spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 167
- Πόντοι
- 16
Σε πρόσφατη επίσκεψη είδα ένα συνταξιούχο περικυκλωμένο από τσιγγανορουμάνικα αρπακτικά )η Εμμανουέλα, η αδερφλη της και μια φίλη τους σαν φυματική) και του ξεκοκκάλιζαν τη σύνταξη
Σε πρόσφατη επίσκεψη είδα ένα συνταξιούχο περικυκλωμένο από τσιγγανορουμάνικα αρπακτικά )η Εμμανουέλα, η αδερφλη της και μια φίλη τους σαν φυματική) και του ξεκοκκάλιζαν τη σύνταξη
η φυματική είναι η Εβελίνα!μεγάλο λαμόγιο...!!!!
Η Εμμανουέλλα και η αδερφή της η Τόνια δουλεύουν ντουετάκι!Ορμάει η μία,έρχεται και η άλλη!Υπήρχε και η 4η της παρέας η Βίβιαν αλλά σπάσανε τα τσανάκια τους.
Ανυπομονώ να περάσουν τα χρόνια και να βρεθώ στην ίδια απολαυστική θέση με τον μπάρμπα...Σε πρόσφατη επίσκεψη είδα ένα συνταξιούχο περικυκλωμένο από τσιγγανορουμάνικα αρπακτικά )η Εμμανουέλα, η αδερφλη της και μια φίλη τους σαν φυματική) και του ξεκοκκάλιζαν τη σύνταξη
Προς θαυμαστές της πάλαι ποτέ Ιρίνας η οποία μετά το Σκαραβαίο είχε μετακινηθεί σε άλλο μαγαζί: Πλέον στο προφίλ της στο Facebook δηλώνει ότι διαμένει μόνιμα στη Ρουμανία... Κάτι μάλλον όχι προσωρινό αν λάβω υπ' όψη μου ότι άλλαξε και το όνομά της στο προφίλ... Αν τυχόν κάποιος περάσει απ' το μαγαζί που δούλευε τώρα τελευταία ας τσεκάρει αν είναι εκεί για να ξέρουμε αν το χάσαμε οριστικά το κορμί ή όχι.
Ανυπομονώ να περάσουν τα χρόνια και να βρεθώ στην ίδια απολαυστική θέση με τον μπάρμπα...
Από ότι μου είπε ένας φίλος μου η Ιρίνα είναι στην Ελλάδα, απλώς δεν ξέρω που εργάζεται. Οταν μάθω θα ενημερώσω.
Εγώ ξέρω πού εργαζόταν μέχρι πριν μερικούς μήνες, έχω να τη δω από Οκτώβρη περίπου... Αλλά τώρα παρατήρησα ότι έχει αλλάξει τον τόπο διαμονής της σε Ρουμανία στο Facebook, άλλαξε το όνομά της και όλες οι τελευταίες φωτογραφίες της είναι με συγγενείς της...
μια μαυρουλα νομιζω ναομι τι λενε κανει τιποτα εξω?
την ξερει κανεις?
Στο Facebook ανεβαίνουν φωτογραφίες του μαγαζιού και φυσικά υπάρχουν και οι πελάτες - εγώ ανακάλυψα τον εαυτό μου μέσα!
Ξερει κανεις πληροφοριες για μια Diana?
Νομιζω ναι. Ξερεις κατι?DIANA αυτήν εδώ;;