Δεν πειράζει....ότι γουστάρεις...σου εύχομαι τα καλύτερα.....Μπα, μαλλον θα γινει στριπ..
Αν δεν παω στριπ, θα κατεβω πιατσα να γαμησω να μπει καλα το νεο ετος![]()
![]()

Δεν πειράζει....ότι γουστάρεις...σου εύχομαι τα καλύτερα.....Μπα, μαλλον θα γινει στριπ..
Αν δεν παω στριπ, θα κατεβω πιατσα να γαμησω να μπει καλα το νεο ετος![]()
![]()

χαχαχχα...εισαι αθανατος Μπεμπα.....καλες πτησεις αγορινα στα μουνια οπου τα βρισκειςΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΜΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2014 ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ-ΤΙΜΙΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!![]()
ΚΑΤΩ Η ΠΙΡΦΟΡΙΑ!
ΖΗΤΩ Η ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ!!![]()
![]()

Μπιλυ καλη και δυναμικη χρονια με καλυτερες πορνοεμπειριεςΕπίσης..... Έχω τεράστια ανάγκη μαχίμι,να κάνει ενημέρωση 2014.....![]()
απο την προηγουμενη!!Καλη χρονια Dawn και με αδηλωτες στο μενου σου μεσαξεροχύνω με Βραζιλία!! Καλή χρονιά BMWPower και σε όλους τους σκληρούς χύστες.

ποδαρικο πιανει μονο με ενημερωση απο βαρδια του 2014Επίσης....κάνε ποδαρικό ρε....... ;)

καινουργιο καλτόμουνο,1.40,αθιγγανη,με στραβωμενο στομα,απλο προγραμμα
φοραγε πορνωδες τακουνι που δεν το χα ξαναδει,μαυρο κορδονι και μαυρο κορσε

ποδαρικο πιανει μονο με ενημερωση απο βαρδια του 2014![]()
τι κερδιζωΝομίζω ότι όποιος κάνει πρώτος ενημέρωση,θα είναι σαν να βρήκε το φλουρί στην Βασιλόπιτα.......![]()
![]()

τι κερδιζω![]()

δεν παρεξηγιεμαι ο καθενας παει οπου γουσταρει κ οπου τη βρισκειΑντε για να μην παρεξηγηθητε και σεις..
ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ![]()
Πρόκειται για κακιασμένη, κακομαλακισμένη, κομπλεξική, μοχθηρή, που (σε εμένα τουλάχιστον) είναι απίστευτα είρων και δηκτική....
Λιωσίων 76Β η τσατσά με ενημέρωσε ότι δούλευε η μουνάρα Μαργαρίτα η επαγγελματίας. Πρόκειται για λυγερόκορμη μουνάρα, καστανομάλλα που αναβλύζει ξινίλα. Καλή στο δωμάτιο αλλά όχι για πολλά.
...
μίας και ο φίλος και μεγάλος πόρνος lustforlife έκανε την πρώτη χρονικά ενημέρωση για το 2014 , αλλά για βάρδυα του 2013.....ας κάνω και εγώ την δεύτερη χρονικά ενημέρωση του 2014 αλλά την πρώτη
για βάρδυα του 2014!!!! βόλτα(11.00-12.30) με την βροχή να με συντροφεύει στην πρώτη βάρδια , πολλά σπίτια κλειστά , δύο καταθέσεις και οι δύο καλές.
αυτά απο μένα , τα χρόνια πολλά σε όλους , καλή πορνική αλλά και κανονική ζωή......
μίας και ο φίλος και μεγάλος πόρνος lustforlife έκανε την πρώτη χρονικά ενημέρωση για το 2014 , αλλά για βάρδυα του 2013.....ας κάνω και εγώ την δεύτερη χρονικά ενημέρωση του 2014 αλλά την πρώτη
για βάρδυα του 2014!!!! βόλτα(11.00-12.30) με την βροχή να με συντροφεύει στην πρώτη βάρδια , πολλά σπίτια κλειστά , δύο καταθέσεις και οι δύο καλές.
όχι,Ρε μάγκες η Τζώρτζηνα από διδύμου 7 στι ρεμουνδου είναι με άλλο όνομα
Φωκαίας 27Β πάνω περίμενα η υπηρεσία δεν μου έλεγε πια κοπέλα δούλευε , έλεγε να περιμένω να δώ...έφυγα.
Φωκαίας 24 κλειστό.
αυτά απο μένα , τα χρόνια πολλά σε όλους , καλή πορνική αλλά και κανονική ζωή......

ρε μπιλυ!χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!!!Χρόνια Πολλά,μύστη μου......εδώ είσαι εσύ πρώτος για το 2014......![]()