Νέα

Ντάμπλλλλλλλλλλλλλ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα proktos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

proktos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα ετσι γιατι γουσταρα.
θα μπειτε πολυ μεσα και θα πειτε τις μαλακιες σας ( οι αντιολυμπιακοι )
Ενα εχω να σας πω.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΝΤΑΜΠΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ[/size][/size][/size][/size]

Οι ηθικοι πρωταθλητες ας παιξουν με κατι σλοβενικες τα μεσημερια του φθινοπωρου μπας και δωσουν κανενα βαθμο στην Ελλαδα...( ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ) και οι ροζ φανελες ας πανηγυριζουν που ξεφτιλησαν το γυναικειο βολλευ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ........................

α!!!! ξεχασα ...Ριμπο που εισαι ????? ε ????? κοιτα  :thefinge: κι ακου ....

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΝΤΑΜΠΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ[/size][/size][/size][/size]

αυτο ηταν και πειτε οτι θελετε.
οσοι βριζετε σας εχω γραμμενους στα καλαμπαλικια μου.
οσοι ειστε γαβροι και οσοι παραδεχεστε το φετινο θρυλο RESPECT YOU

ANTE ΓΕΙΑ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Γαυρος ειμαι ρε φιλε αλλα υπαρχει θρεντ του θρυλου...μην ανοιγετε συνεχεια θεματα με το παραμικρο...εχει γαμηθει το συμπαν...δεν προλαβαινουμε....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
16
δεν πειραζει αυτα τα θρεντ ειναι για ξεπετα με μικρη διαρκεια ζωης ετσι για ποικιλια, σαν την βιζιτα κατι αλλα η γυναικα γυναικα!

OP
OP
P

proktos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ετσι......μια ξεπετα ηταν και η σημερινη.
τελος και καληνυχτα σας...

Επισκέπτης
για το βολλευ ,δε ξερω ,συνεπως δεν μπορω να πω αν το αξιζε ο ολυμπιακος η ο παο.ΣΙΓΟΥΡΑ,στο ποδοσφαιρο,ο ολυμπιακος ειχε καλυτερους παικτες ,καλυτερο υλικο απο ολους.δεν επαιξε καλα σε ολα τα ματς.σε μερικα ,επαιξε σαν ομαδα β εθνικης που απλα ειχε τυχη(με εργοτελη εντος,με βεροια εντος κ.α).ΟΜΩς,ΣΕ καθε πολυ κρισιμο παιχνιδι επαιξε σαν μεγαλη ομαδα και στο ελληνικο πρωταθλημα και στο πρωτο γυρο του τσαμπιονς λινγκ.και αν παλι δε δικαιωνονταν ο οσφπ απο τον κας ,θα εκανε μια γκελα η αεκ και θα εχανε το πρωταθλημα.το ελληνικο πρωταθλημα ειναι μια παπαρια κατα τη γνωμη μου.βλεπεις τσαμπ,λινγκ και νομιζεις οτι παιζουν αλλο αθλημα.ο οσφπ χρειαζεται ενισχυση,οχι για το ελληνικο πρωταθλημα,αλλα για να προσπαθει να κοντραρει στα ισα τις ξενες ομαδες.να μην αποτελει ειδηση μια νικη μεσα στη λατσιο και τη βερντερ.ισχυει για ολες τις ελληνικες ομαδες .θελω να βελτιωθει το πρωταθλημα μας(αντοχη παικτων,συστηματα παιχνιδιου,ταχυτητα παιχνιδιου).σημερα ηταν καλυτερος ...απεναντι σε μια ομαδα που επαιξε με τεραστειο κομπλεξ κατωτεροτητας.μπραβο στην ομαδα σας .

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
25
Πόντοι
16
Απίστευτη γλύκα
cum.gif

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
το λλλλλλλλ ειναι σαλονικιωτικο? :2funny: :2funny: :2funny:

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Είχαν σηκώσει κεφάλι διάφοροι : Aπό την μια οι "ηθικοί πρωταθλητές" από την άλλη οι αιώνια δεύτεροι πελάτες και πρόσφατα σήκωσαν το κεφαλάκι τους μέχρι και τα ανύπαρκτα σκουληκάκια...Τέλος όλα, πάλι θα περάσω ένα ήσυχο καλοκαίρι σαν νταμπλούχος και όλοιοι αντιολυμπιακοί θα έχουν τα κεφάλια μέσα.

Ι am sorry Nτούσαν , Perdon Rimbo , είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και είμαι πάντα NIKHTΗΣ!!!!!!!!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εχω μια απορια παιδες.
Super cap με ποιον θα παιξουμε;
με τους εαυτους μας;

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
25
Πόντοι
16
Καλά , μόνοι τους το έφαγαν το κεφάλι τους οι Αρειανοί .... όλη την βδομάδα την είχαν δει φαβορί. 
Ξεχάσατε την καρδιά του Πρωταθλητή ρεεεεεεεε  >:( >:( >:(

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ανετα 2-0

τους λυπηθηκα τους αρειανους που τους εδειχνε στην TV σαν κλαμενα μουνια ηταν ολοι τους...

Τσαμπα και τα καπνογονα επρεπε να τα αναψουν και αυτοι μην πανε χαμενα.

Καθε φορα που ετρωγαν γκολ τα αναβαν μπραβο μαγκες!!!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
25
Πόντοι
16
Προσέξατε μετά το δεύτερο γκολ , που δείχνει καπάκι η κάμερα τους Αρειανούς να ανάβουν τσιγάρο ?  :grin:

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο μπαφος της παρηγοριας ηταν  :2funny: :2funny: :2funny:

panathas13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε ρε γαυρακια βγαλατε και γλώσσα? πηρατε το ψευτοπρωτάθλημα στα χαρτιά και υπερηφανεύεσται?να το χαιρεστε ρε και του χρονου με πιο πολλα χαρτια! οσο για το γυναικειο βολλευ ξερω οτι σας πονεσε η τουμπα αλλα τι να κανουμε εκει δεν εχει χαρτια και την ηπιατε.εβιβα

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τι εγινε ρε γαυρακια βγαλατε και γλώσσα? πηρατε το ψευτοπρωτάθλημα στα χαρτιά και υπερηφανεύεσται?να το χαιρεστε ρε και του χρονου με πιο πολλα χαρτια! οσο για το γυναικειο βολλευ ξερω οτι σας πονεσε η τουμπα αλλα τι να κανουμε εκει δεν εχει χαρτια και την ηπιατε.εβιβα
ρε δευτερε τραβα να πανηγυρισεις την επιτυχια σου και ασε εμας

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Στο γυναικειο σκακι τι εγινε ρε φιλε?Εχασα τον τελικο γμτ

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
25
Πόντοι
16
οσο για το γυναικειο βολλευ ξερω οτι σας πονεσε η τουμπα αλλα τι να κανουμε εκει δεν εχει χαρτια και την ηπιατε.εβιβα

Ναι ρε φιλαράκο , μας στοίχισε πολύ που χάσαμε στο ... βόλλευ  :2funny: :2funny:
Θυμήσου να μας την ξαναπείς όταν θα μας νικήσετε στο τάβλι.  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom