apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 210
- Πόντοι
- 866
εχεις το μπενι για μαλακα;;Καλά εσύ περίμενε την διάταξη και την εφαρμογή της![]()
![]()
τα ιδια ελεγε και ο αντρεας ....βασιλικοτεροι του βασιλεως θα γινουν, που δεν....Κατάργηση κάθε αυτοδιοίκητου των σωμάτων ασφαλείας. Υπαγωγή τους στον έλεγχο των μαζικών οργανώσεων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας και μετατροπή τους σε πολιτοφυλακές, με εκ περιτροπή συμμετοχή σε αυτές επίλεκτων μελών των μαζικών εργατικών οργανώσεων και της νεολαίας. Καθορισμός του προγράμματος εκπαίδευσής τους από εκλεγμένη επιτροπή εκπροσώπων από τις μαζικές οργανώσεις.
Σε αυτο το κομμα, Ελληνες, δωσατε 27%...
Συγχαρητηρια...
Βρε φιλε μου, καταλαβαινω το πνευμα σου.Κάτσε ρε Άλεξ, ποια μισαλλοδοξία;
Ο άνθρωπος έχει δύο παιδιά. Επιπλέον είναι 45 ετών, δηλαδή θα βγει στα 70, αν αντέξει έως τότε.
Πλύση εγκεφάλου του κάνανε;
Ακόμα και τα μέλη της 17Ν που ήταν ταγμένοι ψυχή τε και σώματι στην ένοπλη βία, δεν πήγαν να παραδοθούν. Συνελήφθησαν εξ ατυχήματος, μετά από σχεδόν 30 χρόνια δράσης.
Φίλε, δεν εξηγούνται αυτά. Τον πλήρωσαν και θα αφήσει τα λεφτά στην οικογένειά του; Γιατί; Για να σκοτώσει έναν ράπερ;
Κατάργηση κάθε αυτοδιοίκητου των σωμάτων ασφαλείας. Υπαγωγή τους στον έλεγχο των μαζικών οργανώσεων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας και μετατροπή τους σε πολιτοφυλακές, με εκ περιτροπή συμμετοχή σε αυτές επίλεκτων μελών των μαζικών εργατικών οργανώσεων και της νεολαίας. Καθορισμός του προγράμματος εκπαίδευσής τους από εκλεγμένη επιτροπή εκπροσώπων από τις μαζικές οργανώσεις.
Σε αυτο το κομμα, Ελληνες, δωσατε 27%...
Συγχαρητηρια...
Εγω ειπα παντως, οτι οπου μπαινει η μισαλλοδοξια, η λογικη φευγει απο το παραθυρο.
τυπε απλωνεις τα ποδια σου μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα ;)Τον σκότωσε,ε και; Γιατί όταν εγκληματεί χρυσαυγίτης πρέπει να καταδικάζεται η Χρυσή Αυγή σύσσωμη; Tι φασιστικά κόλπα είναι αυτά από τους ''δημοκράτες'',συλλογικός καταμερισμός ευθύνης=καθαρός φασισμό![]()
Να πάνε να μαζέψουν και τους πρόεδρος,φίλους,μέλη και εργαζόμενους των ποδοσφαιρικών ομάδων όταν εγκληματεί κάποιος οπαδός τους.....αν είναι έτσι.![]()
![]()
Απλά δεν μπορεί να τα βάλει με 1εκ. κόσμο,τόσοι είναι στο πλευρό της Χ.Α. αυτόν τον καιρό.....περίπου.εχεις το μπενι για μαλακα;;
απο το απογευμα εχω τρελη φαγουρα,,,,,,,,,"δάσκαλε" που δίδασκες....
ευθεια απειλη κατα της ζωης μουΑρχισε να απειλει κι αλλος, για να δουμε τι θα κανουμε και με σενα. Ο αλλος το απογευμα τακτοποιηθηκε ;)
εφαγε τοβ γιωργο με πολυ περισσοτεροΑπλά δεν μπορεί να τα βάλει με 1εκ. κόσμο,τόσοι είναι στο πλευρό της Χ.Α. αυτόν τον καιρό.....περίπου.
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?"δάσκαλε" που δίδασκες....
ναι ρε μαλακα, θα σε κανει ντα...ευθεια απειλη κατα της ζωης μου
και ουτε πρασινιστηκε
γουσταρουν απειλες μελων εγκληματικης οργανωσης οι συντονιστες μου φαινετε
Απλά δεν μπορεί να τα βάλει με 1εκ. κόσμο,τόσοι είναι στο πλευρό της Χ.Α. αυτόν τον καιρό.....περίπου.
Τον σκότωσε,ε και; Γιατί όταν εγκληματεί χρυσαυγίτης πρέπει να καταδικάζεται η Χρυσή Αυγή σύσσωμη; Tι φασιστικά κόλπα είναι αυτά από τους ''δημοκράτες'',συλλογικός καταμερισμός ευθύνης=καθαρός φασισμό![]()
Να πάνε να μαζέψουν και τους πρόεδρος,φίλους,μέλη και εργαζόμενους των ποδοσφαιρικών ομάδων όταν εγκληματεί κάποιος οπαδός τους.....αν είναι έτσι.![]()
![]()
Τον σκότωσε,ε και; Γιατί όταν εγκληματεί χρυσαυγίτης πρέπει να καταδικάζεται η Χρυσή Αυγή σύσσωμη; Tι φασιστικά κόλπα είναι αυτά από τους ''δημοκράτες'',συλλογικός καταμερισμός ευθύνης=καθαρός φασισμό![]()
![]()
Θα συμφωνησω.ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα...