Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 108
- Πόντοι
- 166
παιξε ολυμπιακο x τυπε
η Καλλονη θα φερει Χ μεσα στο Καραισκακη τυπε μου ε?
παιξε ολυμπιακο x τυπε
στον οπαπ εχει αβατζο ενα γκολακι τυπε,επαγγελματικη νικη θα κανει ο ολυμπιακος σημεραη Καλλονη θα φερει Χ μεσα στο Καραισκακη τυπε μου ε?![]()
παιξε ολυμπιακο x τυπε
η Καλλονη θα φερει Χ μεσα στο Καραισκακη τυπε μου ε?![]()
καλα κοροιδευε εσυ το βραδυ θα κλαις που δεν με ακουσεςμην σου πω και κανα 2πλο να φερει μεσα εκει θα το πουν και στο CNN στις ειδησεις .![]()
καλα κοροιδευε εσυ το βραδυ θα κλαις που δεν με ακουσες
ε ρε κατι βομβες που θα σκασουν σημερα
μασημενη τροφη σας δινω τυπεγιατι ρε τυπε πιστευεις θα μπει γκολ στο δευτερο ημιχρονο![]()
O Μαρινακης και κατ επεκταση ο Ολυμπιακος θελει να τελειωσει το πρωταθλημα αηττητος (ισοφαριζει το ρεκορ του ΠΑΟ απο τη δεκαετια του 60) και να πετυχει νεο ρεκορ βαθμων - τερματων κλπ κλπ για να γραφει στην ιστορια.παιξε ολυμπιακο x τυπε
μιλαω για οπαπ τυπε γιατι ο ολυμπιακος εχει αβατζο ενα γκολO Μαρινακης και κατ επεκταση ο Ολυμπιακος θελει να τελειωσει το πρωταθλημα αηττητος (ισοφαριζει το ρεκορ του ΠΑΟ απο τη δεκαετια του 60) και να πετυχει νεο ρεκορ βαθμων - τερματων κλπ κλπ για να γραφει στην ιστορια.
Συνεπως αυτα που γραφονται σημερα για ισοπαλιες νομιζω (προσωπικη αποψη, και καθε αποψη στο forun ειναι σεβαστη) δεν ισχυουν.
Εκτιμηση ξερος 1 και σιγουρα πανω απο 2 με 3 τεμαχια η διαφορα. Η Καλλονη αν χρειαστει θα παρει βαθμους απο αλλα παιχνιδια.
Μπερδευτηκα γιατι τα ιδια ειχες γραψει για το παιχνιδι με το Απολλωνα στη Ριζουπολη.μιλαω για οπαπ τυπε γιατι ο ολυμπιακος εχει αβατζο ενα γκολ
νιπλ που εισαι;![]()
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Χάντικαπ (περιλαμβ. Παράταση): Ilisiakos (Handicap: +23.5) ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός
A1 - Αγώνες 1,93 04/01, 16:00 -
μόλις έπαιξα το παραπάνω με το εξής σκεπτικό: πόσο καφενείο μπορεί να είναι μια ομάδα για να χάσει με 24 πόντους από τον ΠΑΟΚ;;; Να πω από ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ πιθανό. Αλλά από τον ΠΑΟΚ;;; Θέλει να πει κανείς τη γνώμη του;

αυτός θα είναι και γαμώ τους κουβάδες. Τελικά είναι μεγαλύτερο καφενείο απ' ό,τι περίμενα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν τελείωσε ακόμα. 67-41 είναι (στους 26 πόντους η διαφορά). Συνήθως στο τέλος του αγώνα η διαφορά μειώνεται. Συνήθως είπα...Θέλει 8 λεπτά ακόμα.