Νέα

Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με την Αποχωρηση της Βανδη απο το σχημα μετα τις δηλωσεις του Αρχοντα Νοτη ?

  • Ρε ποιος την Γαμει την κοντη. Τα λεφτα της ΑΕΚ πισω ρε!!!

    Ψήφοι: 21 12,1%
  • Δεν συμφωνησανε στα φραγκα και βρηκε προφαση η αταλαντη να φυγει σαν Λαικος Επαναστατης. Θα την βρει

    Ψήφοι: 20 11,6%
  • Ο Νοτης ειναι Αρχοντας. Την εφτιαξε και αυτη τον πουλησε ! Στα @@ μας και αν εφυγε

    Ψήφοι: 53 30,6%
  • Δεν συμφωνω με τις αποψεις του Νοτη πρεπει να ειναι ποιο προσεχτικος με τις δηλωσεις του ειναι λαικο

    Ψήφοι: 9 5,2%
  • Ο Ενας Φασιστας, η αλλη Αντιφασιστας και η Παολα Κομμουνα. Παμε μπουζουκια και δεν γαμιεται το συμπα

    Ψήφοι: 10 5,8%
  • Μαγκες δεν εχω να φαω,Αυτοι πανε στις βιλαρες τους, τρωνε αστακομακαροναδες, τι με νοιαζει εμενα τωρ

    Ψήφοι: 38 22,0%
  • Ο Κοντος φταιει για ολα. ΠΑΣΟΚ δεν εισαι ρε? Ο Εαυγγελος Γουρουνης παρεξηγηθηκε και τους διεταξε να

    Ψήφοι: 3 1,7%
  • Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

    Ψήφοι: 19 11,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
Γεια σου Νοτη ΑΡΧΟΝΤΑ. Σε Γουσταρω γιατι τα λεεις χυμα, και στα @@@@@ σου οι δημοσιες σχεσεις. Στα παπαρια σου το παπαδαριο, οι Αμερικανοι, οι δικοι μας πολιτικαντιδες, ααααα και ο Μακης.... Γεια σου ρε Αρχοντα....
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96


Σ' ένα χαζοκούτι τόσα χρόνια,
έχω κουραστεί να βλέπω ψώνια.

Πήραν οι ασήμαντοι αξία
τίποτα δεν έχει σημασία,
τώρα πλέον ζούμε στην ουσία
μια διεφθαρμένη συνουσία..........

Τι εχει να μας πει η κοντη?
 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
40
Πόντοι
16



  Ο Νότης είναι μάγκας. Και τους έχει γραμμένους όλους στα αρχίδια του.
Λέει αυτό που νιώθει, και στον πούτσο του αν τον κράξουν.

Είναι αληθινό τυπάκι και γουστάρω πολύ τέτοιους ανθρώπους.

Άλλωστε άν δεν έχεις εχθρούς, δεν αξίζεις και τίποτα...


  Το Δεσποινάκι ξεχνάει τις πίπες που του έκανε, όντας ακόμη άσημη, πριν πολλάαααα χρόνια, όταν την είχε πάρει να του κάνει σαπόρτ.

  Ξαφνικά θυμήθηκε κι αυτή πως έχει γονείς μετανάστες...


Ρε Δεσποινάκι.... Δεν γαμιέσαι να ασπρίσεις?

  :birdman:
 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
40
Πόντοι
16
Ναι. Σε εναν περιγυρο που παιρνεις τον καρκινο απο τον αερα, τα φυτοφαρμακα, το νερο, τις τροφες, τα απορρυπαντικα στα ρουχα σου, θα παθεις καρκινο απο το παθητικο καπνισμα  :jerking:





  Ειναι ενοχλητικό ρε τύπε. Κάποιος που δεν καπνίζει ενοχλείται πολύ.


Εγώ εχω πρόβλημα όταν κάποιος καπνίζει κοντά μου σε κλειστό χώρο.



