμα. Ίσως και στο πρόσωπο.
Α.Γεωργιου 38 Αλεξανδρα, busty μελαχροινή με ωραίο βλέμμα...Gameover όρμα! Κι εδώ οι προσφορές έδιναν και έπαιρναν. 10 η ώρα και δεν είχαν κάνει σεφτέ ακόμα.
Ανδρέου Γεωργίου 34 Λάρα με τα τσιτσία οξώκα... Πέρασα χάλια με το κοριτσάκι σε παλαιότερη επίσκεψη μου. Κρίμα γιατί είναι πραγματικά πανέμορφη αλλά πρέπει να βγάλει του μουνί από εκεί ψηλά στη μύτη της που έχει πάει και να το ξαναβάλει στη θέση του. Εντάξει δικαιολογείται κάπως γιατί υποψιάζομαι την έχουν βοηθήσει σ' αυτό και οι απανταχού πυρφόροι.
Μινωταύρου 16 Η Καρλα κοκκινομάλα πλέον με ένα γαμάτο συνολάκι περίεργο δικτυωτό. Με τον αέρα του 1ου ονόματος στην μαρκίζα μυρίζει ξενερωτίλλα από χιλιόμετρα. Την παράσταση έκλεψε η τσατσά και σ' αυτό το μαγαζί. Δίπλα το ξύλινο κλειστό. Άνοιξε κι ο δρόμος εκεί και είναι πιο εύκολη η πρόσβαση στην Πέτρου Ερημίτη, όπου ετοιμάζονται μάλλον κι άλλα σπιτάκια
Νικηφόρου Ουρανού 26 Η Ντανιέλλα με τα τατουάζ. Η κοπέλα είναι υπερμουνάρα λέμε. Κρίμα που δεν το έχει στη συμμετοχή.Εμφανίστηκε με ενα see-through ολόσωμο (δώρο πυρφόρου κατά δήλωσή της) χωρίς να φοράει τίποτα από μέσα. Η κοπέλα έχει τα πάντα εκτός από το πιο ουσιώδες δυστυχώς. Προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει αλλά με χίλια ζόρια κρατιέμαι.
Πέτρου Ερημίτη 2 Μια επίσης ωραία κοπέλα μαυρομάλα, ψηλή γυμνασμένη. Όνομα δεν συγκράτησα, αλλά από τις πιο ωραίες της βραδιάς. H τσατσα σκατοχωριάτισα με την ξεπερασμένη πλέον ατάκα "τι το σκέφτεσαι, σπίτι θα αγοράσεις?" Ban στο μαγαζί για ένα μήνα για να μάθει η σκατιάρα τσατσά να σέβεται το μεροκάματο.
Θα γράψω για κατακλείδα για μια κατάθεση που έκανα στα μπουρδέλα την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στο Ταντάλου 9. Λουίζα την λέγανε την κοπέλα, ρουμανάκι 19 χρονών κοντούλικο και φρέσκο, αλλά μέχρι εκεί.
Τελείως αποτυχία μιλάμε δεν αξίζει ούτε 10 ευρώ. Προσοχή μην σας παρασύρουν η εμφάνιση και τα νιάτα.
καλημερα στην παρεα............
ωραια αναφορα βασιλη!!
παντως να γραψω κ εγω κατι πανω στην κατασταση που επικρατει!!
δεν μπορω να καταλαβω ρε φιλε γιατι δεν κατεβαζουνε τις τιμες??
τα εχουμε ξαναπει βεβαια...........αλλα τοσο βλακες ειναι??
πως θα δωσει ο αλλος ενα 30αρι για 10 λεπτα με κατι χαζογκομενακια που ηρθανε τωρα τελευταια!!???
Κ αντε για καποιες κοπελες πραγματικα το αξιζουνε.......
αλλα για κατι κοριτσακια που λες καινουρια(με τα μουτρα μεχρι το πατωμα) τι νομιζουνε.......η μαλλον να το πω καλυτερα τι τις λενε οταν τις φερνουνε θεσσαλονικη για δουλεια??...........ελατε κ θα βρειτε μια πολη με Μαλ..... να τους τα περνετε τζαμπα??
Οσο για τα καινουρια κοριτσια που ηρθανε τι να πω......ασχημοτερα πεθαινεις!!
Κ για την καινουρια κοπελα που εγραψε ο φιλος πατσινος οταν την ειδα καταλαβα που εχουνε φτασει τα πραγματα..........ΟΧΙ πως διαφωνω με τον πατσινο μην γινει παρεξιγηση κ για τα γουστα του ακομα!!
