redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 100
- Πόντοι
- 376
αυριο το πρωι θα εχω fax απο μεσα τυπε με δυνατη τριαδα ;)κανα στανταρακι απο μεσα εχεις?![]()
αυριο το πρωι θα εχω fax απο μεσα τυπε με δυνατη τριαδα ;)κανα στανταρακι απο μεσα εχεις?![]()
θα μπορουσα να παω τωρα αλλα βαριεμαι . ενα μηνα εξω ημουν.γιατι εισαι ενας αφραγκος ωνασης
ποτε θα παμε πολωνια![]()

ποιος ο λογος να σου πω ψεματα?τοσο καιρο με ξερεις
![]()
καταλαβα και εσυ του πρωινου φαξ εισαιαυριο το πρωι θα εχω fax απο μεσα τυπε με δυνατη τριαδα ;)

η Νέα Υόρκη δεν έχει;θα μπορουσα να παω τωρα αλλα βαριεμαι . ενα μηνα εξω ημουν.
παρεπιπτοντως υπαρχει ενας ουρανοξυστης στην νεα υορκη που εχει ελληνικη σημαια γτ ανηκε στον ωναση![]()
η βοστωνη ειναι καλυτερη εχει καλα μουνακια![]()
βσκ εχει απειρες μαυρες και μεξικανες και ασιατισες. και ειναι και πανχοντρες (80 κιλα το λιγοτερο δλδ) . μονο στο 5th avenue εχει καλες που ειναι πλουσιεςη Νέα Υόρκη δεν έχει;![]()
βσκ εχει απειρες μαυρες και μεξικανες και ασιατισες. και ειναι και πανχοντρες (80 κιλα το λιγοτερο δλδ)
τυπε γιατι δεν χωνεσε να γαμησεις την αννουλα του bbwlover?δεν με χάλαγε η χοντρή![]()

πόσο καιρό;δεν με χάλαγε η χοντρή![]()
Μαλακα εισαι για τα σιδερα![]()

τυπε γιατι δεν χωνεσε να γαμησεις την αννουλα του bbwlover?![]()
πόσο καιρό;
και ξανά λέω:έχω πάει και με χοντρές δεν το επιδιώκω αλλά έχω πάει![]()
της βαζει φαρμακο ο τυπος τοσο καιροέχει δερματοπάθεια που με απωθεί![]()

και ξανά λέω:
πόσο καιρό;;;;![]()
εισαι τοσο σαβουρογαμης τελικα και πληρωνεις κιολας;ε τσακω το παστελι ρεμία που είχα βρει μέσω νετ μασατζού πήγαινα σπίτι της και την πλήρωνα κιόλας 30Εαυτό ομολογώ ήταν λίγο διαστροφή αλλά με υπηρετούσε άψογα
![]()

eisai anvmalosμία που είχα βρει μέσω νετ μασατζού πήγαινα σπίτι της και την πλήρωνα κιόλας 30Εαυτό ομολογώ ήταν λίγο διαστροφή αλλά με υπηρετούσε άψογα
![]()