 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.731
Πόντοι
1.306
κοκορομαχιες βολεμενων ανευ ουσιας

τσαμπα διαφημιση

κλασσικο κολπο

 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
δηλαδή θες να μου πεις ότι η διαφορα μας με την Ολλανδια είναι η κοκα κολα του μπολτη;;;

Η διαφορά μας με την Ολλανδία είναι ΚΑΙ η κόκα κόλα και ΠΟΛΛΑ άλλα πράγματα μαζί σε πρακτικές, συνήθειες, στρεβλώσεις, που ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ μαζί συνθέτουν το χάλι μας.
 

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
2.020
Like
151
Πόντοι
16
Ο Νότης μπορεί να είναι φίρμα, αλλά δεν γουστάρω τις μαγκιές του! Τελικά ούτε Σφακιανάκη ακούω, ούτε Βανδή, οπότε δεν με νοιάζει αν φαγώνονται ή όχι!  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
 

dj bill

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Μηνύματα
94
Like
0
Πόντοι
0
Φτανει που βαραει το πουλι του στο Μαγαζι . κι από 150 χηνες που εβγαζε τη βδομαδα τωρα βγαζει 10 λεει και Μαλακιες. Φασιστακο στα Κυβικα σου!!
 

prowler7

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.630
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.007
περιμενω απαντηση ουγκανιαν γιατι δεν σας "παιζουν" τα αλλα ακροδεξια κομματα στην ευρωπη?
καλο ειναι οταν κανεις τον ξερολα να χεις διαβασει τουλαχιστον τα βασικα.....

Αποκάλυψη: Να γιατί τα κανάλια δεν βρίζουν το "Εθνικό Μέτωπο" της Λεπέν όπως της Χρυσή Αυγή!

Υπάρχει Εβραίος γκόμενος στη μέση...

Έχουμε αποδείξει εδώ και χρόνια ότι τα μεγάλα ΜΜΕ ελέγχονται από περιούσιους! Όσο και να θέλουμε να το αρνηθούμε έτσι είναι. Οι Εβραίοι ελέγχουν τα κανάλια.

Σε πολλούς εθνικιστές και μη  στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη το τελευταίο καιρό έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι το "Εθνικό Μέτωπο" και η Μαρίν Λεπέν χαίρουν ως "πατριωτικό" και "εθνικιστικό" κόμμα ιδιαίτερα καλής μεταχείρισης απ' τα μεγάλα κανάλια.

Ουδείς την εξυβρίζει χυδαία και συκοφαντικά όπως τη Χρυσή Αυγή κυρίως αλλά και άλλα αυθεντικά εθνικιστικά κόμματα στην Ευρώπη.

Εμείς έχουμε πει από καιρό ότι η στάση των δημοσιογράφων και γενικά των ΜΜΕ απέναντι σε ένα κόμμα ή άνθρωπο υποδηλώνουν και το ποσοστό στο οποίο το εν λόγω κόμμα ελέγχεται απ' το σύστημα των Εβραίων τραπεζιτών..

Με λίγα λόγια αν ένα κόμμα είναι "Κοσέρ", δηλαδή αν το εγκρίνουν οι Εβραίοι ραβίνοι τότε ακόμη και.. ναζιστικό να είναι επιτρέπεται ακόμη και τις εκλογές να κερδίσει!

Εδώ να σημειώσουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πληροφορία η οποία έπεσε το τελευταίο καιρό στην αντίληψή μας και αφορά έναν απ' τους ανθρώπους που επηρέασαν έντονα το Χίτλερ στην αρχή της πολιτικής του σταδιοδρομίας. Τον Κάρλ Χαουσχόφερ, ο οποίος ενώ στήριζε τον Χίτλερ και το αντισημιτικό του κόμμα είχε για γυναίκα του μια.. Εβραία όπως διαβάζετε και στην παρακάτω φώτο!

