kalhspera.. Καποιος γνωστος μου με ειπε οτι του ειπε ενας πρωτος του ξαδερφος
Οτι ενας γνωστος του πρωτου του ξαδερφου επιασε 10 ημιχρονα τελικα με 4,5 ευρω στον οπαπ
Και πηρε 14500 ευρω.. Αν ευσταθουν τα λεγομενα του γνωστου μου που του ειπε ο πρωτος του ξαδερφος για τον γνωστο του Πρωτου του ξαδερφου Αυριο λογικα ο οπαπ στους Νικητες τις εβδομαδας θα εχει αυτο το κουπονι με τα 10 ημιχρονα τελικα
; DΥΓ.. Αλλα προσωπικα επιφυλασσομαι για το αν λεει αληθεια ο γνωστος μου αλλα και αν λεει αληθεια ο πρωτος του ξαδερφος δηλαδη αν λεει αληθεια ο γνωστος μου Μπορει να λεει ψεματα ο πρωτος του ξαδερφος
Οποτε αυριο θα το δουμε

You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 109K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (0 μέλη και 186 επισκέπτες)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 101
- Πόντοι
- 376
απο το στοιχημα μπορεις να βγαζεις ενα επιπλεον εισοδημα οχι κατι παραπανω....και παντα με συνεση,γιατι αλλιως.... :Sθενξ τυπε.. σε ολους ευχομαι κερδοφορα χρονια.. γιατι ερχονται δυσκολες μερες και το μπαμ το οικονομικο στην ελλαδα θα ερθει... και πρεπει να εχουμε λεφτα..![]()
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 459
- Πόντοι
- 2.046
ναι ρε τυπε, το εχω ξαναπει ειναι εναλλακτικες για ενα μικρο εσοδο.. αν σου κατσει καμια φορα χοντρο χρημα καλως..απο το στοιχημα μπορεις να βγαζεις ενα επιπλεον εισοδημα οχι κατι παραπανω....και παντα με συνεση,γιατι αλλιως.... :S
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 101
- Πόντοι
- 376
εγω παντως οσους ξερω και εχουν κονομησει χοντρα απο στοιχημα και ιδιαιτερα απο λαχεια συνεχιζαν να παιζουν οπως πριν...ειναι εθισμος...θες και αλλαναι ρε τυπε, το εχω ξαναπει ειναι εναλλακτικες για ενα μικρο εσοδο.. αν σου κατσει καμια φορα χοντρο χρημα καλως..
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 459
- Πόντοι
- 2.046
μμετα ειναι η απληστια τυπε οχι ο εθισμος ;)εγω παντως οσους ξερω και εχουν κονομησει χοντρα απο στοιχημα και ιδιαιτερα απο λαχεια συνεχιζαν να παιζουν οπως πριν...ειναι εθισμος...θες και αλλα
εχω γνωστο στην περιχοη μου που του τυχε επειδη παιζει χοντρα και τρελα δελτια ειχε βγαλει 6 χιλιαρικα μηνα μαιο...
σε 2 μηνες τα χασε ολα και ειναι ταπι τωρα.. παιζει 2 3 ευρω...
τι σκατα θελουν τετοια ατομα δεν εχω καταλαβει, βρισκει 6 χιλιαδες στο δρομο? η μηπως θα βγαλεις τα δισ απο τον τζογο?

Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 108
- Πόντοι
- 166
ωραιος σταμουλη...εδωσες πονο σημερακαλη στοιχηματικη χρονια
μας ξαναγαμησαν οι σκανδιναβοι τυπε ΠΑΛΙ :S
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 101
- Πόντοι
- 376
δεν επαιξα σημερα..απο αυριο με τα προκριματικα τυπε..αν και εκει δυσκολα γιατι για παραδειγμα δεν πας να πονταρεις στο διπλο της σουονσι μετα το 4-0 του πρωτου αγωνα αναμενεται να παιξει αδιαφορα και ισως με πολλες ρεζερβες...αυτα τα ματς κρυβουν κινδυνους...μας ξαναγαμησαν οι σκανδιναβοι τυπε ΠΑΛΙ :S
αν δεν βγει οβερ η πρεστον τερμα οι μαλακιες.. Χωρις καποιο διαβασμα δηλαδη μονο και μονο επειδη μου την καρφωσε στο δοξα πατρι
Και αυτη η σαλκε η καριολα με εφαγε απο το πρακτορειο προπο αλλα 10 ευρω
στο οβερ 1,5 ημιχρονο
ΥΓ.. ευτηχος στην νεα ποτιδαια χαλκιδικης που θα παω το πρωι για μεχρι και την παρασκευη μαλλων.. Το προποτζιδικο απο εκει που θα μενω ειναι 1,5 χιλιομετρο.. Και με το αμαξι δεν θα παω γιατι θα με φαν το παρκιν και δεν θα μπορω να παρακαρω γινεται τις πουτανας το μουνη στην νεα ποτιδαια

Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 108
- Πόντοι
- 166
δεν επαιξα σημερα..απο αυριο με τα προκριματικα τυπε..αν και εκει δυσκολα γιατι για παραδειγμα δεν πας να πονταρεις στο διπλο της σουονσι μετα το 4-0 του πρωτου αγωνα αναμενεται να παιξει αδιαφορα και ισως με πολλες ρεζερβες...αυτα τα ματς κρυβουν κινδυνους...
ειδαμε και με τα ακινδυνα παιχνιδια τυπε....
και την Χελσινγκμποργκ σημερα στανταρακι αχαστο την δινανε ολοι και ειδες τι ηρθε

redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 101
- Πόντοι
- 376
η στουτγκαρδη θα νικησει λες την αλλη απο την βοσνια μετα το 1-1 εκτος εδρας που μας ειχε στειλει κουβα?για σου σταμ κλανητσο![]()
![]()
![]()
ουτε ενα καφε δεν κερνας καλα κερδη μαν
![]()
![]()
![]()
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 101
- Πόντοι
- 376
εχθες εστειλαν κουβα τον κοσμακη τα φαβορι του κυπελλου γερμανιας :Sειδαμε και με τα ακινδυνα παιχνιδια τυπε....
και την Χελσινγκμποργκ σημερα στανταρακι αχαστο την δινανε ολοι και ειδες τι ηρθε![]()
![]()
![]()
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 459
- Πόντοι
- 2.046
χρησταρα εσυ μου χρωστας νομιζω εναν καφε απο το πορτο μπενφικα το οβερ που ηρθε στο 90 αν θυμαμαι καλαγια σου σταμ κλανητσο![]()
![]()
![]()
ουτε ενα καφε δεν κερνας καλα κερδη μαν
![]()
![]()
![]()

Over 1.5 @ 2.62
Μονό: 10 Στήλες @ €1 05/08/2013 18:06:46 10,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - QX2262502710F - Flash Ώρα στοιχήματος: 05/08/2013 18:06:46 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Νότινγκεν v Σάλκε
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 05/08/2013 Κανένα 2.62 Χαμένο
Σύνολο: 10 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 0,00 απο το προποτζηδικο δεν με αφηνει (και καλως κανει
) Ο φιλος να μπενω στα μπουρδελα κομ.. Οποτε μπορει και να επιρεαζα καποιον και να γλητωσε

Μονό: 10 Στήλες @ €1 05/08/2013 18:06:46 10,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - QX2262502710F - Flash Ώρα στοιχήματος: 05/08/2013 18:06:46 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Νότινγκεν v Σάλκε
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 05/08/2013 Κανένα 2.62 Χαμένο
Σύνολο: 10 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 0,00 απο το προποτζηδικο δεν με αφηνει (και καλως κανει
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 108
- Πόντοι
- 166
εχθες εστειλαν κουβα τον κοσμακη τα φαβορι του κυπελλου γερμανιας :S
γαμησε τα ρε τυπε

Ελα αυριο νεα ποτιδαια χαλκιδικης να κερασω οτι γουσταρειςχρησταρα εσυ μου χρωστας νομιζω εναν καφε απο το πορτο μπενφικα το οβερ που ηρθε στο 90 αν θυμαμαι καλα![]()
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 101
- Πόντοι
- 376
εγω θα πονταρω καργα κπρ γουιγκαν και ρεντινγκ και στα εντος την νοτιχαμ φορεστ τυπε ειναι τα φαβορι για ανοδογαμησε τα ρε τυπε![]()
![]()
![]()
πρεπει να βαλω παπακαλησπερα.. 10 ευρω Pontarisma οβερ 2,5 στον αγωνα preston mplakpoyl στην βετ365..Δεν διαβασα τιποτα μονο το επαιξα
![]()
Σημερα δεν θα βαλω παπα για δοκιμη
![]()
![]()
![]()
Α ενας πιτσιρικας που του ειχα κανει κωδικο με τα στοιχεια του πατερα του
Με λεει σημερα οτι του εστειλε η βετ365 εναν φακελο(οχι τον 1 που στελνει σε ολους
) Και του ελεγε κυριε μου εχετε καιρο να παιξετε γιατι δεν πεζετε αλλο υπαρχει καποιο προβλημα κτλ κτλ καπως ετσι με τα ειπε
Ενω εμενα που να με στηλουν αφου με εχουν παρει τα νεφρα
(ενταξει εχω παρει και εγω κατι αλλα ποιο πολυ αυτοι
)

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 45K