Αλλα οταν την ειδα καταλαβα που φτασανε τα πραγματα......που αυτο το κοριτσακι αν ητανε σε αυτην την δουλεια σε αυτην την πολη πριν 6-7 χρονια ουτε μιγα δεν θα πατουσε μεσα απο την ασχ..!!!
ΠΑΤΣΙΝΟ ελπιζο φιλε μην με παρεξηγησεις!! Κ ειμαι σιγουρος για την κοπελα οτι θα ειναι σουπερ στο δωματιο σε εχω εμπιστοσυνη......αλλα για μενα απο εμφανιση ειναι αστα να πανε!! Βεβαια το ιδιο ελεγα για την ειρηνη οταν την πρωτοειδα αλλα μετα αλλαξα γνωμη
Ηθελα να ηξερα στην αθηνα (με αυτα που διαβαζω) πως γαμανε οι ατιμοι με 10 - 20 ευρω???
εκει αλλη χωρα Η μαλλον ΑΛΛΟΣ πλανιτης ειναι???
αυτα παιδια σορρυ που σας κουρασα
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
κ κατι ακομα........
για κατι κοπελες που οταν ξεκινησανε στον βαρδαρη κανανε ΠΑΠΑΔΕΣ κ μολις ηρθανε στα ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΣΤΟΥΝΤΙΟ αλλαξανε τακτικη κ την ειδανε αλλιως.....(να μην αναφερω ονοματα φανταζομαι πολλοι τις γνωριζετε κ ειναι απο παλια εδω οσες μεινανε βεβαια)
δηλαδη τι νομιζουνε οτι πηγανε στην ολλανδια?? η στην γερμανια σε κανα ffk???
πεντε στενα αλλαξανε ρε γμτ......απο τον βαρδαρη στην περιοχη μυλος!!
σορρυ παιδες για το πριξιμο αλλα περαν απο το γεγονος οτι εχω στενεψει παραπολυ οικονομικα με αποτελεσμα να προσεχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που θα τα δωσω.........
το θεμα ειναι οτι εχω στενεψει Παααααρα πολυ κ απο επιλογες!
για κατι κοπελες που οταν ξεκινησανε στον βαρδαρη κανανε ΠΑΠΑΔΕΣ κ μολις ηρθανε στα ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΣΤΟΥΝΤΙΟ αλλαξανε τακτικη κ την ειδανε αλλιως.....(να μην αναφερω ονοματα φανταζομαι πολλοι τις γνωριζετε κ ειναι απο παλια εδω οσες μεινανε βεβαια)
σορρυ παιδες για το πριξιμο αλλα περαν απο το γεγονος οτι εχω στενεψει παραπολυ οικονομικα με αποτελεσμα να προσεχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που θα τα δωσω.........
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
θα βρεις ενα δυο τρια στανταρακια και θα πηγαινεις στοχευμενα μονο εκει.....κ κατι ακομα........
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
για σου ρε προεδρε καλημερα.......
πολυ εσιοδοξο σε κοβο βρε
....δυο τρια κιολας?????
τωρα αντε εγω να ικανοποιηθω οταν εχω περασει απο νικολ,σιμονα, κ πολλες αλλες!!
σε σχεση παντα με αυτες που ηρθανε τωρα ετσι.....!!??
κ απο τις παλιες που μεινανε εεεε τι να πω..........
τα εχω βαψει λιγο μαυρα τορα τελευταια η μου φενετε???

πολυ εσιοδοξο σε κοβο βρε
τωρα αντε εγω να ικανοποιηθω οταν εχω περασει απο νικολ,σιμονα, κ πολλες αλλες!!
τα εχω βαψει λιγο μαυρα τορα τελευταια η μου φενετε???
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.509
- Πόντοι
- 4.587
ναι τα εχεις βαψει λιγο...εχει 4-5 επιλογες που μπορει να γινουνε στανταρακια και να παιρνεις και τα εξτραδακια σου...!!βασικα παντα το οικονομικο παιζει...αυτο το αναθεματισμενο...αλλα οπως προειπα ειχε-εχει και θα εχει παντα 4-5 στανταρακια!!!για σου ρε προεδρε καλημερα.......
πολυ εσιοδοξο σε κοβο βρε....δυο τρια κιολας?????
