lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1.246
τον ξεφτιλισα
τον ξεφτιλισα
νωντα παιζεις στοιχημα?σε ειχα ρωτησει χθες.επαιξες σημερα?εγω πηγα κουβα οπως ολοι απο οτι ειδα.τα μουνια
ζηλευουν πολυ
μπορει κι αυτος
να ειναι μουνι
τα μουνια
ζηλευουν πολυ
μπορει κι αυτος
να ειναι μουνι

τον ξεφτιλισα

και στο θεμα που εσβησε του γραψαν κατι καλα κομματια![]()
![]()
τι <> ρε κοντοκουρεμενε?
ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ σκανε ολοι τους, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ την γκαντεμια μου
η σοφια απο τα εβερεστ , γκομενο
Η Ναταλια απο το αχιλειον στα πατησια, ΓΚΟΜΕΝΟ
Η Μαρία απο το σουπερμαρκετ, ΓΚΟΜΕΝΟ
Η ευα απο το προποτζιδικο , ΓΚΟΜΕΝΟ
Ε στο διαολο ποια... τελικα με βλεπω για ζευγαρακι με τον παπατρολη.. σιγα μην κατσω να σκασω...
εσυ θα μας πεις....σε δειραν κατι ρωσοι λεει;test
test
τι λέει είχαμε θεματάκια το βράδυ ?![]()
Πολύ νωρίς σηκώθηκες Κυριακάτικοεσυ θα μας πεις....σε δειραν κατι ρωσοι λεει;![]()
εσυ θα μας πεις....σε δειραν κατι ρωσοι λεει;![]()

αυτοι που δουλεουν σηκωνονται νωριςΠολύ νωρίς σηκώθηκες Κυριακάτικο![]()
Αν ο γλίτσας δουλεύει και δεν είναι εισοδηματίας εγώ είμαι αστροναύτηςαυτοι που δουλεουν σηκωνονται νωρις![]()
Αυτος ο Thrasyvoulas Ntelos ποιος ειναι παλι![]()
Σημερα ειναι η μερα του Πακιστανου , ολοι του τα χωνουν ...και εσυ πουστρακι που δεν μιλας εισαι μπλεγμενος Geo![]()

μπορει να ηταν και αρκουδογυφτοισίγουρα ήταν Ρώσοι ?![]()
μαλακας εισαι οχι και αστροναυτης.....Αν ο γλίτσας δουλεύει και δεν είναι εισοδηματίας εγώ είμαι αστροναύτης![]()
μονο ο νεος θα παει μπροστα απο ολα εσας τα ρεμαλια γιατι εχει ινδαλματα σκληρα εργαζομενους ανθρωπους πχ εμενα ,τον ωναση κλπ....αυτοι που δουλεουν σηκωνονται νωρις![]()
Κάνε πλάκα ότι δουλεύεις και είσαι 24 ώρες το 24 ώρο εδώμαλακας εισαι οχι και αστροναυτης.....![]()
ε ναι ρε φιλε απο παραδειγματα εχω μπολικα και στην οικογενεια.Εγω βγηκα λιγο τεμπελης αλλα σιγα τωραμπορει να ηταν και αρκουδογυφτοιμαλακας εισαι οχι και αστροναυτης.....μονο ο νεος θα παει μπροστα απο ολα εσας τα ρεμαλια γιατι εχει ινδαλματα σκληρα εργαζομενους ανθρωπους πχ εμενα ,τον ωναση κλπ....
οχι ειναι διευθυντικη θεσηΚάνε πλάκα ότι δουλεύεις και είσαι 24 ώρες το 24 ώρο εδώ
Έχει καμιά θέση και για εμένα σε αυτή την δουλειά;![]()
Tί έγινε έφαγες τον Αντισθένη και έγινες το αφεντικό εδώ;οχι ειναι διευθυντικη θεση
γιατι εδω ξερεις εσυ ποιος ειναι το αφεντικο;Tί έγινε έφαγες τον Αντισθένη και έγινες το αφεντικό εδώ;![]()
ρε το OWO τι ειναι?οχι ειναι διευθυντικη θεση