kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 52
- Πόντοι
- 366
![]()
![]()
σωστο , και με την φωνη σαν να εχει βουλωσει την μυτη του ...
εγώ πάντως διαθέτω ραδιοφωνική φωνή
![]()
![]()
σωστο , και με την φωνη σαν να εχει βουλωσει την μυτη του ...
και η πλακα ειναι οτι ηταν ωραια μουτσουνα ρε.Δεν ηταν ασχημη.Αλλα τυπε φαινοταν η φαση.Κολλημενη με τον πρωην.Ξερεις τωρα.Δεν αξιζα εγω να μου φερθει ετσι,τα εδωσα ολα,μπλα-μπλα.Απλα ο μαλακο-φιλος μου σου λεει αυτη η σαυρα να ξεχασει την παλια πουτσα με μια νεα καιεγω να ριξω κανα πουτσακο σαν μπακουρος και αγαμητος.Αμ δε![]()
να βγαλεις τα κοστολογια ...απο τα τσιμπουκια που κανειςεγώ πάντως διαθέτω ραδιοφωνική φωνή![]()

εσυ μαλακα τσιμπας αμεσως ομως....οπου δεις μητσο απο πισω εισαιΣας ξεφτιλισε πριν φυγει ομως.
εγώ πάντως διαθέτω ραδιοφωνική φωνή![]()
Δεν κανεις τσιμπουκια η δεν φταιει αυτο για την ραδιοφωνικη φωνη σου;δεν είναι αλήθεια αυτό![]()
ελα ρε 40 πηγα λες να εχω ορεξη να ασχολουμαι με τα ναυαγια;το εχω κανει στο παρελθον και δεν αξιζε.Αποκλειεται να μην εχεις κανει και εσυ τετοια μαλακια.Εσυ θα την ξεκολαγες τυπε... και να μην ξεκολαγε θα της εριχνες κανα 2 καλανα βγαλεις τα κοστολογια ...
Σας ξεφτιλισε πριν φυγει ομως.

να σε πιστεψω;δεν είναι αλήθεια αυτό![]()
μαν πώς έγινε έτσι ο έρωτας κακογέρασε του έπεσε η μύτη :S
Δεν κανεις τσιμπουκια η δεν φταιει αυτο για την ραδιοφωνικη φωνη σου;![]()

Αυτο ειναι αληθεια. Ειμαι follower του Μητσου.εσυ μαλακα τσιμπας αμεσως ομως....οπου δεις μητσο απο πισω εισαι

ελα ρε 40 πηγα λες να εχω ορεξη να ασχολουμαι με τα ναυαγια;το εχω κανει στο παρελθον και δεν αξιζε.Αποκλειεται να μην εχεις κανει και εσυ τετοια μαλακια.
εγώ πάντως διαθέτω ραδιοφωνική φωνή![]()
Οι πολλές πλαστικές...
Που να δείτε πως έγινε και ο άλλος ο ομαρφάντας ο Cocciante.

ρε συ itagliani ειναι οι ιταλοι και italiano ιταλος η ιταλικα.αυτο δεν εγραψα?τεσπα αρκετα.απο το χαβαλε το πηγα στο σοβαρο.λεω και εγω δεν θυμαμαι τιποτα πια?Ναι ρε Κωστα , δεν ειναι απο την Πελοπόννησο ομως ...δεν εχει βλαχικα εχει , εχει διαλεκτους ..
μαγκια.Τερμα οι μαλακιες απο εδω και περα.Καλυτερα να ξεκωλιασω τον γκευ-ντολ που ειναι τσαχπινης και ατριχος παρα να ξαναβγω τυφλο ραντεβουτα ειχα γλυτωσει τυπε ... ευτυχως ...
γραφτηκες στο τουιτερ του;εχει τρεις φολοουερς βελβυ,εκτορα και αγγελικηΑυτο ειναι αληθεια. Ειμαι follower του Μητσου.![]()
μαγκια.Τερμα οι μαλακιες απο εδω και περα.Καλυτερα να ξεκωλιασω τον γκευ-ντολ που ειναι τσαχπινης και ατριχος παρα να ξαναβγω τυφλο ραντεβου