Δεν είναι φοβερό; Να υποστηρίζεις την εξαφάνιση των Εβραίων όταν η γυναίκα σου, άρα και τα παιδιά σου κατα το ήμισυ είναι Εβραιόπουλα;

LOUIS+ALLIOT2.jpg


Ε λοιπόν ψάχνοντας για ελάχιστα λεπτά οδηγηθήκαμε στην καταπληκτική πληροφορία ότι ο .. γκόμενος της Γαλλίδας "εθνικίστριας" που "ηγείται" στο Front National είναι .. περιούσιος! Συγκεκριμένα "Le père de sa mère était un Juif d'Algérie" = Ο πατέρας της μητέρας του ήταν Εβραίος απ' την Αλγερία!
%CE%93%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%99%CE%9A%CE%91+%CE%A7%CE%91%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%A7%CE%9F%CE%A6%CE%95%CE%A1.jpg

Καταλάβατε τώρα γιατί η Χρυσή Αυγή που είναι εναντίον των εβραϊκών καπιταλιστικών συμφερόντων είναι τρισκατάρατη και υβρίζεται ανηλεώς απ' όλα τα ΜΜΕ, ενώ το επίσης "εθνικιστικό" κόμμα της Λεπέν είναι στα πλαίσια της "Δημοκρατίας" κτλ;

Έτσι έχουν τα πράγματα αγαπητοί φίλοι. Όποιος είναι ορίτζιναλ πατριώτης, εθνικιστής, εναντίον της εβραϊκής Παγκόσμιας κυριαρχίας δια μέσου των εβραϊκών τραπεζών συκοφαντείται ανελέητα και καταλήγει και φυλακή για ψύλλου πήδημα.

Η Μαρίν καταλαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερα ποσοστά στη Γαλλία που υποφέρει απ' τους λαθρομετανάστες και τους Εβραίους τραπεζίτες, επειδή οι Γάλλοι πατριώτες κοιμούνται όρθιοι και δεν ξέρουν ότι πραγματικό κουμάντο στο Εθνικό Μέτωπο κάνει ο κύριος με τον οποίο χαριεντίζεται ερωτικώς η κόρη του Λεπέν!
marine-le-pen-louis-aliot-juif-jew.jpg

Για το τέλος σας αφήνω το εξής αποκαλυπτικό κειμενάκι:

"...Το «Εθνικό Μέτωπο», ακόμη και στην «πατρογονική διαδρομή του», ουδέποτε καταδικάσθηκε η έστω κατηγορήθηκε για πράξεις βίας, ναζιστικούς χαιρετισμούς, σβάστικες και τα συναφή. Αντίθετα, στους κόλπους του τώρα λειτουργεί και «Εθνικός Κύκλος Γάλλων Εβραίων», ο πρεσβευτής του Ισραήλ στον ΟΗΕ συμμετείχε πέρισυ στην συνάντηση της Μαρίν Λε Πεν με τους άλλους πρεσβευτές στο Οργανισμό και η ίδια δηλώνει την επιθυμία της να επισκεφθεί το Ισραήλ..."

Ενώ ο Εβραίος γκόμενός της το έχει κάνει ήδη... Ε τι να κάνει ο άνθρωπος.. Να μην επισκεφθεί τη . πατρώα γη;
LOUIS+ALLIOT.jpg


Καταλάβατε ρε ηλίθιοι Έλληνες που υποστηρίζετε την Λεπέν και που θέλετε "τρέντυ" και όχι "αντισημιτικό" εθνικισμό τι παίζεται;

Σε λίγο καιρό και τα εθνικιστικά κόμματα θα τα ελέγχουν οι Εβραίοι τραπεζίτες! Αυτοί που σας κλέβουν καθημερινά και επιβάλλουν την παγκόσμια Χούντα τους, ενώ την ίδια ώρα εσείς τους θεωρείτε και "ικανούς" και καλύτερους απ' τους δικούς μας τους "Ναζί", τους "κολλημένους αντισημίτες"!

για την αντιγραφη
 

prowler7

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.630
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.007
ξαφνικα ολως τυχαιως συμπαθησατε και την Λεπεν σαλιγκαρακια...


Το «Εθνικό Μέτωπο» της Μαρίν Λεπέν έχει κατηγορηθεί για ξενοφοβία, αντισημιτισμό και ρατσισμό. Ωστόσο κάτι πραγματικά παράξενο συμβαίνει αφού πολλές εβραϊκές οργανώσεις στηρίζουν το κόμμα ενώ πολλοί επιφανείς Εβραίοι της Γαλλίας συμμετείχαν ως...υποψήφιοι!

