Όχι......η Μπάρμπαρα/Λάουρα.......το στυλιάρι από Φ.71 κάτω......κτλ. λέμε....εργάζεται ως Μάγια σε στούντιο....
Δεν γράφονται εδώ αυτά...... ;)
Τρελα γαμησια με την Λαουριτσα και πολυ γελιο
Πολυ ομορφο γκομενακι, καλως πηρε αναβαθμιση σε στουντιο
Όχι......η Μπάρμπαρα/Λάουρα.......το στυλιάρι από Φ.71 κάτω......κτλ. λέμε....εργάζεται ως Μάγια σε στούντιο....
Δεν γράφονται εδώ αυτά...... ;)
Αλκιβιαδου 16Α, Η Ρωσιδα Ινκα αγνοειται....οποιος ξερει κατι ας ενημερωσει... :-. Στη θεση της η Αλεξανδρα, σχετικα νεαρη και χοντρη με μικρα βυζια. Φουλ προγραμμα με κωλο, αλλα το σωμα της ειναι τραγικο. Μου εκανε επιθεση στο σαλονι, με στριμωξε, μου επιασε τον πουτσο, αλλα τελικα παλεψα με το θηριο και καταφερα και απεδρασα...![]()

τυπε 3 θα βρεις Κολωνού 53 και μερικες φορες στην αλλαγη βάρδιας Κωνσταντινουπόλεως 166...
4/5 συντροφε κ σε κεντρικο φωτισμενο σημειο...! Σε νιώθο. Την 1 τον επιασα μεσα κ εγινε χαμος ευτυχως ηταν καπου εκει η διας κ ειχαμε τρεξιμο σε τμηματα κτλπ.δεν παταω μεταξι φιλε νεοσμυρνιωτη γιατι εχω 2/2 ... μου εχουν σπασει το αμαξι
Μηπως ειναι η Αλεξανδρα η ξανθια απο Διδυμου 18Α και Ελλης??
Αν ειναι αυτη, εμενα προσωπικα με κατακαυλωνει
Αν και μεγαλη φολα, τουλαχιστον παλιοτερα που την ειχα παρει στο Μεταξουργειο
Ωραια τσαρκα![]()
Ναι δεν ειναι και οτι καλυτερο να παρκαρεις αυτοκινητο στο Μεταξουργειο..
Πριν 1,5 χρονο, ειχα παρκαρει το αμαξι μου στη Μ.Αλεξανδρου και καθομουνα απεναντι με κατι συναγωνιστες.. Και ερχονται 2 κατσαριδες(συριοι η κατι τετοιο) και κοιταζαν να δουν αν εχει τιποτα μεσα για κλεψημο για να το σπασουν.. Οταν ειδαν οτι τους κοιταω επιμονα με ρωτησαν αν ειναι δικο μου και τους απαντησα καταφατικα..
Και μετα πηγαν στο επομενο αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενο αμεσως μπροστα απ το δικο μου και σε κλασματα δευτερολεπτου, εσπασαν το τζαμι και εκλεψαν ενα βαλιτσακι που ειχε μεσα ο ιδιοκτητης και εγιναν καπνος.. :S
Θρασυτατες βρωμερες κατσαριδες. Μια ειναι η λυση
http://[URL unfurl="true"]www.plaisio.gr/ProductImages/1000x1000/1762729.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
κα κα κα κααααααααααλτ!!!
Τσεκαρε
Καποιοι αλλοι δε γαμαν ποτεκαι ειναι ολο λογια
ΙΠΠΟΤΗΣ??
δεν παταω μεταξι φιλε νεοσμυρνιωτη γιατι εχω 2/2 ... μου εχουν σπασει το αμαξι
Γιατι απαξιωνεις Προεδραρα μυστη μου?
Η Προεδραρα πετσωνει πολυ δυνατα και τιμωρει τις ατακτες κορασιδες
Μη ζηλευεις επειδη υπαρχουν ανδρες που γαμανε και δεν ειναι Ιπποτες ολο λογια σαν εσενα![]()
Ειδικα τωρα που πρεπει να κρατας δυναμεις, σε βλεπω να γαμας ακομα λιγοτερο.. Μια φορα τα 10 χρονια στην καλυτερη
Σεκιουριτας???
Και τα δικά μου συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και σε σένα για την τελευταία σου ενημέρωση www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg5171057#msg5171057]εδώ[/url].Πολλά Συγχαρητήρια στους n.smirni76, BMWPOWER (super ενημέρωση), ΠΥΡΑΥΛΟΣ, lustforlife, gauleouras, dreamtraveller, Beverlys (συνεχόμενες live ενημερώσεις), Professorx για τις ενημερώσεις τους... Προκαταβολικά επίσης και για τον Φανούρη Τζούρα τον οποίο αναμένουμε!
[...]
Θενξ Μπίλλυ!Άψογος και πάλι......
[...]
Σ' ευχαριστώ φίλε Dawn![...]
πολύ ωραίο το σχόλιο!
[...]
Μερικές φορές θέλουν και λίγο "αλατάκι"...[...]
Βέβαια οι μεζέδες δεν είναι πάντα το ίδιο νόστιμοι!!!![]()
Κολωνού 15 δεξιά: Η πιτσιρίκα Ελενα˙ με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκιά, ψαρωμένη, με μικρό στήθος και καλογραμμένο κορμάκι. Σε απλό.

