canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 66
δες υπογραφή ;)
του έκανες τη μούρη κρέας τώρα ...
λιπήσου τον please...
δες υπογραφή ;)
κοσμα αν ξαναοχληθεις απο τον νιπλλοβερ να κανεις επισημη αιτηση στην σεβαστη διοικηση και τους αξιοτιμους αντιπροσωπους της ακα μοντς να ληφθουν τα σχετικα περιοριστικα μετρα......θα μπορει να ποσταρει μονο 100 ποστ μακρια απο σενα για λογους ασφαλειας.......![]()
οταν σου κανει την αιτηση στο πεδιο φυλο πες του μην μπερδευτει και βαλει στο ΑΡΡΕΝ το χ , να το βαλει στο ΘΥΛΗ , εκτος αν κανετε καμια μετατροπη και βαλετε κουτακι με το ΠΟΥΣΤΡΑ![]()
![]()
του έκανες τη μούρη κρέας τώρα ...
λιπήσου τον please...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εκτός αν το ζητήσει σου φάνηκε αστείο μωρή λεζάντα![]()
σου λέω εξαντλείσαι ;)
ακολουθώ την τακτική "μπαλμπόα 4" που κούρασε τον ρώσο δεχόμενος χτυπήματα ώσπου πέρασε στην αντεπίθεση![]()

βάτραχε το χοντρένεις και σε λίγο σε βλέπω να αλλάζεις και nickname εκτός από avatar....![]()

και εγω σου λεω οτι εισαι πουσταρελη, και αυτο δεν εξαντλείτε μια ζωη θα εισαι ο τρυπιοκωλης
βάτραχε το χοντρένεις και σε λίγο σε βλέπω να αλλάζεις και nickname εκτός από avatar....![]()
μαν έχω αποδεχτεί ότι δεν μπορώ να σας κάνω ανθρώπους ;)
μπορώ να σας κάνω όμως καλύτερα ζώα![]()
στην αντεπιθεση ελα με το κωλο , σου εχω δωρο![]()
εσύ δεν έχεις τρύπα στον κώλο μαν και συσσωρεύονται τα σκατά ως τον εγκέφαλο ;)
καλυτερα να αλλαξει σιτε , τι κανει μια πουστρα σε ενα σιτε μπουρδελιαριδων , μαλλον ζηλευει τα καυλια και μπηκε για να ψαρεψει κανενα , αλλα εισαι σιχαμένη αδερφη και ουτε εδω σου καθονται![]()
![]()
σιγουρα καλυτερα απο την δικη σου χρηση της τρυπας , αλλα εσυ ουτε να χεσεις δεν θα προλαβαινεις , ολο ταπωμένος ειναι ο κωλος σου![]()
έχεις τρύπα ή χέζεις εσωτερικά 
αυτή είναι παραδοχή ενεργητικής ομοφυλοφιλίας![]()