Μπορεί εκ πρώτης όψεως η αντίφαση να φαντάζει κραυγαλέα, για πολλούς Γαλλοεβραίους όμως δεν υπάρχει τίποτα το οξύμορο.

«Ενας εβραίος σήμερα είναι φυσικό να στραφεί προς την Λεπέν διότι είναι η μόνη που αγωνίζεται κατά της εγκληματικότητας και του Ισλάμ, πράγμα που σημαίνει ότι υπερασπίζεται τους εβραίους», εξηγεί στην ισραηλινή εφημερίδα «Χααρέτζ», [glow=red,2,300]ο Μισέλ Τορίς, πρώην αστυνομικός που μέχρι πρότινος ήταν δραστήριος σε μια οργάνωση εβραίων της Γαλλίας και ο οποίος είναι υποψήφιος με το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν.[/glow]

Μέχρι πρόσφατα, η εβραϊκή κοινότητα της Γαλλίας καταδίκαζε απερίφραστα όσους υποστήριζαν το Εθνικό Μέτωπο. Χαρακτηριστική περίπτωση ήταν αυτή του καθηγητή Ζαν-Ρισάρ Σουλτσέρ, ο οποίος συνεργάστηκε με την Λεπέν και η οικογένειά του έπαψε να του μιλάει.

Ωστόσο, [glow=red,2,300]η εικόνα σήμερα φαντάζει διαφορετική αφού οι Γαλλοεβραίοι υποστηρίζουν το Εθνικό Μέτωπο το οποίο έχει αναθεωρήσει την αντισημιτική του στάση, αναγνωρίζοντας τη φρίκη του Ολοκαυτώματος.[/glow]

«Η στάση των Εβραίων άλλαξε γιατί άλλαξε και το Εθνικό Μέτωπο. Η Μαρίν Λεπέν εξέφρασε τη φρίκη που της προκαλεί το Ολοκαύτωμα και οι Εβραίοι το γνωρίζουν αυτό», αναφέρει ο Τορίς, ο οποίος βλέπει στη χαρισματική Λεπέν μια ασπίδα κατά του φονταμενταλιστικού Ισλάμ.

[glow=red,2,300]Αλλος εβραίος οπαδός της Λεπέν όμως, ο Μισέλ Σιαρντί ο οποίος ίδρυσε μια ομάδα υποστήριξης της ακροδεξιάς υποψηφίου στις γαλλικές εκλογές, εξηγεί ότι η οικογένειά του δεν τον ακολούθησε: «Τα παιδιά μου λένε ότι δεν συμμερίζονται τις απόψεις μου αλλά κι εγώ δεν συμμερίζομαι τις δικές τους». Προσθέτει ότι γνώρισε τη Μαρίν Λεπέν πριν από έξι μήνες σε ένα δείπνο: «Με εντυπωσίασε πολύ. Μου εξήγησε ότι είναι σημαντικό, ως Εβραίοι, να ανήκουμε στο Εθνικό Μέτωπο».[/glow]

Ο εβραίος δημοσιογράφος Μισέλ Ζερμπίμπ υποστηρίζει ότι το 7-8% των γαλλοεβραίων ψήφισαν την Λεπέν, σύμφωνα με εσωτερικές εκτιμήσεις της γαλλοεβραϊκής κοινότητας. Στη Γαλλία, τα ινστιτούτα δημοσκοπήσεων δεν επιτρέπεται να πραγματοποιούν έρευνες με βάση την εβραϊκή, χριστιανική ή μουσουλμανική ταυτότητα των ερωτώμενων. Το αν οι γαλλοεβραίοι θα επιλέξουν Ολάντ ή Σαρκοζί στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή αποτελεί μυστήριο.