Μηπως ειναι η Αλεξανδρα η ξανθια απο Διδυμου 18Α και Ελλης??
Αν ειναι αυτη, εμενα προσωπικα με κατακαυλωνει![]()
Απογευματινη βαρδια στο μεταξι γυρω στις 20:00 με μικρο συναγωνιστη για παρεα που γνωριστηκαμε από το σαιτ (καλο παιδακι).
Σε γενικες γραμμες μετριοτητα και λογω της μπορας, πηγαμε επιλεκτικα σε καμια 10αρια σπιτακια. Εγιναν 2 καταθεσεις-παρτουζες. Και η αγαπουλιαση-πιρφοριαση φαινεται να περναει (προσωρινα τουλάχιστον).
Για να μην αδικησω καποια, απλα αναφερω μονο τις αξιογαμησιμες:
-Κολωνου 32 πανω: 15 ευρω η μελαχρινη Μισελ με τις βυζαρες, ουτε να με φτυσει επειδή την ειχα καρφωσει ότι δουλεψε και Φυλης.
-Κολωνου 30 πανω: Η ολγα η ξανθια προμιλφ. Απλα αξιολογη.
-Κολωνου 27 ισογειο: Χριστινα η αλληθορη καστανοξανθη μαζι με μια μελαχρινη, συμπαθητικη φατσουλα, καινουρια, ονομα δε συγκρατησα.
-Κεραμεικου 15 πανω αριστερα: Τζέσικα, καστανοξανθη αδυνατη μικρη, από Λεωνιδου 28 παλια και προσφατα. Μετρια μεσα.
-Κολωνου 15 αριστερα: Ελενη (καπου την ξερω γαμωτο) νταρντανα ψηλη μελαχρινη, με ομορφο προσωπο, αλλα μικρο στηθος (σωματοτυπος Στεφανίας από Φυλης 71). στα 15 ευρω.
-Κολωνου 15 δεξια. Η Αλεξια με τις βυζαρες, κατι σκερτσακια με χορους αλλα τελειως ακεφη. Απερριφθη. (15 ευρω)
-Κολωνου 11 υπογειο. Μαιρη η χοντρη με ατσουμπαλο σωμα αλλα καλες υπηρεσιες , σχετικα μικρη ακομα. Και Σοφια που δουλευει συνηθως διπλα, μελαχρινη μινιόν με μια ελιτσα, καυλιαρα και συμπαθητικο κοριτσι. Η Μαιρη στα 15, η άλλη μαλλον στα 10 από οσο θυμαμαι.
-Κολωνου 11 ισογειο: Η Χριστινα, ερωτευσιμο μελαχρινο με πατουσακια τατου, τελειως ψαρωμενη και πιτσιρικι αβγαλτο φαινεται, χαμογελο αλλα και λιγη ξινιλα. Αν και πακιστανοσπιτο, σημερα λιγα πραματα... βλέπετε είναι και στα 15... Η χοντρη ξανθια τσατσα συμπαθεστατη όπως παντα...
-Ιασωνος 19: Βερονικα, μελαχρινη μπαμπατσικη με ωραιο προσωπο.
-Ιασωνος 20 αριστερα (Γ): Εύα, μαυρούλα με ολόσωμο πορτοκαλί εσώρουχο, μπουκλε μαλλί με ανταύγιες. Αξιοπρεπης για μαυρουλα, ωραιο σφικτο κορμι, χειλαρες, ωραιο προσωπο, προμιλφ, 10 απλο, 15 κωλος. Καλα αγγλικα, μετρια ελληνικα. Τιμηθηκε σε παρτουζα με το μικρο και θα ακολουθησει κριτικη... (Ημασταν για γελια και για κλαματα)
-Ιασωνος 33: Μαρια και Τζουλια/Τζουλιανα. Η Μαρια είναι μια μικροσωμη μελαχρινη τσιγγανα μαλλον, με μικρο στηθος, μικρο ομορφο κωλαρακι, πολύ καθαρη, πολύ καυλακι, από καιρο την εκανα κεφι. Απλο πρόγραμμα χωρις 69. Και η Τζουλια είναι η παλια Μαρια η πρωινη περσι το χειμωνα στο ιδιο σπιτι, μελαχρινη ψηλη, επισης καυλοφατσα, χαλαρο σωμα, χαλαρο 2αρι στηθος, τατου λουλουδι στην πλατη, μαγκακι, κανει 69, μετρια σε καθαριοτητα. Τιμηθηκαν και οι 2 σε παρτουζα (αυτή τη φορα μονος μου). Μαρια αριστες εντυπώσεις, Τζουλια απλα καλη, και οι 2 καπως βιαστικες, υπηρξε ανταγωνισμος αλλα σε γενικες γραμμες περασα πολύ καλα. Θα ακολουθησουν κριτικες...
Αυτά από μενα συναγωνιστες, δυστυχως η βροχη μας εμποδισε για εκτενεστερη βολτα, θα ανεβασω και τις κριτικες και σας καληνυχτω...
υγ: η παρτουζα μου εγινε συνηθεια και είναι το καλυτερο ιατρικο κατά της αγαπουλιασης να ξερετε, όπως και ο καλυτερος τροπος να κανετε τις κοπελες ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ. καλο βραδυ...![]()