τα εχω βαψει λιγο μαυρα τορα τελευταια η μου φενετε???![]()
![]()
![]()
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.205
- Πόντοι
- 39.777
για σου ρε προεδρε καλημερα.......
πολυ εσιοδοξο σε κοβο βρε....δυο τρια κιολας?????
τα εχω βαψει λιγο μαυρα τορα τελευταια η μου φενετε???![]()
![]()
![]()
Παιχτη πανε σημερα το βράδυ Πηγάσου,ειναι η Μιχαελα λογικα.
Για μενα ειναι στανταρακι,ωρα να γίνει και για σένα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.579
- Πόντοι
- 15.355
μα κι εγω το ειπα απο την πρωτη φορα οτι ειναι εντελως αντιθετη απο τα γουστα μου σαν εμφανιση αλλα το ρισκο μου βγηκε.ΠΑΤΣΙΝΟ ελπιζο φιλε μην με παρεξηγησεις!! Κ ειμαι σιγουρος για την κοπελα οτι θα ειναι σουπερ στο δωματιο σε εχω εμπιστοσυνη......αλλα για μενα απο εμφανιση ειναι αστα να πανε!!
Εμφανιση και αποδοση ειναι μονο η Νατασα και η Καντυ αυτη την εποχη πιστευω
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Για μενα παιδια οσο και αν σας φαινεται περιεργο το μεγαλυτερο στανταρακι μου ειναι η Αλεξανδρα-Ροναλντινιο 

Πρωινη βολτα για να παω στην αντριανα ρουμανα κοκκινο κοντο μαλλι στο Ανδρέου Γεωργίου 19 αλλα κλειστο....
την εχει πετυχει κανεις σε καποιο αλλο μαγαζι?
στα αλλα μαγαζια οι περισοτερες μπαζα, μαλλον θα ζηταω φραγκα φευγοντας για να τις γαμησω...
Αχελώου 10: η βικυ μολδαβη
Πέτρου Ερημίτη 2 : το μωρο που εχει αναφερθει πιο πανω.... με μεγαλη λεκανη,γεματουλα
Φρίξου 13 δεν θυμαμαι ονομα...αδιαφορη
Ανδρέου Γεωργίου 21 η μονικα...
Ανδρέου Γεωργίου 34 η χριστινα...τηλεφωνο πηρα μαλλον ειναι η βυζαρου η ρουμανα που δουλευε πρωι στο Φρίξου 14
Ανδρέου Γεωργίου 30 η μερτσυ
Ανδρέου Γεωργίου 24 η μιλφ ζωη

στα αλλα μαγαζια οι περισοτερες μπαζα, μαλλον θα ζηταω φραγκα φευγοντας για να τις γαμησω...
Αχελώου 10: η βικυ μολδαβη
Πέτρου Ερημίτη 2 : το μωρο που εχει αναφερθει πιο πανω.... με μεγαλη λεκανη,γεματουλα
Φρίξου 13 δεν θυμαμαι ονομα...αδιαφορη
Ανδρέου Γεωργίου 21 η μονικα...
Ανδρέου Γεωργίου 34 η χριστινα...τηλεφωνο πηρα μαλλον ειναι η βυζαρου η ρουμανα που δουλευε πρωι στο Φρίξου 14
Ανδρέου Γεωργίου 30 η μερτσυ
Ανδρέου Γεωργίου 24 η μιλφ ζωη
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 17.065
Την εχω πετυχει κατα καιρους στα Ερως 16 και Ανδ.Γεωργιου 50 πρωινη συνηθως.Πρωινη βολτα για να παω στην αντριανα ρουμανα κοκκινο κοντο μαλλι στο Ανδρέου Γεωργίου 19 αλλα κλειστο....![]()
![]()
την εχει πετυχει κανεις σε καποιο αλλο μαγαζι?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.205
- Πόντοι
- 39.777
Παιχτη πανε σημερα το βράδυ Πηγάσου,ειναι η Μιχαελα λογικα.
Για μενα ειναι στανταρακι,ωρα να γίνει και για σένα
Εδω ειναι και το σχετικο θρεντ
extramask
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 166
- Πόντοι
- 4.515
καταθεση χθες στην αντριαννα...στο 30 του ανδ.γ....για 10 μερουλες θα ειναι ακομα εδω..προλαβετεεεε να την χαρειτε...συνησταται για gfe καταστασεις...
Θα φύγει από την πόλη δηλαδή;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38