Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Όχι για σένα ρε μεγάλε!Σαν εικόνα μου ήρθε!τελειώσαμε
Όχι για σένα ρε μεγάλε!Σαν εικόνα μου ήρθε!τελειώσαμε
κατι σου ειπα γαμιολη
Είχα παράσταση,τα φώτα,τα χειροκροτήματα από τους 20 θεατές,καταλαβαίνειςΚατι εχεις παρει εσυ σημερα, δεν εξηγειται αλλιως.
Ο ccccs λεει οτι την ειδε σε cam.Και φαντάζεσαι μαλάκα κάποια στιγμή να μάθουμε πως alex71=madoka????
Πού να γινουν και 200 δηλαδη.Είχα παράσταση,τα φώτα,τα χειροκροτήματα από τους 20 θεατές,καταλαβαίνεις
ναι αλλα για καντο μου λιανα πακιστανε φλωρακοτο κοπί τη πίτα το ξερεις ?
[size=20pt]ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΟΧΙ!!!!!!!!!![/size]σπερμα ;)
Όχι για σένα ρε μεγάλε!Σαν εικόνα μου ήρθε!
Δεν ηρθες στην μπουρδελοτσαρκα την δευτερα. ;)Έτσι εύκολα το λες; :'( :'(
κλωναρια στο κωλαντερο σου πουστη ρωτα μπαρο και μεμο αν ειμαι κλωνος σε γαμαω και απο τον λαρυγγα προδοτακο. ;)Ο ccccs λεει οτι την ειδε σε cam.
Αν και αυτος βασικα κλωνος ειναι. Εχουμε μπλεξει τα μπουτακια μας ρε.
Τότε παίζει μέχρι να συμπαθήσω και τον Παπαδόπουλο και τον Λαζόπουλο και τον ΚιμούληΠού να γινουν και 200 δηλαδη.
Εισαι βεβαιος? Μηπως στο παιζουν στρειτ για να σε αποφυγουν?[size=20pt]ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΟΧΙ!!!!!!!!!![/size]
Πήγα και πέτυχα τον μοναδικό θίασο σε όλη την Ελλάδα που είναι όλοι στρεητ!!!!
ναι αλλα για καντο μου λιανα πακιστανε φλωρακο
θα ερθω καποια στιγμη θα ερθω και θα σε φτιαξω ατριχο καυλακι[size=20pt]ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΟΧΙ!!!!!!!!!![/size]
Πήγα και πέτυχα τον μοναδικό θίασο σε όλη την Ελλάδα που είναι όλοι στρεητ!!!!
Το θέμα είναι αν γαμιέσαι,όχι αν είσαι κλώνοςκλωναρια στο κωλαντερο σου πουστη ρωτα μπαρο και μεμο αν ειμαι κλωνος σε γαμαω και απο τον λαρυγγα προδοτακο. ;)
Και τι ειναι ο μπαρος και ο μεμος, οι κολοσσοι της εμπιστοσυνης?κλωναρια στο κωλαντερο σου πουστη ρωτα μπαρο και μεμο αν ειμαι κλωνος σε γαμαω και απο τον λαρυγγα προδοτακο. ;)
περιμενω με αγωνιααν σε κυκλοφορήσω θα χαθείς ;)
Μην μου λες τέτοια.....Εισαι βεβαιος? Μηπως στο παιζουν στρειτ για να σε αποφυγουν?
Όχι, χωρίς πλάκα, δεν το είπα για σένα!Απλά θυμήθηκα αυτό το αναπόσπαστο κομμάτι γυναικοπαρέας 4 και άνω ατόμων.....ήταν δυνατή η εικόνα όμως
Εισαι αθωος λοιπον μεχρι αποδειξεως του εναντιον. ;)κλωναρια στο κωλαντερο σου πουστη ρωτα μπαρο και μεμο αν ειμαι κλωνος σε γαμαω και απο τον λαρυγγα προδοτακο. ;)