Ευχαριστώ πολύ.Όλα διαδραματίστηκαν στην οδό Διδύμου.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ευχαριστώ πολύ.Όλα διαδραματίστηκαν στην οδό Διδύμου.
Χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό τη διαχείριση του εν λόγω μπουρδέλου, για δυό λόγους:
Πρώτον, επειδή είναι το μοναδικό μπουρδέλο με "κόκκινα φανάρια".
Ειδικότερα, άνωθεν της εξώθυρας έχουν τοποθετηθεί δύο ερυθρές λυχνίες...
Αν έχει μακρύ μαλλί φυσικό, ελαφρώς σπαστό και είναι γκριζαρισμένο από το πέρας της ηλικίας της, μοιάζει με μάγισσα που είναι έτοιμη να καβαλήσει το σκουπόξυλο της σκούπας και μυρίζει μπόχα η ανάσα της, τότε είναι η ίδια που έχω πετύχει και εγώ εκεί αλλά και στο Λ. Ιωνίας 12. Και σε μένα πότε δε μου ανέφερε όνομα παρά μονό αν θα περνούσα. Επίσης μιλάμε 100% για την ίδια άμα σου μιλούσε για χαρτιά από γιατρούς και θέματα υγείας με σούπερ απλό γαμήσι υπεραποστειρωμένο!βόλτα(00.05-02.00) στην 3η βάρδια στο Μεταξουργείο και στην συνέχεια ένα πέρασμα απο Φωκαίας
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 μελαχρινή γκίλφ δεν έλεγε το όνομα της παραμόνο αν πέρναγα...λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Καλό ξημέρωμα και καλή εβδομάδα.
Υ.Γ. Πολλά Μπράβο σε σένα όπως και σε όλους τους ενημερωτές. Για μερικούς τα Μπράβο όσο πολλά και να 'ναι, είναι τόσο λίγα για να αποτιμήσουν το τεράστιο έργο τους εδώ, συμπεριλαμβανομένου και εσένα!

...
Παρασίου 6: Μόνικα στο δωμάτιο και με αναμονή, την έκανα
άσε τα μπράβο κ.Φυστίκη και κατέβα στην πιάτσα. Σε έχουμε ανάγκη, μας λείπεις!
Αδανων 2 απογευμαΚαλησπερα συναγωνιστες. την τρελιαρα την Μπαρμπορα που τη βρισκουμε τωρα; Και τι βαρδια;
Δεν ξερω ρε φιλε δεν την εχω δει απο κοντα απλα εχω διαβασει κριτικες για αυτο ρωτησα. εχεις κανενα λινκ για την τσοντα?εσύ τι λές??????
πρώην "κοπέλα" απο το μετάξι τώρα στο Αγκύρας , έχει γυρίσει και τσόντα.
Γιατί , Γαμάει καί η τρίτη ηλικία ? ?Στη Μόνικα συρρέουν αρκετοί μπαρμπάδες, οι οποίοι αναμένουν στωικά τη σειρά τους να γαμήσουν.
Όταν είσαι τουρίστας - περαστικός σε κάποιο μέρος, ένας ασφαλής τρόπος να ξεχωρίσεις τα ποιοτικά εστιατόρια, είναι αυτά στα οποία γευματίζει η τρίτη ηλικία.
![]()
Στη Μόνικα συρρέουν αρκετοί μπαρμπάδες, οι οποίοι αναμένουν στωικά τη σειρά τους να γαμήσουν.
Όταν είσαι τουρίστας - περαστικός σε κάποιο μέρος, ένας ασφαλής τρόπος να ξεχωρίσεις τα ποιοτικά εστιατόρια, είναι αυτά στα οποία γευματίζει η τρίτη ηλικία.
![]()

πολύ καλτ...ραντεβού και στο μπουρδέλο τώρα...έδωσε 20άρικο ή την πήρε όλη τη βάρδια???που να ήσουν την προηγουμενη φορα που είχαμε πάει στην Mόνικα κατεβαίνουμε από το μηχανάκι και βλέπουμε έναν μπάρμπα να έρχεται τρέχοντας να μπει πρώτος και αφού μπήκε μετά από εμάς πληρώνει να μπει κατευθείαν και του λέει η υπηρεσία προηγούνται οι κύριοι και λέει όχι όχι έχω πάρει τηλέφωνο με περιμένει![]()
![]()

αν εξαιρέσεις τα προκαταρτικά της, προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο και μετά με στύση 50% πήγε να με καβαλήσει, στα του κυρίως αγώνα ήταν οκ.Μετρια προς καλη η Ανκα η Αχρηστη;;!!
Χαιρομαι πολυ που το ακουω αυτο και πιστευω οτι εχει να κανει με το γεγονος οτι τη μανατζαρει η Ευα τωρα
Περιμενουμε κριτικη
θαύμα, θαύμα!! πάλι καλά που δεν θα περάσει μήνας....μην αργείς....καντο γρήγορα...δεν μπορώ να περιμένω....αν εξαιρέσεις τα προκαταρτικά της, προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο και μετά με στύση 50% πήγε να με καβαλήσει, στα του κυρίως αγώνα ήταν οκ.
Θα γράψω κριτική σήμερα![]()

σκάσε ρε παπάρα, την έγραψα, στα διάλαθαύμα, θαύμα!! πάλι καλά που δεν θα περάσει μήνας....μην αργείς....καντο γρήγορα...δεν μπορώ να περιμένω....![]()
![]()