Πηγή: «Είμαι Εβραίος και ψηφίζω Μαρίν Λεπέν» | iefimerida.gr
 

djangooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Μηνύματα
45
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
0
Τον Νοτη δεν τον μαθαμε τωρα...Μια ζωη αλαζονας, ψευτομαγκας και καραγκιοζης (μαγκια-κλανια-και μασημα τσιχλας σε καθε εμφανιση του στο φακο). Αντιπροσωπευτικο ειδος θα ελεγα του καγκουρα, κουραδομαγκα, παρτακια νεο-Ελληνα. Υπο αυτη την εννοια δεν μου προκαλουν ιδιαιτερη εντυπωση οι δηλωσεις του. Ωστοσο ,ρε γελοιο υποκειμενο, δεν θελουμε και μαθηματα φορολογικης ευσυνειδησίας απο το γελοιο συναφι σας. Τις τελευταιες 2 και πλεον δεκαετιας ειναι γνωστο οτι οι μπουζουκοτραγουδιαρηδες (10-20 χιλ. ευρω/βραδια) μαζι με τους μαφιοζους, ιδιοκτητες των μπουρδελομαγαζων της παραλιακης λεωφ, συγγρου,πειραιως, ιερα οδου κλπ εχουν καταληστεψει τον ελληνικο κρατος, δηλαδη εμενα, εσενα και ολους τους πιθηκες που πηγαιναν να καβλαντισουν με μπομπες μπουκαλια των 150 ευρω και πανερια των 20-30 ευρω (συν παρανομους παρκαδορους, γκαρνταρομπες). Ολα αυτα φυσικα χωρις αποδειξη!!! Και βγαινει τωρα αυτο το τσουτσεκι και μας λεει "εγω ειμαι φοροφυγας? Ο Παπαντωνιου, ο Σημιτης ειναι?" Με τη λογικη αυτη, στο κρατος αυτο οποιος δεν πληρωσε φορους πρεπει να απαλλαχθει διοτι καποιος αλλος μπορει να εκλεψε περισσοτερα  :jerking: Ποσο θα καβλωσω να παει το ΣΔΟΕ και να του γαμησει τη σουφρα του καριολη
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.244
Κριτικές
3
Like
1.392
Πόντοι
566
Με τη λογικη αυτη, στο κρατος αυτο οποιος δεν πληρωσε φορους πρεπει να απαλλαχθει διοτι καποιος αλλος μπορει να εκλεψε περισσοτερα  :jerking: Ποσο θα καβλωσω να παει το ΣΔΟΕ και να του γαμησει τη σουφρα του καριολη

Αν θεωρείς πως ο κάθε φοροφυγάς πρεπει να εχει την ιδια ΑΚΡΙΒΏΣ τύχη, συμφωνώ.


Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, το «καλό παιδί» της πίστας που εσχάτως υμνούσε τη Χρυσή Αυγή, προφανώς γιατί πίστευε ότι ο Μιχαλολιάκος θα «ξεβρόμιζε» τον τόπο από τους φοροφυγάδες.

Ο Πλούταρχος λοιπόν φέρεται να μην έχει εκδώσει φορολογικά στοιχεία ύψους 1.985.000 ευρώ την περίοδο 2005-2011. Ο ίδιος επίσης ξέχασε να κόψει 14 αποδείξεις για συναυλίες που πραγματοποίησε την περίοδο 2002 – 2010. Αποδείξεις που αφορούσαν σε χρηματικό ποσό άνω των 800.000 ευρώ.


 

Επισκέπτης
Η διαφορά μας με την Ολλανδία είναι ΚΑΙ η κόκα κόλα και ΠΟΛΛΑ άλλα πράγματα μαζί σε πρακτικές, συνήθειες, στρεβλώσεις, που ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ μαζί συνθέτουν το χάλι μας.
Η διαφορα μας με την Ευρωπη σε αυτο το θεμα ειναι οτι εκει κλεινεις αν φοροδιαφευγεις ενω εδω αν δεν το κανεις!
Ασε ρε φιλε ειναι το συστημα τετοιο...
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Η διαφορα μας με την Ευρωπη σε αυτο το θεμα ειναι οτι εκει κλεινεις αν φοροδιαφευγεις ενω εδω αν δεν το κανεις!
Ασε ρε φιλε ειναι το συστημα τετοιο...

καλά και στο εξωτερικό φοροδιαφεύγουν αρκετοί, απλά τα μεγέθη είναι κάπως μικρότερα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom