djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Περίπου ναι House, καλά δεν ήταν...
" Έρημά μου-νιατα και που-τσαλακωθήκατε"
Περίπου ναι House, καλά δεν ήταν...
Πόσο νέος είσαι !!!! Βάλε 35 χρόνια....Με πας 25 χρόνια πίσω μ αυτά που γράφεις.![]()
Μετά τα 40 πριν τα 50.Πόσο νέος είσαι !!!! Βάλε 35 χρόνια....
το είδαΕλα House δες το π.μ.
ENA MEGALOOOOOOOOOOO EUXARISTO SEE OLLOUUS POU VOITHSANE 2 SINADERFOUS APO EPARXIA SAS EUXARISTOOO POLI OPOS TA IPATE KAI AKOMA KALITERA ....ITAN ENA SK KOLASEOSSSS .
Αφού πήγε όπως κι ο παραπάνω με τα 1 μυνήματα και κανά δυο ακόμη(ενας από επαρχία αλλά σε παλιότερο μύνημα γράφει από Θεσσαλονίκη).Ασε μη τα πιάσω ένα ένα κι έχω και νεύρα σήμερα.
θα ξεκινήσει από τα μη-πριβέ, θα κόψει μερικά χλμ σε γύρες, θα γράψει μερικές μασαζώρες, θα κάνει κανα δυο ποστ με δικές του εμπειρίες ...
και μετά θα ζητήσει και βοήθεια...
όσοι τα κάναμε παλιότερα τι είμαστε?
Φρέσκοι είστε όλοι, εγώ ούτε που θυμάμαι που ήταν το πρώτο μου ταξίδι..και εννοείτε πως τα βάδιζα σε αχαρτογράφητα μέρη..![]()
Και τον πρωτοχωσαμε στο παλιο BRISTOL HOTEL δινοντας 500 δρχ. στο τυπο κατω στη ρεσεψιόν της πλακας.κάτσε ρε νεούδι...
εμείς μεγαλώσαμε στο ρουφ γκάρντεν του χοτέλ Μαρίνα...![]()
Ναι,και 2000 τη πουτανα.χαχα
500 δρχ. τι μου θυμισες
Και τον πρωτοχωσαμε στο παλιο BRISTOL HOTEL δινοντας 500 δρχ. στο τυπο κατω στη ρεσεψιόν της πλακας.
Αφου φορτωσαμε τη πουτανα από τη γωνια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυχαία συνάντηση στο δρόμο με την νάσια...επέστρεψε από κύπρο δεν εργάζεται προς το παρόν πουθενά από ότι μου είπε...θα δείξει στο μέλλον...