wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Thank's God!!!!Rose αν ειχες και μια ελπίδα έστω ο Lakis να σε δει με άλλο μάτι ;), την απώλεσες απόψε με το αντι-δεξιό σου παραλήρημα!!
Σε φασιστες δεν το δινουμε!!!
Thank's God!!!!Rose αν ειχες και μια ελπίδα έστω ο Lakis να σε δει με άλλο μάτι ;), την απώλεσες απόψε με το αντι-δεξιό σου παραλήρημα!!
Kαταθέσεις ψυχής Κυριακή.Τι σου εκανε τύπε?
Κάνε μας μια καταθεση ψυχης![]()
Σε καθεστωτικους κοινοβουλευτικους φιλελευθερους κεντροδεξιους?Thank's God!!!!
Σε φασιστες δεν το δινουμε!!!
Αντε δε σε πιστεύω!!!Αυτό είναι μπηχτή για τον alex?
Καλά δεξιός,πούστης γιατί; Θα σε γαμήσει μετά τις εκλογές,στο εγγυώμαι.
Σ αυτούς απαντάμε με πιμιαΣε καθεστωτικους κοινοβουλευτικους φιλελευθερους κεντροδεξιους?
Λες και του ζητησα να εγγυηθει για μεναΑντε δε σε πιστεύω!!!![]()
Έχεις κατι συγκεκριμένο υπόψιν σου???Σε καθεστωτικους κοινοβουλευτικους φιλελευθερους κεντροδεξιους?
Δεν σου θυμιζει τιποτα ο τιτλος???Έχεις κατι συγκεκριμένο υπόψιν σου???
Υπογράφω όπου θέλει και με τα δύο χέρια.Λες και του ζητησα να εγγυηθει για μενα![]()
Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη μεση....!!!!Αν ΔΕΝ την γαμήσεις το ρίχνω ΝΔ...![]()
Δε θα με γαμησει τοτε!!!Υπογράφω όπου θέλει και με τα δύο χέρια.
Αν ΔΕΝ την γαμήσεις το ρίχνω ΝΔ...![]()
EvilΑυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη μεση....!!!!
Προσπαθώ να το ξεχάσω...Δεν σου θυμιζει τιποτα ο τιτλος???
Αυτα ειναι τα αδυσωπητα διλημματα. Να χασω την Ρόζυ ή να χασει το κομμα την ψηφο??Δε θα με γαμησει τοτε!!!![]()
![]()
Μην βιάζεσαι και μην προδικάζεις τίποτα...θα δούμε τι μετράει περισσότερο για την ψυχή του καθεστωτικού δεξιού,η μία ψήφος ή το γαμήσι...Δε θα με γαμησει τοτε!!!![]()
![]()
Εσυ? ΕΓΩ ειμαι αυτος που προσπαθει να ξεχασει!!!!!!!!Προσπαθώ να το ξεχάσω...![]()
ψήφος ή γαμήσι;Εσυ? ΕΓΩ ειμαι αυτος που προσπαθει να ξεχασει!!!!!!!!
Που ποντάρεις???Μην βιάζεσαι και μην προδικάζεις τίποτα...θα δούμε τι μετράει περισσότερο για την ψυχή του καθεστωτικού δεξιού,η μία ψήφος ή το γαμήσι...
test drive!!!!![]()
Στο να σε βάλει να ψηφίσεις ΝΔ και να σε γαμήσει.Που ποντάρεις???