alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.287
- Πόντοι
- 8.006
Με πολιτική στόχευση.δολοφονία με πολιτικά κίνητρα; ή με πολιτικό υπόβαθρο;
Με πολιτική στόχευση.δολοφονία με πολιτικά κίνητρα; ή με πολιτικό υπόβαθρο;
καλο!!Το "ΡΑΣ" έλειπε![]()
Πως δεν έκανε....δεν εκανε σοσιαλισμο το πασοκ τυπε?![]()
Δεν θεωρω οτι κινδυνευει η Δημοκρατια απο τη Χρυση Αυγη.Άλεξ, το ζήτημα της αποσταθεροποίησης τίθεται πολύ ξεκάθαρα στην επιστολή του Δένδια. Αν βρεις χρόνο, ξαναδιάβασέ την.
Άσε ρε μεγάλε,σε τζούζει που η Χ.Α. κόβει από ΝΔ.Με πολιτική στόχευση.
Εννοειται!Άσε ρε μεγάλε,σε τζούζει που η Χ.Α. κόβει από ΝΔ.![]()
δεν φοβάσαι μην πάνε στο άλλο άκρο;Εννοειται!
Και αυτη η ανοησια πρεπει να αναστραφεί άμεσα.
Δε νομίζω λογικός άνθρωπος να μη θέλει να ξεβρωμίσει ο τόπος από αναρχικούς, αριστερούς, αντιφασίστες, κουκουλοφόρους κλπ
Ε ας πανε, δεν μπορω να κανω μεταμοσχευση μυαλου στον κοσμο.δεν φοβάσαι μην πάνε στο άλλο άκρο;
δεν φοβάσαι μην πάνε στο άλλο άκρο;
Δε νομίζω λογικός άνθρωπος να μη θέλει να ξεβρωμίσει ο τόπος από αναρχικούς, αριστερούς, αντιφασίστες, κουκουλοφόρους κλπ
εκπληκτική η επιστολή και τα 32 εγκλήματα της χαΆλεξ, το ζήτημα της αποσταθεροποίησης τίθεται πολύ ξεκάθαρα στην επιστολή του Δένδια. Αν βρεις χρόνο, ξαναδιάβασέ την.
τα ειχα βαλει πιο πανω εγω τυπεεκπληκτική η επιστολή και τα 32 εγκλήματα της χα
τώρα ακούω κασιδα που αναφέρει κάποια απ τα 32 και ΑΝ λέω ΑΝ είναι όντως έτσι όπως τα λέει, ε τότε δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι ούτε 1 ψήφο δεν θα χάσει αλλά θα αυξηθεί κι άλλο το ποσοστό της
Ελπίζω να βρεθούν κάπου γραμμένα...προς το παρόν γράφω ένα απ τα εγκλήματα, όπως το διαβάζει ο κασιδιάρης:
Καταγγελία από νηπιαγωγείο:
Η κυρία τάδε, καταγγέλλει ότι της τηλεφώνησε κάποιος και της λέει:
-Εδώ χρυσή αυγή!Αν δεν διώξετε άμεσα όλα τα πακιστανάκια και λοιπά αλλοδαπά που έχετε στο σχολείο...θα κάνουμε ΝΤΟΥ και θα απαγάγουμε όλες τις δασκάλες!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πράγματι...εδώ θα συμφωνήσω! με τέτοιες μεθόδους μπορεί και να χάσει κάποια κυρά μαρίκα η χα!![]()
![]()
![]()
![]()
Επανέρχομαι. Πολύ κρίμα που δεν είναι όλοι οι Χρυσαυγίτες σαν εσένα. Πραγματικά πολύ κρίμα. Θα είχατε μείνει στο 0.25% και εμείς θα είχαμε την ησυχία μας (και ένα παιδί θα ζούσε ακόμα).
Τους φακελους θα τους κρινει η Εισαγγελια.Ζάκυνθος:
μέλη του ΠΑΜΕ συνεπλάκησαν με αστυνομικούς κατα τη διάρκεια διανομής συσσιτίου της χα
αλεξ!
έλεος φίλε!
κάτι δεν πάει καλά με το δένδια!
επιμένεις ακόμα για την απώλεια???
επιμένεις για την εγκληματική συμμορία?
δεν το είδα τύπε!τα ειχα βαλει πιο πανω εγω τυπε
το κορυφαιο ειναι σε μια φαση που λεει μελος χρυσης αυγης ξυλοκοπηθηκε απο 4 αγνωστους και υπεβαλε μηνυση![]()