Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Με το 80e πηδάς κιόλας τουλάχιστον ή πάλι μόνο:αυτό περιλαμβανει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Με το 80e πηδάς κιόλας τουλάχιστον ή πάλι μόνο:αυτό περιλαμβανει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν κατάλαβες φίλε! Με 50ευρώ πηδάς! Απλά ο χρόνος είναι 30 λεπτά. Αν θές 45 min τότε πάει στα 80. Σε κάθε περίπτωση πηδάς, απλά ο χρόνος συνεδρίας αλλάζει.Με το 80e πηδάς κιόλας τουλάχιστον ή πάλι μόνο:;;;;
![]()
![]()
Δεν κατάλαβες φίλε! Με 50ευρώ πηδάς! Απλά ο χρόνος είναι 30 λεπτά. Αν θές 45 min τότε πάει στα 80. Σε κάθε περίπτωση πηδάς, απλά ο χρόνος συνεδρίας αλλάζει.
Ο Τριενας καλά θα κάνει να μιλάει για το δικό του μαγαζί και να μην ασχολείται με των άλλων.
Αν πηδάς με 50e καλά είναι,τιμές στούντιο....πηδάς όμως;Δεν κατάλαβες φίλε! Με 50ευρώ πηδάς! Απλά ο χρόνος είναι 30 λεπτά. Αν θές 45 min τότε πάει στα 80. Σε κάθε περίπτωση πηδάς, απλά ο χρόνος συνεδρίας αλλάζει.
Ο Τριενας καλά θα κάνει να μιλάει για το δικό του μαγαζί και να μην ασχολείται με των άλλων.
Ντουγρού!Παιδιά για νέους ορίζοντες πώς πάμε?
Αν πηδάς με 50e καλά είναι,τιμές στούντιο....πηδάς όμως;
Aς το επιβεβαιώσει ο ίδιος........
Επίσκεψη σε Νέους Ορίζοντες. Παρουσίες 3
1. Σόνια (GR), ξανθιά, 164 cm, 27 ετων, 86 kg
2. Ελενα (RU), μελαχροινή, 163 cm, 33 ετών.
3. Μυρτώ (ΒG), μελαχροινή, 167 cm, 30 ετών.
Χρόνος συνεδρίας: 45 min, Τιμή: 80 ευρώ
Χρόνος συνεδρίας: 30 min, Τιμή: 50 ευρώ
άκου Ακαρνάν και για το δικό μου μιλάω .αλλά έχω και γνώμη και χιούμορ κατάλαβες. και όπως όλοι ....και άμα γουστάρω θα μιλάω και για τα άλλα τα σπίτια-μαγαζια και οποιος μαγαζάτορας θιχτεί να βγει και να μιλησει κατάλαβες
τι θες να πεις!!! για πολλα έχω και εγώ γνώμη...Λοιπον, για τους Νέους Ορίζοντες είναι γνωστό οτι συγκαταλέγεται στα μασατζίδικα που γαμάς.
Όταν το επισκέφθηκα πρόσφατα ενημέρωσα σχετικώς με τις υπηρεσίες του και τις τιμές του:
Τώρα ας πεί όμως κι ο τριενας πως απέκτησε γνώμη για το συγκεκριμένο μαγαζί!
Δικαιολογημενα, αφου προκειται για βυζι 4+,ισως και 5.με συνεπειρε πιο πολυ το ισπανικο της κοπελας γι αυτο και το ανεφερα..
Ντουγρού!![]()
ΓΙα νεους οριζοντες ,γαμας αλλα το παρελλειψα το ευκολως εννοουμενο..με συνεπειρε πιο πολυ το ισπανικο της κοπελας γι αυτο και το ανεφερα..
Καλή μας εβδομάδα επίσκεψη στον Βασίλη- Εύα στο κέντρο, πιά (πρώην Κωλέττη)
Νέος χώρος, σε πολυσύχναστη πολυκατοικεία, άνετος, ανακαινισμένος, λητά κια όμορφα καλοδιακοσμιμένος.
Καλή νέα αρχή παιδιά.
Παρόσες 3 κούκλές.
Νόρα, σταθερή αξία, μαυρισμένη από το καλοκαίρι, αδυνατισμένη, μοντέλο στην εμφάνιση αλλά πάντα ευγενική και γλυκομίλητη.
Σύλβια, αδυνατισμένη, με αλλαγές στο μαλί, γλυκό πρόσωπο, μπουτάρες, κολάρα
, πιο όμορφη από πότε.
Θάλεια, νέα παρουσιά στον χώρο, γύρω στα 25, ξανθό με κάρε, ψηλό γύρω στο 1,65, κανονικό σώμα, ωραίο στητό 2-3ενδιαφέρουσα περίπτωση στα υπόψιν.
Καλή